0 oy
690 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından

Allaha şükür geçiniyoruz ama sadece oğlum için birikim yapma amaçlı çalışmayı düşünmeyi başladım. Aaokulu öğretmeniyim oğlumla aynı kreşe başlasam mı diye düşünüyorum :ermm: 

25 Cevaplar

0 oy
(2,515 puan) tarafından
Çok güzel olur benim ihtiyacım olmadığı halde calisyirum çalışmak çok güzel 
(25,181 puan) tarafından
Saatleri uymuyo işte o sıkıntı ama bakalım
-Reklam-
0 oy
(26,300 puan) tarafından
Valla çok mantıklı seloooo zaten senin mesleğin bu oğlunla aynı yerde ol bizim okanın öğretmeninde kızı bizim sınıfta
(25,181 puan) tarafından
Evet ama saatleri çok geç işte Ayşem ya bunun kışı var yani ömerle o kadar yol yürü otobüse bin in sonra yine yürü eve git falan çok zor o yüzden sıkıntı
0 oy
tarafından
Bnde aynn öyleyim bnde öyle düşünüyorum ama şuan degil
(25,181 puan) tarafından
Ben eşimin yanında daha rahat bir iş te düşünüyorum aslında mesleğimi yapmak istemiyorum açıkçası ama bakalım
tarafından
Bn istyrum cnm eşim koymuyor ki
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Bence her kadın çalışmalı, bunun geçinebilmekle alakası yok tam olarak. Çocuklar çalışan anne profili görmeli ve sonuçta hayat standardınız da illaki yükseliyor siz de para kazandığınız için. Ben çalışıyorum, mesleğim var neden evde oturayım ? Bu diplomayı boşuna almadık. :)
(25,181 puan) tarafından
Ben mesleğimden soğuduğum içib açıkçası düşünmüyorum çalışmayı çalışırsam birikim için olur oda. Saatleri şuan için uymadu bana ama bakalım hayırlısı
0 oy
tarafından
Bende anaokulu öğretmeniyim kızım doğduktan 3 ay sonra çalıştım ama bıraktım yine hamile olmasaydım aynen öyle yapardım b nde
(25,181 puan) tarafından
Saatleri şuan uymuyo bana ama bakalım saatte esneme olursa

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,817 soru

24,116,518 cevap

333,247 kullanıcı

...