0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (431 puan) tarafından
Mrb arkadaslar kızım 27 aylık emzik bağımlısı 24 saat emzik ağzında vermeyince meme memee diye bağırıyor krizlere girip kendini yere atıyor zaten konuşmasi çok az al ver bitti vs gibi şeyleri söyleyebiliyor daha cümle kurma yok 4 aylikta bir oğlum var ondanda görüyor emziği artık bıktım konuşmasını istiyorum yaza 2bucuk yaşında olucak korkuyorum hiç konusmucak diye sanki konuşmamaya yeminli gibi herşeyi anlıyor yapıyor ama ağzında bı emzik bebek olduğu için birden kesemiyorumda ne yapmam lazım arkadaşlar yardım edermisiniz 

4 Cevaplar

0 oy
(2,172 puan) tarafından
Çok zor kardeşinin emzik kullanmasıda etkiliyor. Bıraktırmaya çalışsan kardeşininkini alıcak kardeşi emzik kullanmasa nasıl olur durur mu ? İlk önce kardeşinden başlasan sonra o da görür bırakır belki
-Reklam-
0 oy
(2,764 puan) tarafından
Hiç vermemeyi dene bir ağlar iki ağlar gün geçtikçe unutur elbet tabi ağzından emzikle dolanırsa konuşmaz ki . Kızım da 28 aylk olucak emziği tutmadı şuan üçlü cümleler kuruyor herşeyi konusarak anlatmaya çalışıyor tabi çocuktan çocuğa değişir ama ayına göre daha fazla şeyler söylemesi lazım 
0 oy
(7,072 puan) tarafından
Cnm emzik konusunda birşey diyemem bn kızımda vermedim oğlumda sadece gece veriyorm. 

Fakat konuşma şeyine gelince onunla  ilgilenmen lazm onunla konusmalisin bıkmadan usanmadan bazen fazla Tv'de zarar veriyor . Bnm kızım izler ama şuan konuşması falan iyi ama öle tüm gün deil tabi.  İkinci çocuk olunca  çocuklar bazen kabul edemiyor huyu değişiyor . Kendi içime kapanmış olabilir.

Oyunlar oynayarak teşvik edebilirsin burdan şey duymuştum dil terapisti diye olmasa oraya gitr 
0 oy
(9,664 puan) tarafından
Benim kizimda uykuya geciste isdior illaki ama bagimliligi yok

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 378 göst.
0 oy
0 cevap 302 göst.
1 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nur 6851. (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 283 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,405 puan) tarafından soruldu