0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ek gıdadan sonra Blw yapmadım arada verdim eline. Hala da yemek yerken eline biseyler veriyorum ekmek,pankek,havuç,elma, brokoli falan ama bana güvendiği için verdiklerimi yemek yerine ufaliyo yerlere atıyo oynuyo. Açken verip kendim bişey yedirmemem mi lazım acaba. Öyle de nasıl doyacak. Geç kaldım sanırım

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız tokken nasıl yesin çocuk yemek saati gelince koy önüne yesin döke saça 
tarafından
Açken veriyorum da gene kendim yediriyorum çorba falan onun da eline katı olanlardan veriyorum ama ağzına almiyo oynuyo. Ben yediriyorum diye mi acaba
tarafından
Kuzum ben çorba hariç herşeyi o ayda koydum önüne pilavı kaşıkla alamayınca eliyle avuçlayıp yerdi şimdi 23 aylık çorbayı da kendi yiyo bence koy önüne elleme
tarafından
Ya benimki 1 yaşından sonra katı şeyleri yemez oldu ağzına verdiğini bile diliyle itiyo. Azı diş çıkartıyo bu ara sadece çorba kabul ediyo. Et tavuk yumurta yediremiyorum. 1 yaşından önce her verdiğimi yerdi. Şimdi çorbaya talim. Çorbanın içine minicik et parçalayıp koyuyorum kendine bıraksam beslenemeyecek
-Reklam-
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Karşısında sen de ye, gerekirse ver bana de elindekinden sen de ye. Öyle öyle yemeye alışır
tarafından
Bide öyle deneyim teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 119 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 402 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ♥İᒪK ᗩᔕKI KᗩᒪᗷIᗰİᑎ♥ (7,934 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 245 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Esra1212 (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Frtnzn (311 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,309 soru

24,181,619 cevap

336,346 kullanıcı

...