0 oy
175 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bunu sorduğum için kendimi rahatsız hissediyorum ama artık yeter dereceye geldi. 5 aydır bakıcı var memnunum ya da memnundum diyebilirim. Kızlar oğlum iştahı az olan bir çocuk bende onun için il dışından özel Kahvaltılık vs getiriyorum. Bu zamana kadar asla bir şeyi sakınmadım sabır da gösterdim ama daha 1 hafta olmadan oğluma aldığım Kahvaltılık dibine gelmiş. Keza başka bieşy de yarıya gelmiş asla Oğlumun yiyeceği bir miktar değil. Ucuz şeyler de değil yani mesaj attım oğlum bu kadar yemedi di mi çok fazlası alerji yapabiliyor diye. Yani saklıcam heralde artık .

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy bilemedim yani çocuğa özelse yememesi gerek
tarafından
Yani 5 günde kavanozun dibini gördüm şaka gibiydi. Mesaj attım oğluma mı yedirdin çok yediyse alerji yapabilir dedim bana heee ya ben yedim dedi ben iyice şok biraz sert yapınca normale döndü.
-Reklam-
0 oy
(12,235 puan) tarafından
Kız ben bile bitiremiyorum kızımla kahvaltıları o nasıl bitiriyor hemen öyle 
tarafından
Bilemiyorum canım bende şaşkınım. Mesaj attım oğluma mı yedirdin çok yediyse alerji yapabilir dedim bana heee ya ben yedim dedi ben iyice şok biraz sert yapınca normale döndü.
0 oy
tarafından
eger cocugunuz icin ozel seyler aliosaniz yememesi gerekir. ha bu ac kalsin emkte dgl illa ki yemesine izin veriosundur.
tarafından
Mesaj attım oğluma mı yedirdin çok yediyse alerji yapabilir dedim bana heee ya ben yedim dedi ben iyice şok biraz sert yapınca normale döndü.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,135 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 504 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu
+8 oy
81 cevap 3,922 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 822 göst.