0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (960 puan) tarafından
Kızlar ikizlerim emzik almıyor bir türlü bebeğimin teki çok mama ve süt istiyor vermediğim zaman ortalıgı inleyiyor verdiğimde de sindiremiyor kusuyor aslında biliyorum emzik iyi değil ama başedemiyorum bu şekilde uyurken ağzında birşey olsun istiyor ama emzik verince kusuyorlar. Küvezde kalmışlardı 3 ay o sürede midelerine boru salıyorlardı hep ondan kaynaklı mideleri herşeyde bulanıyor bebek çayı da veremiyor hemen mideleri bulanıyor. Nasıl emziğe alıştırabilirim reçele batırdım, elimle saatlerce tuttum ama yok ya mife bulanıyor ya elimi çektiğim an fırlatıyorlar

2 Cevaplar

0 oy
(8,162 puan) tarafından
Kaç aylıklar ki?
(960 puan) tarafından
Aslında 4 ay olucak ama gelişim olarak 8 hafta gibi
(8,162 puan) tarafından
Hayır ya gerek yok ki
(960 puan) tarafından
Hiç durmuyor bebeğimin biri sürekle yemek istiyor sonrada çok kötü kusuyor
(8,162 puan) tarafından
Sürekli emmek istemesi gazdan dolayı olabilir. Mama da kullanıyorsa belki p da gaz yapıyordur. Sürekli masaj yap. Ayrıca adaçayı yağı var. Karınlarına birer damlacık bununla ovala. Çok rahatlatır
-Reklam-
0 oy
(218 puan) tarafından
Benimki de emziği alınca midesi bulanmış gibi yapıyor tutmuyor bugün başka Emzik aldım onu da tutmadı :( hastanede doktor eldiveni içine pamuk koyup Emzik gibi veriyorlarmış denedin mi hiç 
(960 puan) tarafından
Evet küvezde öyle yapıyorlardı bugün aklıma geldi ve denicem onu doktorumuz almıyorsa vermeyin sakın dedi ama başedemşyorun
(218 puan) tarafından
Çok zor çok hak veriyorum sana

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 131 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
0 oy
1 cevap 74 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ikizlerin-annesi (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,018 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,269 soru

24,096,373 cevap

332,100 kullanıcı

...