0 oy
141 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 10gunur grip öksürük ve burun akıntısı vardı.  Ama hiç ateşi çıkmadı dün birden bire ateşe çıktı 37 38 arası gidip geliyor. Dişte çıkarıyor hepsi üst üste geldi. Limon sürdüm ayaklarına ilaç verdim çıplak ettim en son fitil vardı koydum dusnuyor ne yapabilirim baska öneriniz var mı

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ilık suyla tampon yapsan eklem yerlerine. Çıplak olmasın da üstü ince olsun üsutup daha beter hasta olmasın yavrucak. Çok geçmiş olsun, hâlâ geçmezse Dr götür ben ateşten çok korkarım. 
tarafından
yaş bez koymama izin vermiyor çığlık çığlığa ağlıyor. Evim soğuk halen duş aldirsam diyorum daha kotu olmazmi Muslin örtüsü vardı örttüm üstüne. Öyle yapacam mecbur.
tarafından
Ayy bilemedim bende dra götür. Benim bebeğim koronadan dolayı ateşi yüksekti hastenede yattı iki gün.orda bile zor düşürdüler  O yüzden çok korkuyorum.
tarafından
Hastaneye götürüyorum fitil verdim 2 saat düştü uyudu bidaha cikti
-Reklam-
0 oy
(24 puan) tarafından
Limonu bir kaba sıkıp çoraplarını batırıp giydir  cnm o şekilde daha etkili oluyor yani kızımda öyle geçmişti üzerini de tam soyma çoraplarını çıkarma sık sık duş aldır rabbim şifa versin en korktuğum çocuklarda ateş:( 
tarafından
Hastaneye götürüyorum şimdi canım düşmedi
0 oy
(2,187 puan) tarafından
Ay bener günlerdir cekiyorum yaa 4 saat arayla ateş düşürücü veriyorum antibiyotik kullanıyoruz boğazlarmış kizarmis ayaklarının altına limon surdum ılık duş aldırdım anca bugün dustu
tarafından
Bende şimdi hastaneye götürüyorum fitil verdim geçmedi
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Hastaneye götürebilirsin mesela
tarafından
Öyle yapıyorum şimdi
(1,270 puan) tarafından
Tabi canım ateş bu ihmale gelmez allah korusun bazen çok kötü sonuçları olabiliyor ben ateşten çok korkarım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 89 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 99 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
0 oy
9 cevap 325 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (770 puan) tarafından soruldu