0 oy
460 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (265 puan) tarafından
Doğumdan sonra kilo vermek kolaymi kızlar ya nasıl kilo verdiniz bi anlatın hele

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bence bünyeye bağlı canım ben 12 kilo aldım hamileliğimde doğumdan 3 ay sonra eski kiloma geldim 60 kiloyla hamile kaldım 72 kilo ile doğuma girdim 1 yıl oldu dogum yapalı 58 kiloyum şimdi :D ve çok aşırı yiyorum canım sıkıldıkça yemek yiyorum tatlı olmazsa olmazım 

(349 puan) tarafından
Hic kilo takintim yok normalde ama yaza esimin abisinin dugunu var o zamana kadar bi 10 kilo versem iyi olur elbise bulamiyom sonra :D ondan sonra yemeye devaam :)))
tarafından
Puhahahaaaaa düğün için mi kilo vereceksin o zaman şimdiden başlamalısın ☺
(349 puan) tarafından
Yani kilolu olunca abiye bulmak zor oluyo :)) oruclar bitsin bayramdan sonra hemn baslicam diyete :-D
tarafından
Hade bakalım bol şans sen yaparsın inşallah ☺
(349 puan) tarafından
Hadi gazı da aldim yaparim artk :-D
-Reklam-
0 oy
(3,952 puan) tarafından
15 gün önce dogum yaotim 8 kilo verdim tabi suydu bebekti onlarla simdi de dikkat ediyorum. Yemekten ziyade bol  bol su icemek onemli
(265 puan) tarafından
Evet haklısın canım
0 oy
tarafından
Karbonat iç canım çok zayıflatıyor görümcem bir deri bir kemik kaldi
(9,861 puan) tarafından
nerden ala bılırım kı acaba emzıren ıce bılıyomu
(449 puan) tarafından
Normal karbonat mi
tarafından
İngiliz karbonati ezcanede satılıyor 5 lira falandı

Yani hamileyken ben içiyordum emzirirken de içtiğim kolanın gazını alsin duye içiyordum arastircam benimde başlamam lazım
tarafından
Emziren anneler icemiyormus kızlar

Nescafe Gold varya onu sıcak suya koyup limon sıkın aç karınla için iştah kesiyor
(9,861 puan) tarafından
tesekur ederım canım tm
0 oy
(2,896 puan) tarafından
  • Özel birşey yapmadım canim gece sürekli kızıma uyandım gün içinde peşine kosturdum şuan ,60kiloyum görenler ddiyo Hande ne yaptın da bu kadar zayıfladım☺️☺️☺️ smdi de kızımla çizgi film izliyoruz bekliyorum uykusu gelsin de yatalım nasıl sahura kalkacaksam☺️☺️☺️ şimdj sadece sezeryan göbeği var o nasıl gidecek bilmiyorum:angel:
(266 puan) tarafından
:D icmesi cok zor ama sonuç guzel dene bakalim Allah kolaylik versin :)
(2,896 puan) tarafından
Amin canım☺️
(124 puan) tarafından
Canım gerçekten işey yarıyor mu kilo vermeyi çok istiyorum
(266 puan) tarafından
Göbek bolgesindeki yaglari goturuyor bn denedim gibegi dumduz hale getiriyor onun disinda birsey yapmiyor
(124 puan) tarafından
Bir litre suya yarım çay bardağı sirke su koyup karıştırıp içiyoruz bu kadar değilmi birde aç karna mi günde kaç defa
0 oy
(349 puan) tarafından
Hamileyken 6 kilo verdim son ay 8 kilo aldim dogumdan 3 ay sonra 10 kilo verdim 4.aydan sonra 20 kilo aldim Allah affetsin simdi vermeye calisiyorum :)))
(265 puan) tarafından
İnşallah verebiliriz
(349 puan) tarafından
Aslinda gun icinde 1 saat spor ve biraz yemekten azaltip suyu bol icmenin cok faydasi oluyor
0 oy
(9,861 puan) tarafından
75 hamıle kaldım 90 kıloyla daguma gırdım suan 79 kıloyum ısallah vermek istiyorum ama acıkıyom hemen nolcek bılmıyom 
(265 puan) tarafından
Kadın olmak ne zor
(9,861 puan) tarafından
aynen ama eskıden cok zayıfmısım sımdı eskı halımden eser kalmadı 21 yaşındayım 5 senede cok kılo almısım sanırım evde kapalı kalıyoz ondan
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Ben korkudan verdim hepsini ☺️ 61 ile hamile kaldım 71 ile doğuma girdim iki ay sonra 49 a düşmüştüm. Kızım kolikti korkudan hiç bir şey yiyemiyordum. Üzerine bir de uykusuzluk stres hastalık. Bir şey yapmama gerek kalmadı ☺️
(265 puan) tarafından
Ayy inşallah bende verebilirim yaa çok takıntı haline getirdim :(
(1,090 puan) tarafından
Hamile misin kuzu takma onları ya
(265 puan) tarafından
Evet ya hamileyim karnim hic yok denecek kadar 6. Ayimdayim herkes sen kilo almışsın karnin bile yok diyo
(1,090 puan) tarafından
Ay boşver kız daha neler neler diyecekler. Onları takarsan kafayı yersin. Karnın yediden sonra iyice belirginleşir. Kilo alacaksın tabi hamilesin. Hem doğumdan sonra nevri dönüyor insanın her türlü verirsin onlara takılma. Tadını çıkar en rahat günlerin. Yandın sen ☺️☺️
0 oy
(163,299 puan) tarafından
hepsi gidiyo merak etme

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 733 göst.
0 oy
16 cevap 1,728 göst.
7 Kasım 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 913 göst.
1 Şubat 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynep T. (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 177 göst.

Kategoriler

1,466,576 soru

24,032,568 cevap

328,769 kullanıcı

...