+1 oy
106 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (830 puan) tarafından

Kızlar  Oğlum bana çok düşkün. Sarılır sürekli bazen o kadar sever ki titreyerek elleriyle sıkar çenesini dudağıma değdirir titrer :) ya bu normal mi 

6 Cevaplar

+1 oy
önce (9,847 puan) tarafından

Çok mu heyecanlanıyor acaba aklıma başka bir şey gelmedi 

-Reklam-
0 oy
önce (3,782 puan) tarafından

Kaç yaşında oğlunuz 

0 oy
önce (1,471 puan) tarafından

Kaç yaşında oğlunuz belki heyecanlanıyordur ne bileyim böyle sarılıp öperken bile böyle bir şey bir şeyler söylüyor mu yani sizn onu bırakacağınıza dair ya da korktuğuna dair bir şeyler söylüyor mu benim oğlum büyük tabii de 4,5 yaşında hani bizim onu bırakacağımızdan ya da bir şey olacağından falan korkuyor bazen konuşuyoruz hallediyoruz ondan sonra geçiyor bir süre sonra böyle bir şey mi acaba

0 oy
önce (3,109 puan) tarafından

Kiz biz de bazen severken minciklamiyomuyuz bazen benim oglan diyoki boyle bi degisik bisey yapiyo agzini opuyo boyle opme kucuk op diyo isirmadan sevdiyo canini bile acitiyorum demkki o da oyledir hani insanin cok icinden gelir ya bazen oyle 

0 oy
önce (1,590 puan) tarafından

Darısı başıma polisinden bile ayrılmasın 😄 heyecandan yapıyor 

0 oy
önce (54 puan) tarafından

Büyük oğlum 6 yaşında hala beni severken sarılırken titretir kendini :D bu hep vardı ama yaşı büyüdükçe azaldı arada işte canı isterse sarılmak o zaman yapıyor bir de 9bucuk aylık kardeşi var onu severken yapıyor:D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 219 göst.
4 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gul.demir (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Miskokulum (493 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 84 göst.
+1 oy
1 cevap 83 göst.

Kategoriler