Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Şu tuvalet eğitimi hakkında yardımcı olun lütfen
0
oy
362
göst.
25 Nisan 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Oğlum 2bucuk yaşında işte sabah cikardim bezi bez bitti vs dedim lazimliga oturuyor ama yapmıyor. Bende oturuyorum onunla bir vs oraları geciyorum . İlk altına isemis anlattım tekrardan. Lazimlikta yapmıyor ama kalkınca beş on dakka sonra altına yapıyor. İki kere gene kaçırdı altına geldi altıma yaptım dedi. Demin uyudu uyandı gene tivalete götürdüm kendim oturdum ettim sonra ayıcık vardı büyük onu oturttum a ayı çiş yaptı alkış yapalım ayiya falan dedim gene yapmadan kalktı. Şimdi altına yaptı gene bu sefer kaçıyor eşofmanı da değiştirmek istemiyor ya. Doğru mu yapıyorum anlamadım orucluyum Gülsem mi aglasammi ya
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
25 Nisan 2022
ASENA40
(
25,319
puan)
tarafından
cevaplandı
Yok yok doğru böyle öğrenicek canım bi kaç kez kaçırmış lazımlıktan sonra demekki anlamaya çalışıyo sabırla ve sakinlikle devam et hanifecim
5 önceki yorum göster
25 Nisan 2022
ASENA40
(
25,319
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız valla bizimkilerde altına yaptı yatağa yaptı çocuk bacım bu olacak o kadar yeni daha
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yavrum yapsın sorun değil İnan ki sabah lazimliga oturan altıma yaptım deyip gelen çocuk gitti sanki altına yapıyor değiştirmek istediğim de kaçıyor lazimligi istemiyor
25 Nisan 2022
ASENA40
(
25,319
puan)
tarafından
yorumlandı
Peki sen diyince ne diyo unuttum yanlışlıkla oldu gbi şeyler söylüyomu
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Okadar konuşamıyor canım ya bakio öyle altına bazen umursamiyor bile
25 Nisan 2022
ASENA40
(
25,319
puan)
tarafından
yorumlandı
Hımm anladım canım nasıl yapıcan peki
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Erkek çocukları daha geç öğreniyor galiba allah kolaylık versin inşallah
2 önceki yorum göster
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende bağladım valla bez şimdi yatırıyorum. Cidden zor ya sabah iyiydi en azından lazimliga oturuyordu altıma yaptım diye geliyordu öğleden sonra oturmak istemedi lazimliga . Zaten klozete asla oturmuyor. E habire altına isiyor don kalmadı habire değiştirmekten. Biraz ara vericem lazimliga otursa alisirdi belki de ona da oturmak istemiyor. Benim oğlan da sıçtı akşamüstü altına tuttum lazimliga ama bas bas bağırdı oturmak istemedi napayım
26 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Biraz daha bekle demekki daha hazir değil ama ufaktan lazimliga oturt yavaş yavaş alışır inşallah bende büyük kızımda öyle yaptım çabuk alıştı tam 30 aylıkken başlamıştım küçük kızımda ise 25 aylıkken başladım ama şuan çok pişmanım keşke 2 buçuk yaşını bekleseydim şimdi 3 buçuk yaşında hala alışamadı
26 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya zaten hazır olmadığı zaman zorlarsan travma kalıyormuş nasıl travma oluyorsa. Bekleyelim canım bakalım. Olsun alışır canım ya ama insan hemen olsun istiyor
26 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle o yüzden yavaş yavaş alıştıra alıştıra aniden değil
26 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bide çişini veya büyük tuvaletini yapınca alkış yap mutlu ol sonra tuvalete dök sifonu cek bay bay deyin çok mutlu olacak öyle
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
Minikhayaller
(
544
puan)
tarafından
cevaplandı
Doğru böyle oluyor sen devam et pes etme bir de pijamasına yapınca da götür yaptı bitti deme hepsini yapmıyorlar bir yanlış birşey yaptığının farkına varsın söyle ona pijamasını göster bak buna yapmışsın şimdi buraya yap de anlat ona yaptığında da takdir et onu ve gün içinde sürekli hatırlat ona
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya dediklerini devamli yapıyorum sabahtan iyidi çocuk öğlen uyudu uyandı sapıttı ya ne lazimliga oturmak istiyor ne altına yapınca esofmanini değiştirmek istiyor. Valla birakivercem şimdi ya
25 Nisan 2022
Minikhayaller
(
544
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım çocuğunu sen tanıyorsun hazır değilse ikinizede boşa eziyet ama bunlar normal bizim bu gün 3. Gün oldu hala wcye girmek istemiyor götürüyüm dediğimde saklanıyor ama geldiğinde birazcık yapar sonra tutar gel götür der
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya sabahtan iyiydi de şimdi asla oturmak istemiyor lazimliga olmadı ara vereyim ya habire altına yapıyor yani lazimliga otursa alışır da oturmak istemiyor şimdi böyle de alismaz ki don kalmadı sabah beri
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
Minicik
(
50
puan)
tarafından
cevaplandı
Digru yoldadin birak altina yapsin biraz sure ver altina yaptikca bak elbisen pis oluyor cisin gelimce hemen kos tuvalete de ben direk tuvalet ogrettim
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende öyle diyorum sabah beri ya çocuk hiç mi yapmaz lazimliga yapmio ama kalkınca altına yapio deminde baktım pustu biryere kaka yapmaya başladı hemen aldım lazimliga bas bas bagirio
26 Nisan 2022
Minicik
(
50
puan)
tarafından
yorumlandı
Biraz zor surec sabirli ol cnm basaracaksiniz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
B A R B I E
(
12,063
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben daha başlamadım ama doğru yoldasın bence bi zaman sonra alılıcak canım bende bayramdan sonra başlıcam 2 yaş olucak bakalım alışıcak mı
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
İnşallah alışır canım nen vazgeçmezsem iyi. Sabah beri altına yapıyor ilk oturuyordu lazimliga altıma yaptım diodu şimdi oda yok . Demin kakasini yapiodu aldim lazimliga kostum ortalığı yıktı oturmak istemedi. Arada gene oturuyor lazimliga ama sabahki gibi değil ya
25 Nisan 2022
B A R B I E
(
12,063
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah alışır canım sabret sakin kalabilirsin ne güzel valla güzel gelişmelerden haberdar et ❤️
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Valla birakcam ara vericem gibi canım ya lazimliga oturmak istemiyor şimdi çünkü. Böyle de alisamaz ki altına yapa yapa
25 Nisan 2022
B A R B I E
(
12,063
puan)
tarafından
yorumlandı
Hazır olduğunu düşünmüyorsan ara ver yaz daha bitmedi Ağustos gibi tekrar başlarsın yada ne zaman hazır hissedersen, erkek çocuklar geç alışıyor denildiği gibi görümcemin oğlu 4 yaşında şuan yeni öğrendi
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Abooo 4te çok büyük ya . Er yada geç öğrenecek elbette ama bu yaz öğrense iyi olur . Biraz ara vereyim olmadı ya sabah gene denetim oturmazsa beze devam
25 Nisan 2022
B A R B I E
(
12,063
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet 4 çok geç biraz da onların tembellğği oldu kolayına geldi bezlemek ,, aynen kuzum hadi hayırlısı olsun ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
Kimbilirdi ki
(
449
puan)
tarafından
cevaplandı
Kizim 2.5 yasinda ramazan basindan ogrenmeye basladik henuz oturaga oturmadi hep etrafa yapıyor ama istikrarliyim illaki yaptiracam klozete
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya buda klozete oturmuyor lazimliga oturuyor sabah iyiydi ama öğleden sonra değişti habire altına isiyor lazimliga yapmiyor . Demin kaka yaptı aldım hemen kostum lazimliga ama bas bas bağırdı ya istemiyor gibi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
❤️İsmiAŞK❤️
(
10,885
puan)
tarafından
cevaplandı
Aynen böyle devam et 1o güne alışmaya başlar
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya lazimliga yapmio ama pek oturmak da istemiyor artık altına yapıyor hep alışır mi acaba hazır mı değil anlamıyorum ki
25 Nisan 2022
❤️İsmiAŞK❤️
(
10,885
puan)
tarafından
yorumlandı
Yoğğğ gayette hazır canım doğru gidiyorsunuz öyle öyle ogrenecek
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
E lazimliga oturmak istemiyor artık oturmuyor hatta habire altına yapıyor nasıl alışacak böyle ya don kalmadı sabah beri
25 Nisan 2022
❤️İsmiAŞK❤️
(
10,885
puan)
tarafından
yorumlandı
Bazı çocuklar lazımmış yapmaz benim 3 oğlumda lazimliga hiç yapmadılar direk tuvalete yaptilar
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Tuvalete hele asla oturmuyor ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
canım çoçuğun çişi ne kadar olur ki, miktarı az. Adet pedi kullansan ve çoçuğuna bez yok desen nasıl olur. İşe yararmı acaba.
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yavrum sabah bezini çıkarıp attım bez bitti artık dedim sabah iyiydi lazimliga oturur beklerdi ama yapmiodu kalkınca altına yapardı. Öğleden sonra değişti çocuk pek oturmak istemiyor lazimliga altına yapınca bir ara kaçtı değiştirmek istemedi. Ne zormuş ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Nisan 2022
Edagünes
(
22,057
puan)
tarafından
cevaplandı
Napiyon askommm
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bir yandan iftar yapiom bir yandan burda takiliom yavrum sen napuon skskksj
25 Nisan 2022
Edagünes
(
22,057
puan)
tarafından
yorumlandı
:DDD off off moralmen cokugum cok sey kacirmişim cay iciyom askom
25 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ne kaçırdın bana da de belki bende kaçırmış olabilirim :D
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
7
cevap
194
göst.
Kızlar tuvalet eğitimi hakkında ne olur yardımcı olun
2 Nisan 2024
Güzellik-Bakım
kategorisinde
oguzelikiziakc
(
88
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy
3
cevap
196
göst.
25 Aylık tuvalet eğitimi hakkında yardımcı olun kızlar ..
22 Haziran 2022
Diğer
kategorisinde
Cikolata canavari
(
777
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy
3
cevap
137
göst.
Tuvalet eğitimi kızlar yardımcı olun
13 Mart 2023
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Kirazebru
(
598
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
tavsiye-fikir
0
oy
5
cevap
249
göst.
Bu tuvalet eğitimi nasıl olacak bilmiyorum ilk gün perişanı kızlar yardımcı olun
30 Mart 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Sevdatanesi
(
86
puan)
tarafından
soruldu
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri