0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (874 puan) tarafından
Bebek bakımına sordum da cevap gelmedi Kızlar Hamza yarın 1 yaşına girecek ama hala desteksiz oturamıyor oturuyor yarım saat ama sıkılıp atıyor kendini arkaya yana nere olursa atıyor sıkılıyor bebeyatmaz aldım banyo oturağı aldım yok yine sıkılıyor ne yapacam artık üzülüyorum doktora bayramdan sonra randevu aldım ama cidden üzülüyorum artık

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emekliyor mu peki canım 
(874 puan) tarafından
Adım atıyor zaten canım biz tutuyoruz ellerinden öyle bütün evde yürüyor ama oturma konusu çok üzüyor kaynanama uydum normal de asla dinlemem ama dedi ben 7 çocuğumu da 9. Ayda oturttum ben de ne bileyim tecrübeli falan diye dinleyeyim dedim 7.5 ta oturtmaya başladım
tarafından
Olsun canım üzülme bak benim de Dicle 1 yaşında ama ayakta ben koltuk altından tutup yürütünce asla yürümez kendini yere atıyor ama onu yere bıraktığım da her yere girip çıkıyor kendi koltuklara tutunup kalkıyor sıralıyor ama benim yürütmemi istemiyor
(874 puan) tarafından
Ahh bu bebişler varr yaaa bu bebişler Rabbim bağışlasın canım en kısa zamanda yürür inşallah
tarafından
Amin canım cümlemizin inşallah sağlıklı olsunlar da yürürler inşallah sende sıkma canını inşallah kötü bir yoktur
(2,097 puan) tarafından
Bu eskilerde cocuk buyuttuk diye bazen sacmaliyorlar. 3-4aylikken kucakta bebisler oturtulmaya başlanıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nornal değil bence ama bazı bebeklerde öyle ya 
(874 puan) tarafından
Bilmiyorum ya oturuyor oyun oynuyor 10 15 dakika ama hemen sıkılıp atıyor kendini sürünmeye başlıyor
tarafından
Ozman oturuyor ya benim bebeğimde öyle oturmak. İstemiyor hep ayakta durmak istiyor
0 oy
tarafından
Yorumda gördüm10-15 dakika oturuyormuş

Emekledigi için çok normal bu
(874 puan) tarafından
Evet oturuyor ama çabuk sıkılıyor kendini hemen atıyor etrafa ee bende mecbur oturturken arkasında minder falan koyuyorum yoksa çok şükür oturuyor ama sevmiyor oturmayı
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Yarim saat bende oturunca ne yana yikilayim diye bakiniyorum ;) ,;)  o yarim saatte desteksiz oturuyormu? 
(874 puan) tarafından
Evet desteksiz oturuyor yarım saat 15 dakika falan ama sonra sıkılıyor hemen kendini geriye yana falan atıyor sıkılıyor sonra hemen sürünüyor bir yerlere falan gidiyor
(1,160 puan) tarafından
Kız bebek bu keşfetmek istiyor bizim gibi saatlerce oturmaz ki
0 oy
(361 puan) tarafından
Yorumlarda da yazdığını okuyarak bence normal cunku artik cevreyi kesfetmeye de ihtiyaci var soyle dene istersen bi de onuna oyuncak koy legene su koy yani dikkatini cekecek bisey koy o zaman ne yapacak
(874 puan) tarafından
İşte oyun oynuyoruz dediğin gibi şeyler yapıyorum 10 15 dakika sonra sıkılıyor hemen atıyor kendini
(361 puan) tarafından
Sıkılır etrafi kesfetmek istediği icindir koltuklarin uzerine bisey koy yürümesi icin tesvik et o zamn yorulur oturur belki
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Canım bebeğin oturamıyor değil ki oturmuyor :D maşallah annem olsun kurtlu popo derdi hareketli delikanlı daha ne istiyorsun sal bebeyi takılsın keyfiyle :D
(874 puan) tarafından
Hah aynen işte oturmuyor nasıl oturtacam ya valla
(4,232 puan) tarafından
Oturtma kuşum bırak bebeyi hareket berekettir hareketli çocuk sağlıklıdır olsun :)
0 oy
tarafından
Benim ikizlerde öyleydi  oturmayı seviyorlardı 1 yaşında 5 dk oturup atıyorlardı kendini emekleme tutunup kalkma vardı ama oturuyorlardı bence oturmak istemiyor
(874 puan) tarafından
Evet oturma var zaten ama istemiyor biraz oturuyor hemen sıkılıyor
0 oy
tarafından
İyi de 30 dakika oturuyormuş zaten, sizin beklentiniz nedir?
(874 puan) tarafından
Canım tam okumadın sanırım her zaman 30 dakika oturmuyor bi anda sıkılıp kendini sağa sola arkaya atıyor oturturken bırakıp bir yere gidemiyorum mesel
0 oy
(163,366 puan) tarafından
keske daha erken goturseydin ins kotu bisi cikmaz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 182 göst.
8 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 335 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Emine S (18,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.