Kızlar bu aralar o kadar çok duyuyorum ki eşini aldatan erkekleri. Çok yakınlarimda şahit oldum hep. Hiç beklemiyorum dışardan bakıyorsun çok güzel hayatları var. Ama erkek aldatıyor. Şok ölüyorum. Geçenlerde komşumun aldatıldıni öğrendim. Erkeklere o kadar basit geliyor ki. Ovune ovune anlatıyorlar hiç cekinmeden. Karım duyar korkusu bile yok. Bugün de dayımın eşini aldattığını öğrendim şok oldum. Dayimin da eşinin de ikinci evliliği. Dışardan bakıldığında ikinci baharlarini yaşıyor gibiler o kadar güzel hayatları var ki. Bugün bütün aile toplandık iftar için. Erkekler çay sigara içmek icin ayrı yere gittiler. Kardeşlerim eşim erkek kuzenlerim falan da orda. Dayım hepsinin içinde anlatmış dün bir kadınla görüşmüş iş yerinden. İşe diye çıkmış evden
Ve aralarında bir şeyler geçmiş. O kadar şaşırdım ve üzüldüm ki hiç beklemezdim yani. Ve bunu herkesin içinde çekinmeden anlatıyor. Bana da eşim anlattı böyle böyle olmuş diye. Yani ben gitsem eşine söylesem ne olacak. Hiç korku yok çekinme yok. Her şey o kadar normallesmis ki. Ki eşi de öyle ezik bir tip değil kendi ayaklarının üstünde duran maddi manevi kendini geliştirmiş gayet de uyanık bir kadın. Artık insanlar o kdr kötü olmuş ki. Böyle şeyleri duyunca artık çok üzülüyorum. Dünya nereye gidiyor. Bnm eşim düzgün biri. Evliliğim de etrafa bakıldığında gayet düzgün güzel bir evlilik ama artık kimseye guvenemez oluyor insan ya :( Allah sonumuzu hayır etsin