0 oy
352 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (31 puan) tarafından
Kızlar kızım 3 buçuk yaşında hacamatın faydalarını çevremde yaptıran kişilerden duyuyorum yetişkinlerden ziyade çocuklarda çok güzel yorumları var çocuklarda algı açması, bu ilaçlardan biriken ağır metallerin vucuttan atılması gibi faydaları varmış burada yaptıran anneler var mı ne sıklıkla tekrarlanıyor çocukta ve ilk ne zaman faydasını görüyorsunuz? Çocukta ne gibi farklılıklar oluyor 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hacamat ne kizz
(31 puan) tarafından
Çok uzun yıllardır yapılan bir uygulamaymış, peygamber efendimiz sav de yaptırmış. Deriye çizik atılıp, kupa koyarak kirli kanın akması sağlanıyormuş çokta kan akmıyormş
tarafından
Aaa bebeklerin canı aciyormudur kii yaş sinirlamasi vardir belki iyi arastir cnm da tehlikeye atma bebisini
(31 puan) tarafından
2 yaştan büyük olana hatta daha miniklere de yapılıyormuş evet araştırıyorum
-Reklam-
+1 oy
(163,444 puan) tarafından
ayda 1 kez toplamda 3 ay yaptir sunnet gunlerde
+1 oy
(1,421 puan) tarafından
Ben 2 buçuk aylıkken yaptırdım gaz sancısı için yaptığım gibi de faydasını gördüm şuan 2 yaşında tekrar yapmak istiyorum çünkü son zamanlarda abur cubur yiyor buda çocukta toksin biriktiriyor senede bir defa yaptırmayı düşünüyorum çocuğuma faydası saymakla bitmez peygamber efendimizin sünneti çünkü 
(31 puan) tarafından
Öyle toksinleri atması lazım
+1 oy
(4,893 puan) tarafından
Keşke bende yatırabilsem . Kimisi kıyamam fln diyo da e doktor da şifası için ameliyat önerince aynı tepkiyi mi veriyorlar. Belki bu vesileyle bircok hastalıktan korunacak sünnet netice de
0 oy
tarafından
Bi arkadaşım 17 aylık bebeğine uyky problemi olduğu için yaptırdı şuan bebeği mışıl mışıl uyuyo
(31 puan) tarafından
Nereden yaptırdı acaba bilginiz var mı kaç kupa çektirdi acaba
tarafından
Bilmiyorm canm
0 oy
tarafından
Bilmiyorum ama ben kiyamam bebisime  
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ben yaptirmadim ama hem sunnet hem şifa canim hacamat yapan ablamiz var o baya israr etti ama yaptiramadim ya 
0 oy
tarafından
Birisinin elinde jiletle çocuğuma yaklasmasi için beni öldürmeleri gerek .. büyüklere bile yapan kişinin çok bilgili olması gerek kolay değildir onu yapmak ... Yanlışlıkla sinire getirse düşünemiyorum yada damara 
(31 puan) tarafından
Öyle yıllardır yapan insanları araştırıyorum eğitim alan kişileri yani kesik derin olmuyormuş iz kalmaz dedi kendi kızına yapıyormuş kızı gıdıklanma gibi bir his demiş
tarafından
İz kalmaz olur mu marasta o kadar cokki onu yapan artık doktor götürmek yok covuklara ondan yapıyorlar bir tanesi kulağının arkasına yaptiracakmis bı tane atmış aaa yanlış oldu demiş ... Kadın diyor ki hangi akılla yaptım bilmiyorum Allah'tan kulağının altına denk gelmiş hasar olmadı ya damara gelseydi ... Ben öldürmeleri gerek bile bile evladıma yaptırmam ... Hacamat pis kanı akıtmak için yapılır ... Uykusuzluğa falan iyi gelmez yani
(31 puan) tarafından
Yaa korkutmayın bebşde kızım iyiliği için istiyorum bende çok araştırma yapıyorum soruyorum yaptıranlara sakinlik veriyor öfke nöbetlerinede iyi geliyormuş
tarafından
Hepsi yalan sen o öfke nobetlerini kendin gecirmelisin  öyle olmaz ... Ama sana kalmış ne bilim bu zamandada yaptıranlara hayret ediyorum çocuk bilişsel kitapları var onlardan yardım alabilirsiniz
(5,293 puan) tarafından
Bnm yengemde yaptirmisti bilmeyen biriymis galiba her yeri jilet cizik cizikti aciyordu isin erbabini bilen olmasi lazim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 306 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,338 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
+1 oy
1 cevap 78 göst.
16 Mart 2025 Diğer kategorisinde hdyemeryem (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 690 göst.

Kategoriler