0 oy
213 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,542 puan) tarafından
KiZlar artık illallah geldi bana kamera diyorum kimsenin umrunda değil İzmir gibi bir yerde yaşıyorum apartman girişinde bisiklet koyuyoruz çamurlu galoslari çocuğun bisikletine koymuş öküzün biri mesala aidat vermeyeceğim desem kamera takilana kadar nasıl olur sizce bu durum bana nasıl bir yaptırım uygularlar ?böyle bir hakları varmı yada benim kamera taktirmayi istemem ile ilgili birşey yapabilir miyim

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Aidat vermemek ile ne alakası var o yapan kişinin görgüsüzlüğü uyarın 

(1,542 puan) tarafından
Canim sadece bir örnek bu apartmanın heryerine zarar veriyorlar yapan belli değil kimin yaptigu belli olur ayrıca güvenli değil ortam
(1,542 puan) tarafından
Hırsız girebilir kapı sürekli açık bırakıyorlar kapının ptomatigini yumrukladilar kırdılar düşün yani benimde geçenlerde asansöre ayakkabıları atmış biri yapanı bulmak için kamera istiyoruz ama kimse yanaşmıyor nasıl bir çözüm bulabilirim diye dusunuyorum
-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından
Apartmanda tek kişinin isteğiyle olmaz malesef çoğunlugun istemesi lazım yöneti ile konuşun bu konuyu sorsun diğerlerine de talep olursa taktırılır
(1,542 puan) tarafından
Yönetici pek etkili biri değil yapamaz bu işi diye düşünüyorum olmadı kendimiz toplanmak gerek
0 oy
(481 puan) tarafından
Rezidansta evimize hirsiz girdi. Bu konuyu cok konustuk yonetimle ozel hayatin gizliliginden dolayi koridorlara kamera takilmasi icin belli bir oranda dairenin onay vermesi gerekiyormus hem  ozel hayatin gizliligi hem de bu tarz giderler dairelerden toplanicak paralarla yapilacagi icin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 175 göst.
8 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 944 göst.
18 Ekim 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fdmdn (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 373 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,156 soru

24,082,684 cevap

331,291 kullanıcı

...