iPhone 15 mi, iPhone 14 Pro Max mi almalıyım?

0 oy
136 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (68 puan) tarafından

Telefon almak istiyorum ama kararsızım iki model arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir 

3 Cevaplar

0 oy
önce (17 puan) tarafından

Ben küçük telefon kullanamıyorum mesela o yüzden iPhone 15 i tercih etmem 14 pro max hem büyük hem kamera olarak daha başarılı özelliklerine bakın internetten sizin ihtiyacınızı karşılayanı alın. Bu arada pro ve pro maxların sıfırını bulamazsınız üretilmiyor ama 15 in sıfırı var

-Reklam-
0 oy
önce (3,158 puan) tarafından

Benim ki 14 pro eşiminki 14 pro Max 

Telefonu alırken 15 le aldığım arasında kaldım telefoncu tanıdıktı fiyatı daha fazla olmasına rağmen 14 proyu öneririm dedi. Zaten eşim de büyüğünü kullanıyor memnundu ben de çok memnunum 

0 oy
önce (601 puan) tarafından

Hicbiri cunku boykot.

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

▶ iPhone 15 ile iPhone 14 Pro Max arasındaki temel ekran farkları nelerdir?
iPhone 15 standart 60Hz ekran yenileme hızı sunarken, iPhone 14 Pro Max 120Hz ProMotion teknolojisi ile çok daha akıcı bir görüntü deneyimi sağlar. Ayrıca iPhone 14 Pro Max modelinde sürekli açık ekran (Always-On Display) özelliği bulunurken, iPhone 15 bu özelliği desteklemez.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
▶ iPhone 15 mi yoksa iPhone 14 Pro Max mi oyun performansı açısından daha iyi?
iPhone 14 Pro Max, sahip olduğu A16 Bionic çip ve 6GB RAM desteğiyle grafik yoğunluklu oyunlarda oldukça başarılıdır. Ancak iPhone 15 de aynı A16 Bionic işlemciyi kullandığı için günlük oyun performansı açısından iki cihaz arasında kullanıcıyı etkileyecek belirgin bir hız farkı bulunmamaktadır.
▶ iPhone 15 ve iPhone 14 Pro Max kamera özellikleri bakımından nasıl ayrılır?
iPhone 14 Pro Max, optik yakınlaştırma yapan telefoto lensi ve gelişmiş LiDAR tarayıcısı sayesinde profesyonel çekimlerde daha fazla detay sunar. iPhone 15 ise 48MP ana kamerasıyla harika fotoğraflar çekse de, optik zoom yetenekleri ve makro çekim konusunda Pro Max modelinin gerisinde kalmaktadır.
▶ Hangi modelin pil ömrü günlük kullanımda daha uzun süre dayanır?
iPhone 14 Pro Max, büyük batarya kapasitesi ve verimli ekran yönetimi sayesinde iPhone 15 modeline kıyasla daha uzun pil ömrü sunar. Yoğun kullanım senaryolarında iPhone 14 Pro Max, tek şarjla günü bitirme konusunda belirgin bir üstünlüğe sahiptir.
▶ iPhone 15 almak mı yoksa iPhone 14 Pro Max tercih etmek mi daha mantıklı?
Eğer en güncel tasarım, hafiflik ve USB-C bağlantı kolaylığı sizin için öncelikliyse iPhone 15 daha mantıklı bir seçimdir. Ancak ekran kalitesi, pil ömrü ve profesyonel kamera özellikleri gibi donanımsal avantajlar arıyorsanız iPhone 14 Pro Max modeli hala çok daha üstün bir cihazdır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,393 göst.
0 oy
7 cevap 753 göst.
27 Temmuz 2026 Alışveriş-Hediye kategorisinde Atlaskalbim (10,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 279 göst.
6 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pakize333 (9,760 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 512 göst.
5 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Emine müjgan (72 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,521,983 soru

24,798,257 cevap

374,487 kullanıcı

...