Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bugün evimdeki son günüm çok üzgünüm
0
oy
1,345
göst.
10 Mayıs 2022
Diğer
kategorisinde
Dilhun
(
20
puan)
tarafından
soruldu
Eşim psikolojik olarak sorunlu biri. Bana ve kızıma sürekli bi yerlerden zarar geleceğini düşündüğü için kendince kurallar ve yasaklar koyuyor. Hiçkimseyle görüştürmüyor. Balkona çıkarken ne giyineceğim nereye oturacağıma kadar kendisi ayarladı. Ailemle görüntülü konuşmama kızımın video ve fotoğrafını göndermeme izin vermiyor. Hatta telefon kamerasından izlendiğimizi düşündüğü için fotoğraf çekmem bile yasak. Kızımla ilgili anı biriktiremiyorum. Bunlar sadece bi kaç tanesi. Daha bunun gibi bir sürü şey var. Boşanma aşamasına geldiğimiz zamanlar oldu hep tehditle ailesinin zoruyla bi şekilde gidemedim. Ama bu sefer kararlıyım. Yarın babamlar gelcek eşim işteyken kızımı ve eşyalarımızı alıp gitcem. Avukatı da ayarladım. Zarar verme tehlikesi olduğu için uzaklaştırma aldırcam gider gitmez. Herşey planlı. Evet kurtulcam ama yine de yılların verdiği bi alışkanlık var eşime de evden ayrılacağıma da üzülüyorum.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
45
Cevaplar
0
oy
10 Mayıs 2022
&Nazenin &
(
651
puan)
tarafından
cevaplandı
İnşallah sana bir zarar vermez bu tarz kişiler sağlıklı düşünüp hareket edemiyor çünkü
10 Mayıs 2022
Dilhun
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Tedbirlerimizi aldık inşallah sorunsuz atlatırız
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
10 Mayıs 2022
HiraDeniz
(
2,466
puan)
tarafından
cevaplandı
Geçmiş olsun canim esin ciddi anlamda hasta keşke kabul etse tedavi olmayı yoksa boyle ömür geçmez allah yardımcın olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
Zeyno97
(
5,305
puan)
tarafından
cevaplandı
Koskoca 5 sene nasıl dayandın ?
Okurken darsldim etkilendim ve sen bunları ve daha fazlasını yaşadın...
Rabbim yardımcın olsun kendin ve evladın icin kurtul belki ilerde ilerlerse daha farklı senaryolarda kurabilir baska biri vsr gibi bir iftiraylada karsilssabilirsin bnm kuzenimin eside boyleydi 7 sene sonra bosandi kurtuldu
10 Mayıs 2022
Dilhun
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Böyleleri bi şekilde kendilerine bağlamayı beceriyor ya kabullenip duruyorsun ya korktuğun için. Ama piskoloğum böyle insanların güç gösterisi yaptıklarını söyledi. Yani zayıf olan karakterlerinin üzerine şişirilmiş bi balon gibi güçlü gibi gösteriyorlar kendilerini dedi. Beni cesaretlendiren bu oldu
10 Mayıs 2022
Zeyno97
(
5,305
puan)
tarafından
yorumlandı
Bak kuzenimin eşi gece uyandirip sen kimi ruyanda dusleyerek boyle uyuyosun misil misil diye uyandiriyomus
Pencereden bakinca hayrdr beklediginmi var
Beraber fabrikda calisiyoardi elin adamina saldirmis karimla iliskin var diye o da sizofren baslangici neler cekti garibim cocuk olmuyordu zaten oda bosandi simdi calisiyor ehliyet aldi ve araba almak istiyor tek lafi keske bu karari 7 senemi heba etmeden alsaydim anlatiyorum sana ki verdigin kararsan vazgcme cnm
10 Mayıs 2022
Zeyno97
(
5,305
puan)
tarafından
yorumlandı
Dedigin gibi kuzenimde ailesine bir sey olur kavga cikar bisi olur diy korkuyordu en son ailesi aldi sahil cikti simdi sanki 10 yasinda kiz cocugu oyle ilgili ki ailesi cok sukur hayatini kurtardi
10 Mayıs 2022
Dilhun
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet benim de korkum bu bide arada çocuk var illaki görüşmeye devam edicez. Ama bu şekilde yaşamaya devam etmek de istemiyorum. tahammül edemiyorum artık kararım kesin yani.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Instagram da s....e..... Diye biri var yazar mıydı neydi oda öyle söylüyor telefon kameraları için. İşte bazılarıda onun gibilerin dedikleriyle hareket ediyor. Milletin işi yok milyonlarca insanı kameralardan takip edecekler hemde erişime izin verilmemisken... Hakkından en hayırlısı neyse o olsun. Eşine hiç bir şey belli etme canım. Yarın inşallah kazasız belasız ailenin yanına dönersin.
Ondan sonrası için de Rabbim yardımcın olsun halkından hayırlı olanı nasip etsin.
Yarın ailenin yanına gidince tekrar buraya yaz canım
10 Mayıs 2022
Dilhun
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani ulaşabildikleri doğru olabilir ama dediğin gibi kim ne yapsın beni izleyip. Yarın gidince yazmaya çalışırım inşallah
10 Mayıs 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamam canım Allah a emanet ol. Rabbim yardımcın olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
Pimpiriklii
(
1,780
puan)
tarafından
cevaplandı
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
Piskopos-_civciv-_
(
6,077
puan)
tarafından
cevaplandı
Biraz yorumlarada baktım eşin hasta ve bunu kabul edip tedavide görmüyormuş kendi ruh sağlığın evladının ruh sağlığı için boşanman ve o evden uzaklaşman gerçekten en iyisi.. Doğru karar vermişsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Gerçekten çok zor yanlış anlama ama adam ruh hastası mi bence tedavi görmeli
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
Bedaliza
(
3,265
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok zor Allah kolaylık versin sabir versin. İnsan geride bıraktığına da yine üzülür sanırım.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Çok üzüldüm canim hem size hemde eşine üzüldüm. Onunda elinde degil eşin hasta. Şizofren olabilir. Bi tanıdığımız da aynı sekildeydi şizofrendi.
Size zarar verebilir hemen kurtulman lazim
10 Mayıs 2022
Dilhun
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok temkinli hareket ediyor aslında fiziksel şiddet yok. Ama söylediklerini yapmazsam dünyayı başıma yıkacağını söylüyor. Neler yapacağımı tahmin bile edemezsin diye tehdit ediyor. Yani zarar verme ihtimali var evet
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
BabyBoyum
(
163,560
puan)
tarafından
cevaplandı
tedavi olmadimi hic
10 Mayıs 2022
Dilhun
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Olmadı. Tedavi olunacak bişey yok diyor. Sadece diğer insanlara göre biraz daha hassasmış bu konuda
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
ASENA40
(
28,451
puan)
tarafından
cevaplandı
Doğru olanı yapıyosun inanki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Seninde hayatın hencliğin var.sanada yazık. Sen kendini feda etdin diyelim.Çoçuğada aynışekilde davranacak. Hayırlısı olur inşAllah.
10 Mayıs 2022
Dilhun
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle canım şimdiden 2 yaşındaki çocuğu bile kısıtlıyor ilerisi çok daha kötü olacak biliyorum. Kızımın böyle büyümesini istemiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
E esin calisiyormu calisiyorsa bu şekilde nasıl çalışabiliyor:(( amiri iş arkdslari problem yasamiyormu?üzüldüm nslh kolay bir şekilde bu süreci atlatirsn
10 Mayıs 2022
Dilhun
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Çalışıyor. Anlıyorlardır muhtemelen ama bu derece olduğunu bilemezler. Eşim dışarıdan çok kültürlü efendi gözüken biri. Bide çok temkinli hareket eder.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Keşke esin destek alsa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
Arzem34
(
3,407
puan)
tarafından
cevaplandı
Hiç üzülme paranoyak biriyle hayatın zindan olacağına böylesi çok daha iyi hem senin hemde kızın için Allah yolunu açık etsin canım belli çok uğramışsın ama olmayınca olmuyor
10 Mayıs 2022
Dilhun
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Sağol canım aynen çok uğraştım ama artık uğraşacak takatim kalmadı ya kabul edip oturcaktım evde yada ayrılcaktım başka çaresi yok.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
Reyhan Karaca
(
789
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayyyyy canimm kıyamam Rabbim yar ve yardımcın olsun dikkat et. Öyle insanla yaşanmaz senide hasta eder.hersey gönlünce olsun inşallah:))
10 Mayıs 2022
Dilhun
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok sağol canım dediğin gibi ben de psikolojik olarak çok yıprandım öfke patlamaları yaşıyorum. Çok zor gerçekten yalnızlık
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
Sgb
(
2,011
puan)
tarafından
cevaplandı
Kurtulduğuna sevin canım , yarın bi gün kızına daha fazlasını yapacak. Gençliğini böyle ruh hastası için heba etme. Dünyaya bi kere geliyosun milletin hasta ruhlu oğlunu adam etmeye çalışmakla geçirme ömrünü
10 Mayıs 2022
Dilhun
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Gençliğimin en güzel yıllarını 4 duvar arasında yalnız başıma geçirdim. Kızıma kıyamıyorum ona da bunları yaşatacak. Bu kararımdan dolayı pişman olmayacağımı biliyorum zamanla alışcam ve iyiki ayrılmışım dicem inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
Melodi senfoni
(
2,515
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah kurtarsın canım iyi bu platforma gitmene bir şey dememiş kocan
10 Mayıs 2022
Dilhun
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Gizli giriyorum hesabı kardeşime açtırdım Gmail şifremi de biliyor takip de ediyordur muhtemelen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
&BORAN&
(
2,977
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbim yardımcın olsun
10 Mayıs 2022
Dilhun
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Sağol canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Mayıs 2022
Aslıs
(
13,307
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşinin psikolojik sorunları var ciddi ciddi o ortamda çocuk büyümez bacı ailen arkandaysa ev önemli değil. Bir gecede toplandık geldik bizde hem de kendi evimizden önce anlamların yanına sonra kiraya. Önemli olan huzur
10 Mayıs 2022
Dilhun
(
20
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım ailem arkamda çok şükür maddi olarak da sıkıntımız yok manevi olarak zaten beni ve kızımı mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklarına eminim. Allah bu kadar sıkıntının içinde bi çıkış yolu veriyor işte benim de en büyük şansım ailem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
3
sonraki »
İlgili sorular