0 oy
362 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Oğlum 2bucuk yaşında işte sabah cikardim bezi bez bitti vs dedim lazimliga oturuyor ama yapmıyor. Bende oturuyorum onunla bir vs oraları geciyorum . İlk altına isemis anlattım tekrardan. Lazimlikta yapmıyor ama kalkınca beş on dakka sonra altına yapıyor. İki kere gene kaçırdı altına geldi altıma yaptım dedi. Demin uyudu uyandı gene tivalete götürdüm kendim oturdum ettim sonra ayıcık vardı büyük onu oturttum a ayı çiş yaptı alkış yapalım ayiya falan dedim gene yapmadan kalktı. Şimdi altına yaptı gene bu sefer kaçıyor eşofmanı da değiştirmek istemiyor ya. Doğru mu yapıyorum anlamadım orucluyum Gülsem mi aglasammi ya 

9 Cevaplar

0 oy
(25,319 puan) tarafından
Yok yok doğru böyle öğrenicek canım bi kaç kez kaçırmış lazımlıktan sonra demekki anlamaya çalışıyo sabırla ve sakinlikle devam et hanifecim
(25,319 puan) tarafından
Kız valla bizimkilerde altına yaptı yatağa yaptı çocuk bacım bu olacak o kadar yeni daha
tarafından
Yavrum yapsın sorun değil İnan ki sabah lazimliga oturan altıma yaptım deyip gelen çocuk gitti sanki altına yapıyor değiştirmek istediğim de kaçıyor lazimligi istemiyor
(25,319 puan) tarafından
Peki sen diyince ne diyo unuttum yanlışlıkla oldu gbi şeyler söylüyomu
tarafından
Okadar konuşamıyor canım ya bakio öyle altına bazen umursamiyor bile
(25,319 puan) tarafından
Hımm anladım canım nasıl yapıcan peki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Erkek çocukları daha geç öğreniyor galiba allah kolaylık versin inşallah 
tarafından
Bende bağladım valla bez şimdi yatırıyorum. Cidden zor ya sabah iyiydi en azından lazimliga oturuyordu altıma yaptım diye geliyordu öğleden sonra oturmak istemedi lazimliga . Zaten klozete asla oturmuyor. E habire altına isiyor don kalmadı habire değiştirmekten. Biraz ara vericem lazimliga otursa alisirdi belki de ona da oturmak istemiyor. Benim oğlan da sıçtı akşamüstü altına tuttum lazimliga ama bas bas bağırdı oturmak istemedi napayım
tarafından
Biraz daha bekle demekki daha hazir değil ama ufaktan lazimliga oturt yavaş yavaş alışır inşallah bende büyük kızımda öyle yaptım çabuk alıştı tam 30 aylıkken başlamıştım küçük kızımda ise 25 aylıkken başladım ama şuan çok pişmanım keşke 2 buçuk yaşını bekleseydim şimdi 3 buçuk yaşında hala alışamadı
tarafından
Ya zaten hazır olmadığı zaman zorlarsan travma kalıyormuş nasıl travma oluyorsa. Bekleyelim canım bakalım. Olsun alışır canım ya ama insan hemen olsun istiyor
tarafından
Aynen öyle o yüzden yavaş yavaş alıştıra alıştıra aniden değil
tarafından
Bide çişini veya büyük tuvaletini yapınca alkış yap mutlu ol sonra tuvalete dök sifonu cek bay bay deyin çok mutlu olacak öyle
0 oy
(544 puan) tarafından
Doğru böyle oluyor sen devam et pes etme bir de pijamasına yapınca da götür yaptı bitti deme hepsini yapmıyorlar bir yanlış birşey yaptığının farkına varsın söyle ona pijamasını göster bak buna yapmışsın şimdi buraya yap de anlat ona yaptığında da takdir et onu ve gün içinde sürekli hatırlat ona 
tarafından
Ya dediklerini devamli yapıyorum sabahtan iyidi çocuk öğlen uyudu uyandı sapıttı ya ne lazimliga oturmak istiyor ne altına yapınca esofmanini değiştirmek istiyor. Valla birakivercem şimdi ya
(544 puan) tarafından
Canım çocuğunu sen tanıyorsun hazır değilse ikinizede boşa eziyet ama bunlar normal bizim bu gün 3. Gün oldu hala wcye girmek istemiyor götürüyüm dediğimde saklanıyor ama geldiğinde birazcık yapar sonra tutar gel götür der
tarafından
Ya sabahtan iyiydi de şimdi asla oturmak istemiyor lazimliga olmadı ara vereyim ya habire altına yapıyor yani lazimliga otursa alışır da oturmak istemiyor şimdi böyle de alismaz ki don kalmadı sabah beri
0 oy
(50 puan) tarafından
Digru yoldadin birak altina yapsin biraz sure ver altina yaptikca bak elbisen pis oluyor cisin gelimce hemen kos tuvalete de ben direk tuvalet ogrettim 
tarafından
Bende öyle diyorum sabah beri ya çocuk hiç mi yapmaz lazimliga yapmio ama kalkınca altına yapio deminde baktım pustu biryere kaka yapmaya başladı hemen aldım lazimliga bas bas bagirio
(50 puan) tarafından
Biraz zor surec sabirli ol cnm basaracaksiniz
0 oy
(12,063 puan) tarafından
Ben daha başlamadım ama doğru yoldasın bence bi zaman sonra alılıcak canım bende bayramdan sonra başlıcam 2 yaş olucak bakalım alışıcak mı
(12,063 puan) tarafından
İnşallah alışır canım sabret sakin kalabilirsin ne güzel valla güzel gelişmelerden haberdar et ❤️
tarafından
Valla birakcam ara vericem gibi canım ya lazimliga oturmak istemiyor şimdi çünkü. Böyle de alisamaz ki altına yapa yapa
(12,063 puan) tarafından
Hazır olduğunu düşünmüyorsan ara ver yaz daha bitmedi Ağustos gibi tekrar başlarsın yada ne zaman hazır hissedersen, erkek çocuklar geç alışıyor denildiği gibi görümcemin oğlu 4 yaşında şuan yeni öğrendi
tarafından
Abooo 4te çok büyük ya . Er yada geç öğrenecek elbette ama bu yaz öğrense iyi olur . Biraz ara vereyim olmadı ya sabah gene denetim oturmazsa beze devam
(12,063 puan) tarafından
Evet 4 çok geç biraz da onların tembellğği oldu kolayına geldi bezlemek ,, aynen kuzum hadi hayırlısı olsun ya
0 oy
(449 puan) tarafından
Kizim 2.5 yasinda ramazan basindan ogrenmeye basladik henuz oturaga oturmadi hep etrafa yapıyor ama istikrarliyim illaki yaptiracam klozete
tarafından
Ya buda klozete oturmuyor lazimliga oturuyor sabah iyiydi ama öğleden sonra değişti habire altına isiyor lazimliga yapmiyor . Demin kaka yaptı aldım hemen kostum lazimliga ama bas bas bağırdı ya istemiyor gibi
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Aynen böyle devam et 1o güne alışmaya başlar 
tarafından
Ya lazimliga yapmio ama pek oturmak da istemiyor artık altına yapıyor hep alışır mi acaba hazır mı değil anlamıyorum ki
(10,885 puan) tarafından
Yoğğğ gayette hazır canım doğru gidiyorsunuz öyle öyle ogrenecek
tarafından
E lazimliga oturmak istemiyor artık oturmuyor hatta habire altına yapıyor nasıl alışacak böyle ya don kalmadı sabah beri
(10,885 puan) tarafından
Bazı çocuklar lazımmış yapmaz benim 3 oğlumda lazimliga hiç yapmadılar direk tuvalete yaptilar
tarafından
Tuvalete hele asla oturmuyor ya
0 oy
tarafından
canım çoçuğun çişi ne kadar olur ki, miktarı az. Adet pedi kullansan ve çoçuğuna bez yok desen nasıl olur. İşe yararmı acaba.
tarafından
Yavrum sabah bezini çıkarıp attım bez bitti artık dedim sabah iyiydi lazimliga oturur beklerdi ama yapmiodu kalkınca altına yapardı. Öğleden sonra değişti çocuk pek oturmak istemiyor lazimliga altına yapınca bir ara kaçtı değiştirmek istemedi. Ne zormuş ya
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Napiyon askommm
tarafından
Bir yandan iftar yapiom bir yandan burda takiliom yavrum sen napuon skskksj
(22,057 puan) tarafından
:DDD off off moralmen cokugum cok sey kacirmişim cay iciyom askom
tarafından
Ne kaçırdın bana da de belki bende kaçırmış olabilirim :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 194 göst.
0 oy
3 cevap 196 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (777 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
0 oy
5 cevap 249 göst.

Kategoriler

1,471,450 soru

24,099,184 cevap

332,289 kullanıcı

...