0 oy
683 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından

Allaha şükür geçiniyoruz ama sadece oğlum için birikim yapma amaçlı çalışmayı düşünmeyi başladım. Aaokulu öğretmeniyim oğlumla aynı kreşe başlasam mı diye düşünüyorum :ermm: 

25 Cevaplar

+2 oy
(6,848 puan) tarafından
Süper olur bence
(25,181 puan) tarafından
Hayırlısı bakalım
-Reklam-
+1 oy
(1,828 puan) tarafından
Ben olsam çalışırım 
(25,181 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Ayni kreste onun ogretmeni olarak baslayacaksan zor olur ama baska bir yas grubu olacaksa guzel olur selo❤️☺️ sadece karsilastiginizda biraz mizirdanabilir
(25,181 puan) tarafından
Saatleri biraz geç işte sabah 7 bucuk akşam 7 ye kadar bunun kışı da var otobüse binmek için epey yürüme yolu var otobüsten in tekrar eve yürü falan çocukla kışın çok zor olur :/ onuda düşünüyorum bi yandan
(1,856 puan) tarafından
Sabah yedi akşam yedi aylık ne kadar ya üç yaş  icin
(25,181 puan) tarafından
3700 bizim burda en uygunu
(1,856 puan) tarafından
Kız aylık mi 3700 altın kaplama malzeme mi kullaniyorlar sizin orası neresi
(25,181 puan) tarafından
Evet aylık tabi kız benim çevre okullar baya lüks eğitimleri falan çok çok iyidir 3700 en uygun olanı
0 oy
(319 puan) tarafından
bence böyle  bi imkanın varsa kullan. ben 2 cocukla evden calisiyorum bakan olmadigi için 
(25,181 puan) tarafından
Yok canım tek vardiya öyle bi sistem yok. Ben eskiden kendi çalıştıgım kreşe verdim oğlumu olursa orası olur sadece başka yere vermeyi düşünmüyorum o yüzden
(319 puan) tarafından
Anladim bende kizimi vermek icin konustum da iki vardiya dediler ona gore fiyat sundular. Yakin bi yerdeyse bence cok sorun olmaz ya normalde de zaten  cocugun krese gidicek yine git gel yapacaksiniz
(25,181 puan) tarafından
Yarım gün olayı var burda da ama öğretmenlik yaparsam sabah gidip öğlen çıkma durumu olmuyo sadece çocuk için geçerli yarım gün verenler oluyo. Otobüsle 5 dk sürüyo ama evden otobüse gitmek, ve otobüsten inince okula varmak çocukla yarım saatimi alıyo yürüyerek. 1 hafta gittik mesela zor oldu baya yürüdük bide bunun kışı var o yüzden sıkıntı diye düşündüm. Eğer kreşte çalışma olayım olmazsa eşim tekstilci oraya kalite kontrolcü olarak girmeyi düşündüm part time gibi sabah 10 akşam 5 çıkıp çocugu alır giderim en azından akşama kalmadan dedim
(319 puan) tarafından
Ama dedigim gibi cocugun sen olsan da olmasan da gidicek yani. Yine sen goturyp getiriceksin.  Pusetler var hafif baston gibiler aciyosun oturtuyosun çocuğunu bitiyor bebek arabasi gibi agir degil cok hafif. 4 5 6 yasindakilere uygun.  isini kolaylastirir cani
(25,181 puan) tarafından
Evet onlardan var bende çok hafif ama yinede kışın zor olucağını düşünüyorum. 7 de okuldan çıktıgı mı düşün 7 bucukta duraga anca varırım İstanbul trafiği malum zaten bekle Allah bekle otobüs kışın iş çıkış saatleri hep geç geliyo eve varmak 8 bucugu bulur. Oda hiç değmez eziyet çekmeye çocuk zaten 9 da uyuyo ne zaman evde yemek yapıcam yedirip yatırcam:/ Ama 5 te çocugumu gidip alırsam hem trafiğe kalmam hem erken varırım evime diye düşündüm
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Kız ne güzel olur valla. Keşke benimde bebemle çalışma imkanım olsa
(25,181 puan) tarafından
Saatleri uygun gelirse değerlendiricem bakalım normalde sabah 7 bucuk akşam 7 ye kadar açık ben o saatler kabul edemem eve otobüs ve yürüme mesafesi baya var çünkü
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Hem birikim olur hem oglusunun yaninda olursun güzel olur bence canım ☺️ geçen gün bende aynı şeyi düşündüm ama benim bölüm çocuk gelisim idegil keske onu secseydim zamaninda☺️
(25,181 puan) tarafından
Evet o yüzden soğudum işte işi bırakınca inan kuş gibi hafifledim tüketmişim kendimi dedim. Acaba eşimin yanına mı girsem diye düşünüyorum kalite kontrolcü olarak sabah 10 akşam 5 part time gibi. Hem daha eğlenceli orası ya
(6,775 puan) tarafından
1 tane cocuk bile yoruyor bize kendi çocuğumuz yani☺️15 20 tane ile nasil basa cikilacak . O işin saatide güzelmiş bence hem çokta yorulmazsin orda okulda cocuklar seni yorar. Kendi cocugunla ilgilenemezsinde. Eğlenceli olmasida guzel calisma istegi cogalir insanda☺️ saatleri cok iyiymis valla
(25,181 puan) tarafından
Aslında saatleri bu değil sabah 8 bucuk akşam 7 bucuk ama eşimin abisinin işyeri oldugu için biz böyle rica edicez. Şuan oraya ihtiyaç var kabul eder diye düşünüyorum. Çocugu okula bırakıp oraya geçerim arası da yakın mesafe
(6,775 puan) tarafından
Ne güzel tanidikmis yardimci olurlar sana. Sabah birakirsin isten çıkınca da hemen çocuğunu alirsin. Yakin olmasida avantaj
(25,181 puan) tarafından
Evet yakın aslında ama çocukla işte 2 kat uzuyo yol kılı3vwr bide bunun o yüzden part time daha uygun gibi
0 oy
tarafından
Bence süper olur hem oğlun yanında olur hemde birikim için para kazanmış olursun 
(25,181 puan) tarafından
Aynen saatleri uygun gelirse bakalım bi konuşcaz
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun
0 oy
(13,306 puan) tarafından

Hiç durma Selo hemen başla. Bu devirde çalışmak lazım bebelerin geleceği için. Okulu evi arabası çeyizi hesap yaptım 5 milyon lazım anca birikir la :D

(25,181 puan) tarafından
Puhahahah oldu iyi akşamlar :D 5 milyon ne la
(13,306 puan) tarafından
Valla üşenmedim hesapladım ev zaten olmuş 2 milyon mecbur çalışacağız :D
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Öyle bir imkanın varsa hiç düşünme derim çocugunla gidip geliceksin sonuçta.
(25,181 puan) tarafından
Evet ama kışın zor otobüs ve yürüme mesafesi epey var. Kışın 5 dedim mi hava kararıyo çocukla git gel yapamam o yüzden. Kreş işi olmazsa eşimin yanına gitmeyi düşünüyorum part time gibi sabah 10 akşam 5 bakalım
0 oy
tarafından
Bence mukemmel olur canim
(25,181 puan) tarafından
Hayırlısı bakalım canım
0 oy
(11,256 puan) tarafından
Hiç düşünmem bile cnm bu zamanda çok önemli ile dönük yatırım 
(25,181 puan) tarafından
Ama saatleri çok geç işte sabah 7 bucuk akşam 7 ye kadar çocukla imkansız bunun kışı var çocukla otobüse bin in yürüme mesafesi baya var çocukla çok zor olur o yüzden mesleğimi yapmak istemiyorum ama saatleri esnetirse olur anca yoksa eşimin yanını düşünüyorum
(11,256 puan) tarafından
Esin ne iş yapar cnm
(25,181 puan) tarafından
O tekstilci canım kalite kontrole falan girmeyi düşündüm sabah 10 akşam 5 kabul edilirse bakalım hem rahatça çıkar çocugumu alır eve giderim o saatte
(11,256 puan) tarafından
Yaaa ne güzel cnm hakkında hayırlısı olsun inşaallah
0 oy
(1,757 puan) tarafından
İmkanın varsa durma çalış 
(25,181 puan) tarafından
İmkan var da saatler uymuyo :/
0 oy
(163,443 puan) tarafından
basla kiz harika olur
(25,181 puan) tarafından
Saatler sıkıntı sevdoş
0 oy
(2,247 puan) tarafından
oğlunla aynı kreş denk getirirsen harika ötesi olur canım bence
(25,181 puan) tarafından
Evet ama saatleri çok geç işte sabah 7 bucuk akşam 7 ye kadar bunun kışı da var otobüse bin in çocukla yürü eve var falan baya uzun sürüyo yol
(2,247 puan) tarafından
Hadi ya o kötüymüş canım bilemedim yani çocuk için biraz zor belki daha yarı zamanlı olsa daha iyi olur yine de senin ve çocuğun için en hayırlısı neyse o olsun
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Ben oğlanları kreşe verip kendim yan ortaokulda ise baslicam inşallah planım böyle. İki sene sonra tabii. Bizim de durumumuz var ona rağmen gidicem işe
(25,181 puan) tarafından
Hayırlısı canım
0 oy
tarafından
Bence çok iyi olur. Benim oğlum 10 aylık ben bile düşünüyorum şimdiden ne zaman başlasam diye. Evde durmayı sevmiyorum sırf bebeğim küçük diye çalışmıyorum yoksa dk durmam.
(25,181 puan) tarafından
Saatleri geç oldugu için vazgeçicem gibi zaten mesleğimi yapmak istemiyorum eşimin yanına part time başlarsam olabilir
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Ben %100 başlardım canım. Bende önümüzdeki sene başlicam öğretmenliğe geri dönücem özellikle kreşi olan kolejleri tercih edicem birlikte gidip gelmek için. 
(25,181 puan) tarafından
Saatleri uymadıgı için vazgeçicem gibi görünüyo çok geç
0 oy
(183 puan) tarafından
Valla öyle bir imkan varsa hiç durmayın derim.
(25,181 puan) tarafından
Saatleri uymuyo o yüzden sıkıntı işte sabah 7 bucuk akşam 7 ye kadar bunun kışı da var çocukla otobüse yürü otobüs bekle bin in eve yürü falan imkansız bir iş benim için İstanbul trafiğinde bide mahfoluyosun kışın
(183 puan) tarafından
Aaa saatler sıkıntı hakikaten. Ben yarim gün gibi bir iş sandım.
0 oy
(606 puan) tarafından
Daha rahat yaşamak icin çalışmak lazım  şuan doğum iznindeyim bebiş 1yasina girince tekrar baslicam çalışmaya 
(25,181 puan) tarafından
Hayırlısı canım
0 oy
(9,080 puan) tarafından
Mis gbi olur daha ne dusunuyorsunki tatlim varsa hele ayni yerde olma imkanin neguzel.
(25,181 puan) tarafından
Saatleri uymuyo işte o sıkıntı kılın çocukla otobüslerde gelip gidemem

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,745 soru

24,102,821 cevap

332,523 kullanıcı

...