Şu kanalı takip ediyorum merak ettim fiyatını sitesine baktım 2.500 mani diyor sizce verilirmi yada veren varmıdır 😁
Ne bilem banyoda duran bişey sonuçta gerek varmıki
Mutfak eşyası olsa belki veririm o ayrı
Aman adı üstünde KİRLİ SEPETİ ne gerek var 😀😀
Demi kirlileri alıp makineye götürüp tek tek ayırıp atsa nys veririm o flyatı 🤣
🤣🤣👏👏👏👏
Tekerlekliymis aşk olsun sanagggg 😁😁Ben vermem bacım kusuraa bakmasın Kirli Sepeti 🤣
Evet tekerlek önemli 😁
Sepet kullanmıyorum var banyoda bir tane boş boş duruyo ha aslada bu parayi vermem
Napoyon ya kız kirlileri nerde birikiyor
Biriktirmiyorum ki,🤣🤣🤣
Kız beyazları atıyon hadi renkliler nerde duruyor
Piyasa o hale geldi mi gerçekten
Yok ya züccaciye den bakmıştım bi ara buna benzer 600 TL di
Bu pempe dükkan çok pahalı
Oyle mi ben evlenirken aldim banyo seti diye geciyodu kirli sepeti camasir sepeti bi buyuk bi kucuk deterjan kutusu bi cop kovasi bi de tuvalet fircasi set halinde 200 tlye almistik galiba o civar biseydi kapagi kirildi almadim kullanoyorum oyle
Benim ruhum fakir ben bir kirli sepetine o kadar para veremem kirli atmaya elim vicdanım el vermez😄😄
Buradaki milyoncularda 100 liraya almayani dövüyorlar bu model değil tabi 🤪😂
Tabiri verilmez
bu parayı verirsem, renklileri beyazları kendi ayırsın, sıraya koysun bi zahmet 😂😂
Bu sepet bir günde dolar ufacık bir şey kalabalık aileler için zaten uygun değil
Büyük aslında 90lt dio
Büyükmüş baya bana ufak gibi geldi videodan
Makinanın arka kısmına biriktirir ordan alır yıkarım daha iyi bu fiyatı vermem ya bu arada çocuk için makinayı çalıştırıyor gerekte kalmıyo
kiz hastanedelerdeki temizlik personelinin kullandigi gibi kocamanmisda pek hos degil ev icin
Evet ona benziyor çarşaf dolduruyorlar içine .
O kadar para vereceğim kocam kirli donlarını atacak ne gerek var
Normalde verebilirim ama mesela bunu hiç beğenmedim tekerlekli napcaz ordan orayaimi goturcez modelinde begenmedim para etmez yani
Evet heryeri kumaş neyine 2.500 diolar anlamadım dışıda kumaş içide
4 tane tekerlek al normal severin altına yapıştır 😂
Ben bunu kaç sene önce aldım açıkçası çok kullanışlı seviyorum da şimdi popüler oldu
Dur kız benimki değilmiş bu ahahhs açmadıydım videoyu iki ayrı renkli benimkş
Param çoksa 25.000tl de veririm.
Napiyo 2500 e kirlileri atınca temiz mi çıkarıyor
Musriflik olur . Param olsa da vermem
1,477,651 soru
24,186,717 cevap
336,680 kullanıcı