0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (3,359 puan) tarafından

Kızlar aylardır belimden çekiyorum, 3 kere kitlenip yatalak kaldım. Serumlarla toparladım. En sonunda korkumu yenip doktora gittim ve fıtığım olduğunu söyledi. Ameliyat edilecek bir durum yok, dinlen ve dikkat et dedi. Çevremdeki bazı insanlar hacamat yaptır diyorlar. Yaptırıp rahatladım diyen var mı? 

8 Cevaplar

0 oy
(4,986 puan) tarafından

spor yapman lazım hacamatı bilmem de. 

kilo varsa zayıflaman lazım 

-Reklam-
0 oy
(1,578 puan) tarafından

Hacamat sonrasında sülük 

(5,434 puan) tarafından

En çok korkan bendim inan yüzüme yaptırdım lekeler için hiç korkulacak birşey yok ektim beline yaptırdı belimin ağrısı gitti diyor 

(167 puan) tarafından

Peki lekelere iyi geldimi 

(1,087 puan) tarafından

lekelere seans halinde yapılınca iyi geliyor bir kaç kere yapmak lazım hatta önce yüz hacamatı sonra sülük daha çok açıyo yüzü

(5,434 puan) tarafından

Ben hacamat sonrası sülük olarak ilerliyorum şu an ikinci yaptirisim yüzümde aydinlanma ve açılma oldu lekelerde

(167 puan) tarafından

Benim hem sivilce lekelerim hemde hamileyken kalan leker var gitmiyor yapmayı düşünüyorum inşallah fayda eder

0 oy
(15,765 puan) tarafından

Boynum çok tutuluyordu hacamattan sonra geçti boyun tutulmam 

(3,359 puan) tarafından

Çok korkuyorum yaptırmaktan ama deniyecem inşallah

(15,765 puan) tarafından

Hissetmiyorsun ki sureler okuyorsun onları okurken bitmiş oluyor 

0 oy
(3,522 puan) tarafından

Evet canım ben hem hacamat hem sülük tedavisi yaptırdım bayağı iyi geldi elhamdülillah. 

(3,359 puan) tarafından

Sülüğü pek istemiyorum ama hacamat yaptırmayı düşünüyorum

0 oy
(2,197 puan) tarafından

Bende perişanım belimden ama korkuyorum hacamat ve sülük ten doktor fizik verdi bide zayifla dedi

(3,359 puan) tarafından

Doktor zayıfla demedi 😆 ama istersen fiziğe gidebilirsin dedi

0 oy
(4,300 puan) tarafından

Fıtık değil ama normal bel ağrım vardı hacamat yaptırdim iyi geldi geçti yani ağrısı.

(3,359 puan) tarafından

Bende istiyorum ama korkuyorum

0 oy
tarafından

Ben boynun için yaptırmıştım elhamdülillah bidaha agri bilmedim çok iyi belimde boynumda fitik var hala ama ağrı yok yani bı tepsi kaldıramaz hale gelmistim çok iyi geliyor ama muhakkak bilen birine yaptır Sülükte attır 

(3,359 puan) tarafından

3 kere belim kitlendi, serumlarla ayağa kalkıyorum her seferinde. İnşallah yaptıracam iyi gelir

tarafından

İnş iyi gelir canım bende kolumu kaldiramiyordum valla dk dedi felç gibi hemen fiziğe git ama çok iyi geliyo ihmal etme bilene yaptır 😊

0 oy
(1 puan) tarafından

Merhaba çok geçmiş olsun. Ben 13 yıldır hacamat yapıyorum hastalarıma, kendime. Patlamış bir fıtık değilse hemen hacamat olun, ve iki üç ayda bir üçe tamamlayın müthiş pıhtı ve ödem attırıyor.

(1,631 puan) tarafından

Merhaba istanbul da mi yapiyorsunuz?

(3,359 puan) tarafından

Yok patlamış değil, sadece taşma yapmış dedi doktor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 34 göst.
0 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
8 cevap 358 göst.
10 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 518 (31 puan) tarafından soruldu