0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (14,147 puan) tarafından
Herkese iyi geceler kizlar simdi kafama takildi...oglum 3 aylik goz bebeklerinde titreme oldugunu farketmistim oncesinde boyle bir seyin oldugundan haberim yoktu netten baktim guzel seyler yazmiyordu neyse doktora gpturdum doktoruda arastirdim doktor bakti gozlerinde bir sorun olmadigini soyledi titreme onemli takip edelum ama kaslarini kontrol edemiyor daha dedi merak ettigim bu ayda yasayan ve hala gecmeyen varmi acaba simdiden tesekkurler

3 Cevaplar

0 oy
(2,493 puan) tarafından
Nasıl oluyor peki?
(14,147 puan) tarafından
Boyle bildigin goz bebekleri o an titriyor hatta bende farkettigimde tuhaf olmjstum boyle bir seyin varliginfan haberim yoktu cunku...o an benim gozlerim bile kotu oluyor ona bakarken cok kafama takildi :(
(2,493 puan) tarafından
Allah Allah hiç görmedim ben. Sen takip et canım doktor dediyse inşallah bir şey yoktur
-Reklam-
0 oy
(97 puan) tarafından
Söylemi benim ablamda misal var böyle sabit bir yere baktım o göz bebeleri durmaz hep titrer sabit bir yere odaklansa bile olur böylemi bilmiyorumda bir sıkıntı olmuyor 45 yaşında şahin gibide görüyor maşallah:-)))  genetik o sanırsam inşallah genede biseyi yoktur yavrunun 
(14,147 puan) tarafından
Insallah ya  ever boyle yana bakyo mesela bi titiryo goz bebekleri gzlerinse sorun yok dedi 3 4 aylik bebeklerde olablyomus 3 aylk oldu ama hala gcmedi kfama takildi
0 oy
tarafından
Belki tiki vardır hepmi öyle kız yada birşeyden mi korktu kuzum
tarafından
Anladm kız tiki olabilir
(14,147 puan) tarafından
Tik gibide degil.cnm.ya ama.bakalim gecer ins
tarafından
İns geçer cnm gcmis olsnn tkrar
(14,147 puan) tarafından
Insallah sag olasin amin
tarafından
Sende saol amin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 115 göst.
6 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 139 göst.
2 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde mehal (833 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 113 göst.
+1 oy
3 cevap 136 göst.
29 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Merveeeee (141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,247 soru

24,041,828 cevap

329,155 kullanıcı

...