0 oy
1,345 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
Eşim psikolojik olarak sorunlu biri. Bana ve kızıma sürekli bi yerlerden zarar geleceğini düşündüğü için kendince kurallar ve yasaklar koyuyor. Hiçkimseyle görüştürmüyor. Balkona çıkarken ne giyineceğim nereye oturacağıma kadar kendisi ayarladı. Ailemle görüntülü konuşmama kızımın video ve fotoğrafını göndermeme izin vermiyor. Hatta telefon kamerasından izlendiğimizi düşündüğü için fotoğraf çekmem bile yasak. Kızımla ilgili anı biriktiremiyorum. Bunlar sadece bi kaç tanesi. Daha bunun gibi bir sürü şey var. Boşanma aşamasına geldiğimiz zamanlar oldu hep tehditle ailesinin zoruyla bi şekilde gidemedim. Ama bu sefer kararlıyım. Yarın babamlar gelcek eşim işteyken kızımı ve eşyalarımızı alıp gitcem. Avukatı da ayarladım. Zarar verme tehlikesi olduğu için uzaklaştırma aldırcam gider gitmez. Herşey planlı. Evet kurtulcam ama yine de yılların verdiği bi alışkanlık var eşime de evden ayrılacağıma da üzülüyorum. 

45 Cevaplar

0 oy
(651 puan) tarafından
İnşallah sana bir zarar vermez bu tarz kişiler sağlıklı düşünüp hareket edemiyor çünkü 
(20 puan) tarafından
Tedbirlerimizi aldık inşallah sorunsuz atlatırız
-Reklam-
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim esin ciddi anlamda hasta keşke kabul etse tedavi olmayı yoksa boyle ömür  geçmez allah yardımcın olsun
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Koskoca 5 sene nasıl dayandın ?

Okurken darsldim etkilendim ve sen bunları ve daha fazlasını yaşadın...

Rabbim yardımcın olsun kendin ve evladın icin kurtul belki ilerde ilerlerse daha farklı senaryolarda kurabilir baska biri vsr gibi bir iftiraylada karsilssabilirsin bnm kuzenimin eside boyleydi 7 sene sonra bosandi kurtuldu
(20 puan) tarafından
Böyleleri bi şekilde kendilerine bağlamayı beceriyor ya kabullenip duruyorsun ya korktuğun için. Ama piskoloğum böyle insanların güç gösterisi yaptıklarını söyledi. Yani zayıf olan karakterlerinin üzerine şişirilmiş bi balon gibi güçlü gibi gösteriyorlar kendilerini dedi. Beni cesaretlendiren bu oldu
(5,305 puan) tarafından
Bak kuzenimin eşi gece uyandirip sen kimi ruyanda dusleyerek boyle uyuyosun misil misil diye uyandiriyomus
Pencereden bakinca hayrdr beklediginmi var
Beraber fabrikda calisiyoardi elin adamina saldirmis karimla iliskin var diye o da sizofren baslangici neler cekti garibim cocuk olmuyordu zaten oda bosandi simdi calisiyor ehliyet aldi ve araba almak istiyor tek lafi keske bu karari 7 senemi heba etmeden alsaydim anlatiyorum sana ki verdigin kararsan vazgcme cnm
(5,305 puan) tarafından
Dedigin gibi kuzenimde ailesine bir sey olur kavga cikar bisi olur diy korkuyordu en son ailesi aldi sahil cikti simdi sanki 10 yasinda kiz cocugu oyle ilgili ki ailesi cok sukur hayatini kurtardi
(20 puan) tarafından
Evet benim de korkum bu bide arada çocuk var illaki görüşmeye devam edicez. Ama bu şekilde yaşamaya devam etmek de istemiyorum. tahammül edemiyorum artık kararım kesin yani.
0 oy
tarafından
Instagram da s....e..... Diye biri var yazar mıydı neydi oda öyle söylüyor telefon kameraları için. İşte bazılarıda onun gibilerin dedikleriyle hareket ediyor. Milletin işi yok milyonlarca insanı kameralardan takip edecekler hemde erişime izin verilmemisken... Hakkından en hayırlısı neyse o olsun. Eşine hiç bir şey belli etme canım. Yarın inşallah kazasız belasız ailenin yanına dönersin. 

Ondan sonrası için de Rabbim yardımcın olsun halkından hayırlı olanı nasip etsin.

Yarın ailenin yanına gidince tekrar buraya yaz canım
(20 puan) tarafından
Yani ulaşabildikleri doğru olabilir ama dediğin gibi kim ne yapsın beni izleyip. Yarın gidince yazmaya çalışırım inşallah
tarafından
Tamam canım Allah a emanet ol. Rabbim yardımcın olsun
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Biraz yorumlarada baktım eşin hasta ve bunu kabul edip tedavide görmüyormuş kendi ruh sağlığın evladının ruh sağlığı için boşanman ve o evden uzaklaşman gerçekten en iyisi.. Doğru karar vermişsin 
0 oy
tarafından
Gerçekten çok zor yanlış anlama ama adam ruh hastası mi bence tedavi görmeli 
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Çok zor Allah kolaylık versin sabir versin. İnsan geride bıraktığına da yine üzülür sanırım. 
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm canim hem size hemde eşine üzüldüm. Onunda elinde degil eşin hasta. Şizofren olabilir. Bi tanıdığımız da aynı sekildeydi şizofrendi.

Size zarar verebilir hemen kurtulman lazim
(20 puan) tarafından
Çok temkinli hareket ediyor aslında fiziksel şiddet yok. Ama söylediklerini yapmazsam dünyayı başıma yıkacağını söylüyor. Neler yapacağımı tahmin bile edemezsin diye tehdit ediyor. Yani zarar verme ihtimali var evet
0 oy
(163,560 puan) tarafından
tedavi olmadimi hic
(20 puan) tarafından
Olmadı. Tedavi olunacak bişey yok diyor. Sadece diğer insanlara göre biraz daha hassasmış bu konuda
0 oy
(28,451 puan) tarafından
Doğru olanı yapıyosun inanki 
0 oy
tarafından
Seninde hayatın hencliğin var.sanada yazık. Sen kendini feda etdin diyelim.Çoçuğada aynışekilde davranacak. Hayırlısı olur inşAllah.
(20 puan) tarafından
Öyle canım şimdiden 2 yaşındaki çocuğu bile kısıtlıyor ilerisi çok daha kötü olacak biliyorum. Kızımın böyle büyümesini istemiyorum
0 oy
tarafından
E esin calisiyormu calisiyorsa bu şekilde nasıl çalışabiliyor:(( amiri iş arkdslari problem yasamiyormu?üzüldüm nslh kolay bir şekilde bu süreci atlatirsn
(20 puan) tarafından
Çalışıyor. Anlıyorlardır muhtemelen ama bu derece olduğunu bilemezler. Eşim dışarıdan çok kültürlü efendi gözüken biri. Bide çok temkinli hareket eder.
0 oy
tarafından
Keşke esin destek alsa
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Hiç üzülme paranoyak biriyle hayatın zindan olacağına böylesi  çok daha iyi hem senin hemde kızın için   Allah yolunu  açık etsin canım  belli çok uğramışsın ama olmayınca olmuyor
(20 puan) tarafından
Sağol canım aynen çok uğraştım ama artık uğraşacak takatim kalmadı ya kabul edip oturcaktım evde yada ayrılcaktım başka çaresi yok.
0 oy
(789 puan) tarafından
Ayyyyy canimm kıyamam Rabbim yar ve yardımcın olsun dikkat et. Öyle insanla yaşanmaz senide hasta eder.hersey gönlünce olsun inşallah:))
(20 puan) tarafından
Çok sağol canım dediğin gibi ben de psikolojik olarak çok yıprandım öfke patlamaları yaşıyorum. Çok zor gerçekten yalnızlık
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Kurtulduğuna sevin canım , yarın bi gün kızına daha fazlasını yapacak. Gençliğini böyle ruh hastası için heba etme. Dünyaya bi kere geliyosun milletin hasta ruhlu oğlunu adam etmeye çalışmakla geçirme ömrünü
(20 puan) tarafından
Gençliğimin en güzel yıllarını 4 duvar arasında yalnız başıma geçirdim. Kızıma kıyamıyorum ona da bunları yaşatacak. Bu kararımdan dolayı pişman olmayacağımı biliyorum zamanla alışcam ve iyiki ayrılmışım dicem inşallah
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Allah kurtarsın canım iyi bu platforma gitmene bir şey dememiş kocan 
(20 puan) tarafından
Gizli giriyorum hesabı kardeşime açtırdım Gmail şifremi de biliyor takip de ediyordur muhtemelen
0 oy
(2,977 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun 
(20 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Eşinin psikolojik sorunları var ciddi ciddi o ortamda çocuk büyümez bacı ailen arkandaysa ev önemli değil. Bir gecede toplandık geldik bizde hem de kendi evimizden önce anlamların yanına sonra kiraya. Önemli olan huzur 
(20 puan) tarafından
Evet canım ailem arkamda çok şükür maddi olarak da sıkıntımız yok manevi olarak zaten beni ve kızımı mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklarına eminim. Allah bu kadar sıkıntının içinde bi çıkış yolu veriyor işte benim de en büyük şansım ailem

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 567 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 844 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 409 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde asminim09 (340 puan) tarafından soruldu
+9 oy
15 cevap 857 göst.