0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacaktı ben en son 20 martta adet oldum bugün döngumun 36. Günü ama adet olmadım hala 10 gün öncede kan testi yaptırdım 1.20 çıkmıştı dongumun 27. Günüydü sizce gec dollenmeden dolayı negatif çıkmış olabilir mi gebelik olabilir mi adetim gelmezse 3 - 4 gün sonra tekrar yapicam 

2 Cevaplar

0 oy
(79 puan) tarafından
Bnimde 19 Mart son âdet tarihim daha olmadım bnde yarın normal test yapicam çıkmazsa bi kaç gün daha bekleyip kan vericem :) 
tarafından
Haber verirsin hadi bakalım Allah gönlüne göre hayırlısını versin ama lütfen mutlaka haber ver:)))
(79 puan) tarafından
Amin aminn inşallah olursa ilk olcak bakalım hayırlısı haber veririm :) de hiç belirtim yok ara ara kasik ağrısı
tarafından
Benim de karın mı kasık mı anlayamadım 2 haftadır ara ara oluyor ama olmadım psikolojiktir dedim test yaptım ama yine olmadım hayırlısı olsun canim  :))))
(79 puan) tarafından
Hayırlısı inşallah :) benimde ara ara geliyo test yapmadım korktm çıkmazsa diye baya bı geçsin yapıyım dedim 10 gün falan yarın yapicam mecbur spor falan yapıyorum bilmeden bişi yaparım üzülürüm sonra :((
tarafından
Bende yaptım da erken mi diye düşünüyorum negatif çıktı ama ne biliyim normalde alt sınır adette 21 üst sınırda 34 olunca umitlendim acaba erken yaptırdıgim için mi negatif çıkmış diye düşünüyorum bilemiyorum dongu süren ne kadar bide yarın kan testi yoksa kaset testmi yaptircaksin
(79 puan) tarafından
30 31 diye hatırlıyorum tam bilmiyorum açıkçası üst sınır 34 ne oluyo kaset test yapicam
tarafından
Adet dongu suresi canim en kısa 21 ve en uzun 34 gün geçerse adetin gecikmesi olarak sayılıyor
(79 puan) tarafından
Benim 37 olmuş saydimsa az önce
tarafından
Ben ilk gebeligimde 38. Gunde silik çizgiyle öğrenmiştim canim
(79 puan) tarafından
Ayyy yarın 38 gün olcak inşallah vardır :)
tarafından
İnşallah canım kac aydır deniyorsunuz
(79 puan) tarafından
5 yıldır ilk olucak olursa eğer Allah'ım nasıp ederse :)
tarafından
Allah tez zamanda da nasip etsin canım isteyen herkese  sonucu haber verirsin canım :))
(79 puan) tarafından
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin haber  ederim :) sende haber et
tarafından
Adetim gelmezse 2 3 gün sonra yapicam canım haber veririm :))
(79 puan) tarafından
Tamam hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :)
tarafından
Günaydın canım test yaptın mı:))
(79 puan) tarafından
Saat 3 olmuş yeni uyandim giidip alicaktim yataktan kalkamıyorum ya eşime al dedim bak uzulcen az daha bekle diyo :((
-Reklam-
0 oy
(38 puan) tarafından
Benimde son adet tarihim 14 martti hala olmadım ve midem çok kötü bulanıyor acaba hamilelik varsa bile bu kadar çabuk oluyor mu bulantı bende yatin test alıp yapicam 
(79 puan) tarafından
Senin baya geçmiş varsa testte çıkar kesin ilkmi olucak
tarafından
Baya gecikmiş ama şişkinlik varmi benim karnım çok şiş ve sert birazda mide bulantisi var ama umitlenmek istemiyorum üzülüyorum çünkü test yaptın mı hic
(79 puan) tarafından
Bende var aşırı şişkinlik mide bulantım yok
(38 puan) tarafından
İlk değil olursa ikinci olucak evet karnimda şişkinlikte var
tarafından
Test yaptınız mı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 102 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehra800 (1,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 78 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 102 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,235 soru

24,069,508 cevap