0 oy
275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bunu sorduğum için kendimi rahatsız hissediyorum ama artık yeter dereceye geldi. 5 aydır bakıcı var memnunum ya da memnundum diyebilirim. Kızlar oğlum iştahı az olan bir çocuk bende onun için il dışından özel Kahvaltılık vs getiriyorum. Bu zamana kadar asla bir şeyi sakınmadım sabır da gösterdim ama daha 1 hafta olmadan oğluma aldığım Kahvaltılık dibine gelmiş. Keza başka bieşy de yarıya gelmiş asla Oğlumun yiyeceği bir miktar değil. Ucuz şeyler de değil yani mesaj attım oğlum bu kadar yemedi di mi çok fazlası alerji yapabiliyor diye. Yani saklıcam heralde artık .

8 Cevaplar

0 oy
(915 puan) tarafından
Canım ne yapıyorsun biliyor musun kendi yaptığınız kahvaltılıkları gösteriyorsun kahvaltın burda de hatta onun yanında kocana da söyle bunalrı çocuğun kahvaltılıları yeme diye öyle insnalar çok yüzsüz olurlar...başka dilden anlamazlar
tarafından
İyi niyet insanın başına bir zaman sonra dert oluyor gerçekten  Mesaj attım oğluma mı yedirdin çok yediyse alerji yapabilir dedim bana heee ya ben yedim dedi ben iyice şok biraz sert yapınca normale döndü.
(915 puan) tarafından
Cıvık pislik ya
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ay ne ayıp yaa kadın bilmiyo mu onların çocuga özel oldugunu ben dokunmaya korkarım valla. Bi şekilde ima et bence 
tarafından
Mesaj attım oğluma mı yedirdin çok yediyse alerji yapabilir dedim bana heee ya ben yedim dedi ben iyice şok biraz sert yapınca normale döndü.
(25,181 puan) tarafından
Hahaha ay gülesim geldi o ne biçim cevap ya. Peki sen ne dedin sonra
tarafından
Dikkat et bundan sonra dedim ama sonradan o da çok pişman oldu bende biraz kendimi kötü hissettim ama yine de daha katı olucam
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Benim annem yeğeninin çocuğunu büyüttü inan giderken kendi ekmeğini kekini bisküvsini yanında götürdü teyzesi olduğu halde çekinirdi bişeylerini yemeye maalesef astarı yüzünü geçer bu masraflarla canım sende keyfindenmi çocugundan ayrı kalıp çalışmaya gidiyorsun.
(289 puan) tarafından
Çok katılıyorum annemde kaç tane çocuk baktı ev sahipleri evimizde yemek yemiyorsun aç duruyorsun diye kızarlardı çocuğun ki hele bence hiç ellenmez
tarafından
Bende şaşkınım bu kadar rahatlığa ama Mesaj attım oğluma mı yedirdin çok yediyse alerji yapabilir dedim bana heee ya ben yedim dedi ben iyice şok biraz sert yapınca normale döndü.
0 oy
tarafından
Başka yerden gelen özel olarak ürünü yiyosa da pesss artık başka şey yesin 
tarafından
Değil mi doğru olan bu olmalı aslında ama
0 oy
(164,168 puan) tarafından
cevap verdimj ne ayip bisi
0 oy
tarafından
Tabikide acik acik bunlar bebegimin yiyecekler sen bizim yediklerimizden yiyebilirsin diceksin baska turlu her insan imadan anlamaz 
0 oy
(3,172 puan) tarafından
Ben çocuğun yapacağı kahvaltıyı kendim hazırlıyorum strecleyip dolaba koyuyorum onu yediriyor. Kendisi de bizim kahvaltı tepsimiz var ordan yapıyor. 
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Belki de bilmiyordur cnm ona özel olduğunu. Çocuğuma kadarını ayır yemekleri bunlar çocuğun yemekleri de gerisini sakla olmadı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 169 göst.
13 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
5 Ocak 2026 Diğer kategorisinde ELA... (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 513 göst.
19 Aralık 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yasemin1644 (4,107 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 356 göst.

Kategoriler

1,496,619 soru

24,448,097 cevap

353,791 kullanıcı

...