0 oy
1,256 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
Eşim psikolojik olarak sorunlu biri. Bana ve kızıma sürekli bi yerlerden zarar geleceğini düşündüğü için kendince kurallar ve yasaklar koyuyor. Hiçkimseyle görüştürmüyor. Balkona çıkarken ne giyineceğim nereye oturacağıma kadar kendisi ayarladı. Ailemle görüntülü konuşmama kızımın video ve fotoğrafını göndermeme izin vermiyor. Hatta telefon kamerasından izlendiğimizi düşündüğü için fotoğraf çekmem bile yasak. Kızımla ilgili anı biriktiremiyorum. Bunlar sadece bi kaç tanesi. Daha bunun gibi bir sürü şey var. Boşanma aşamasına geldiğimiz zamanlar oldu hep tehditle ailesinin zoruyla bi şekilde gidemedim. Ama bu sefer kararlıyım. Yarın babamlar gelcek eşim işteyken kızımı ve eşyalarımızı alıp gitcem. Avukatı da ayarladım. Zarar verme tehlikesi olduğu için uzaklaştırma aldırcam gider gitmez. Herşey planlı. Evet kurtulcam ama yine de yılların verdiği bi alışkanlık var eşime de evden ayrılacağıma da üzülüyorum. 

45 Cevaplar

0 oy
(23,050 puan) tarafından
Canım öyle bir hayat senin kızın için çok korkunç bence hiç üzülme evladını huzurlu bir ortamda büyüt onun ruh sağlığını kurtarıyorsun bir nevi 
(20 puan) tarafından
Evet canım. Çocuğumu anneli babalı huzurlu bi ailede büyütmeyi çok isterdim ama olmadı bütün çabam boşa gitti. Üzüntüm bundan aslında senelerim gitti
-Reklam-
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Kolay değil cnm allh yardimcin olsun bir süre zor olacak sonra alisrsin.keske tedavi olmayı kabul etseydi çocuğu görmeye geldiğinde nasıl olacak dikkat et neolur neolmaz
(20 puan) tarafından
Bir süre uzaklaştırma alcam ama sonrasında nasıl olur bilmiyorum çocuğunu görmeye hakkı var tabiki ama tehlikeli bi durum sezersem uzaklaştırma almaya devam ederim. Kuzenim polis o yardımcı olur
0 oy
tarafından
En doğru karar ama esinede üzüldüm nedense
(20 puan) tarafından
Ben de üzülüyorum ama vicdanım rahat yapabileceğim herşeyi yaptım o hiç çabalamadı
0 oy
(879 puan) tarafından
allah yardımcın olsun en iyisi ayrılmak bu durumda. sağlam dur bu hayatı yaşamak zorunda değilsin
(20 puan) tarafından
Sağol canım evet bundan sonraki hayatımı kızım ve kendim için yaşıcam inşallah
(879 puan) tarafından
Rabbim hayırlı kapılar açsın bebeğim inşallah ileriki hayatın Çok güzel olur
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Rabbim hakkinda hayirlisinu nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 536 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy