0 oy
324 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,192 puan) tarafından


imagehanımlar dün sahurda mayaladım. Böyle tutmuş tadında ekşilik var. Açık sütten yaptım normal. Sizce neden böyle olmuş? Bozuk mu yenmez mi? 

3 Cevaplar

0 oy
(4,951 puan) tarafından
Ya sicak mayalamissin yada soğuk 
(1,192 puan) tarafından
Tüh ya. Ekşilik de var bu bozuk mu oldu yani
-Reklam-
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Kız bu kesilmiş sanki çok sıcak mı mayaladin bu kasede resminide atsaydin altı nasıl acaba pürüzsz ise üstteki suyu dokersin dolaba koyarsn yine
(1,192 puan) tarafından
Yok pürüzsüz yoğurt gibi değil altı aynı böyle ayran yapmışsın da çok karıştırmamışsın gibi :(
(1,019 puan) tarafından
Gitti o artık biraz daha ısıtta tam kesilsin peynir olsun o öyle yiyin
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Olmamış galiba sıcak yada soğuk mayalamılsın kurtarılır mı bilmiyorum ben böyle olduğunda direk keseye döküyorum kese yoğurdu oluyo yada üzerine tülbent ört ara ara suyunu sık olur belki 
(1,192 puan) tarafından
Tüh ya. Öyle delikli bir şeyim var adı ne bilmiyorum. Süzüp katı kısmı mı kullansam? Kullanılır mı acaba
(3,147 puan) tarafından
Öyle yapma direk tülbent aç ona dök o süzsün öbür türlü yoğurt bu delikli olsa da kayar gider ya tülbent dök tüm yoğurdu yada tülbent üzerine koy suyunu sık geri koy ki sertleşsin
(1,192 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ya. Öyle deneyeyim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,109 göst.
14 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 629 göst.
0 oy
10 cevap 260 göst.
28 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysenur5561 (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 357 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ElvinHelin (325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,487,443 soru

24,315,961 cevap

345,023 kullanıcı

...