0 oy
316 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (14 puan) tarafından

Kızlar bir şey soracağım bebek mevlüdü yapmak gerekiyor mu yoksa olmasa sa olur mu 

image

10 Cevaplar

+4 oy
önce (5,365 puan) tarafından

Bebek mevlüdü die bişey yok dinimizde tamamen gelenek olmuş bişey.hatta şimdi gösteriş için yapılıyor yani gördüklerim için söylüyorum 

Çikolatalar çok tatlı 🤗

önce (242 puan) tarafından

Zaten artık herşey gösteriş oldu Instagram story atmalik oldu ortamda herkesin elinde telefon sohbet yok ama sanalda herşey samimi 

önce (2,266 puan) tarafından

Zaten dinimizde Mevlüt diye birşey yok ama insan özeniyor işte. Bazıları gösteriş yapar bazıları sevap için. Ben sevap olsun, eve huzur dolsun, olmuslerimizin ruhuna gitsin diye yapmıştım. İki kelime Allah'ın kelamını okumak iyidir.

-Reklam-
+3 oy
önce (1,823 puan) tarafından

Ben yapmadım hiç.  Dinen zorunluluğu yok diye biliyorum 

+2 oy
önce (2,305 puan) tarafından

Çikolata ve kolonya çok tatlı gözüküyor 🫶🏻. Mevlüt hakkında bir bilgim yok 🤷🏻‍♀️

+1 oy
önce (1,149 puan) tarafından

Yapmak zorunda değilsiniz, mevlütte amaç toplaşılsın bebek için hayır dua edilsin hayrına yemek verilsindir yapılmak zorunda değil, ben yapmamıştım oğluma küvezde kalmıştı hemde coronanın son zamanlarıydı hastalık kapmasın diye istemedim

+1 oy
önce (2,631 puan) tarafından

Ben yapmadım istermiydim isterdim sade bir şey ama yapacak yada çağıracağım bir Allah'ın kulu yok malesef 

+1 oy
önce (6,738 puan) tarafından

Hiç öyle bir şey yapamadık diş buğdayı yapıyoruz biz onu da maksat toplanalım sohbet muhabbet olsun diye 

Çikolatalar çok sevimli 

+1 oy
önce (4,309 puan) tarafından

Gayet güzel tadi iyise sorun yok mevlut ben yapmadim ama çoğu kişi yapıyor yalnız 1 yas gününü mekan tutup çoğu kişiyi cagircam

+1 oy
önce (7,497 puan) tarafından

Aaa olur mu hiç olmazsa olmaz herkes yapıyor bizde yapmalıyız🤣

+1 oy
önce (1,845 puan) tarafından

Ben yapmayı düşünmüyorum mevlüd falan sünnet zırzavatınıda yapmicam ama çikolataları çok beğendim bende görmeye gelenlere vermek için hazırlamayı düşünüyorum böyle bişey

+1 oy
önce (13,493 puan) tarafından

Nerden yaptırdın canım hangi marka

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 566 göst.
14 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zhlfrk (7,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 202 göst.
10 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 578 göst.