Kızlar bir şey soracağım bebek mevlüdü yapmak gerekiyor mu yoksa olmasa sa olur mu
Bebek mevlüdü die bişey yok dinimizde tamamen gelenek olmuş bişey.hatta şimdi gösteriş için yapılıyor yani gördüklerim için söylüyorum
Çikolatalar çok tatlı 🤗
Zaten artık herşey gösteriş oldu Instagram story atmalik oldu ortamda herkesin elinde telefon sohbet yok ama sanalda herşey samimi
Zaten dinimizde Mevlüt diye birşey yok ama insan özeniyor işte. Bazıları gösteriş yapar bazıları sevap için. Ben sevap olsun, eve huzur dolsun, olmuslerimizin ruhuna gitsin diye yapmıştım. İki kelime Allah'ın kelamını okumak iyidir.
Ben yapmadım hiç. Dinen zorunluluğu yok diye biliyorum
Çikolata ve kolonya çok tatlı gözüküyor 🫶🏻. Mevlüt hakkında bir bilgim yok 🤷🏻♀️
Yapmak zorunda değilsiniz, mevlütte amaç toplaşılsın bebek için hayır dua edilsin hayrına yemek verilsindir yapılmak zorunda değil, ben yapmamıştım oğluma küvezde kalmıştı hemde coronanın son zamanlarıydı hastalık kapmasın diye istemedim
Ben yapmadım istermiydim isterdim sade bir şey ama yapacak yada çağıracağım bir Allah'ın kulu yok malesef
Hiç öyle bir şey yapamadık diş buğdayı yapıyoruz biz onu da maksat toplanalım sohbet muhabbet olsun diye
Çikolatalar çok sevimli
Gayet güzel tadi iyise sorun yok mevlut ben yapmadim ama çoğu kişi yapıyor yalnız 1 yas gününü mekan tutup çoğu kişiyi cagircam
Aaa olur mu hiç olmazsa olmaz herkes yapıyor bizde yapmalıyız🤣
Ben yapmayı düşünmüyorum mevlüd falan sünnet zırzavatınıda yapmicam ama çikolataları çok beğendim bende görmeye gelenlere vermek için hazırlamayı düşünüyorum böyle bişey
Nerden yaptırdın canım hangi marka
1,478,031 soru
24,191,976 cevap
336,951 kullanıcı