0 oy
892 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,686 puan) tarafından
Kızlar bu aralar o kadar çok duyuyorum ki eşini aldatan erkekleri. Çok yakınlarimda şahit oldum hep. Hiç beklemiyorum dışardan bakıyorsun çok güzel hayatları var. Ama erkek aldatıyor. Şok ölüyorum. Geçenlerde komşumun aldatıldıni öğrendim. Erkeklere o kadar basit geliyor ki. Ovune ovune anlatıyorlar hiç cekinmeden. Karım duyar korkusu bile yok. Bugün de dayımın eşini aldattığını öğrendim şok oldum. Dayimin da eşinin de ikinci evliliği. Dışardan bakıldığında ikinci baharlarini yaşıyor gibiler o kadar güzel hayatları var ki. Bugün bütün aile toplandık iftar için. Erkekler çay sigara içmek icin ayrı yere gittiler. Kardeşlerim eşim erkek kuzenlerim falan da orda. Dayım hepsinin içinde anlatmış dün bir kadınla görüşmüş iş yerinden. İşe diye çıkmış evden

Ve aralarında bir şeyler geçmiş. O kadar şaşırdım ve üzüldüm ki hiç beklemezdim yani. Ve bunu herkesin içinde çekinmeden anlatıyor. Bana da eşim anlattı böyle böyle olmuş diye. Yani ben gitsem eşine söylesem ne olacak. Hiç korku yok çekinme yok. Her şey o kadar normallesmis ki. Ki eşi de öyle ezik bir tip değil kendi ayaklarının üstünde duran maddi manevi kendini geliştirmiş gayet de uyanık bir kadın. Artık insanlar o kdr kötü olmuş ki. Böyle şeyleri duyunca artık çok üzülüyorum. Dünya nereye gidiyor. Bnm eşim düzgün biri. Evliliğim de etrafa bakıldığında gayet düzgün güzel bir evlilik ama artık kimseye guvenemez oluyor insan ya :( Allah sonumuzu hayır etsin

19 Cevaplar

+1 oy
(570 puan) tarafından
Cevremde o kadar gördüm ki abartmiyorum her evlilikde gördüm. Boşananlarmi dersin eşi göz yuman mı dersin neler neler var. Cocuklugumdan beri tek korkum affedemicegim şey aldatma inan kemiklerimi kirana kadar dövse aldatmak karar canimi yakanamaz ama Allahima binlerce şükürler olsun ki bu gorduklerime ragmen eşime çok güveniyorum .4 senedir en ufak yanlisini görmedim Allah göstermesin 
(1,686 puan) tarafından
Aynen öyle cnm Allah göstermesin. Ben de diyorum ya eşim iyi düzgün güveniyorum ama bunları görünce de kimseye güvenmemek lazım diyorum of allsh göstermesin
-Reklam-
0 oy
tarafından
dun oruc degilmiymis dayin
(1,686 puan) tarafından
Çok arası yok cnm oruçla ya da dini konularla
tarafından
belli . ramazan ayinda zina yapmis bide gelip ovunerek anlatio
(1,686 puan) tarafından
İşte hiç beklemiyorum şok oluyorum böyle duyunca ya
(2,743 puan) tarafından
Sherlock djjjhgghh
0 oy
tarafından
Amin cnm ya aynen oyle neler duyuyor bu kulaklar ah ah o bile gunah
(1,686 puan) tarafından
Valla daha neler duycaz ya kimseye güven olmuyo
0 oy
(23,417 puan) tarafından
Allah korkusu kalmamış kimsede Allahtanda korkmuyolar artık 
(1,686 puan) tarafından
Gerçekten öyle çok üzücü
0 oy
tarafından
Allah ıslah etsin inşallah canım 
(1,686 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(8,297 puan) tarafından
Allah hidayet versin. 
(1,686 puan) tarafından
Amin cnm ya çok üzücü insann kimseye güveni kalmıyor
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Bekkide sırf konuşmak için konuştu dayin
(1,686 puan) tarafından
İnşallah öyledir cnm ya pek sanmıyorum ama baya kavgaları olmuş eşiyle eşi biraz şüphelenmis Kur'an'a el bastırmis falan sözde
0 oy
(5,288 puan) tarafından
Bu gözler karısınin uzerine kuma getirenleri bile gördü artık şaşırmıyorum ve evet güvenmiyorum kimseye 
(1,686 puan) tarafından
Aynen öyle dimi kimseye guvenemiyo insan diyorum ya eşim düzgün biri evliliğim de iyi ama bunlari görünce insann ici kararıyor herkesten her şeyi bekliyosun
0 oy
(454 puan) tarafından
Herşey normallestrldi artık şimdiki zaman böyleyse bizim çocuklarımız evlendi zaman nasıl olck acaba Allah hepimize hidayet versin
(1,686 puan) tarafından
Hiç düşünemiyorum o zamanı ya devir nereye gidiyor çok acı
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Kadın pasif olur ondan oldu ayakları üstünde durur ondan üstün olma çabasıyla yaparlar bu kadınlar nereye gitsin ya ne yapsın gerçekten çok saçma bir düzen oluştu 
(1,686 puan) tarafından
Gerçekten bunun bahanesi yok ya olan kadına oluyor...
(1,662 puan) tarafından
Erkek biraz boşluğa düşünce kendini yükseltmek için kadını harcıyor ama bu fırsatı veren yine bir kadın
(1,686 puan) tarafından
Tabi ki öyle ve bunu yapan kadın da evliymis ... Ne çarpık iliskiler
(1,662 puan) tarafından
Bu işin sonu kötüye gidiyor Allah akıl fikir versin ikisinede
0 oy
(702 puan) tarafından
Allah onları cehennemde kaynar sular içirip Zakkum meyvesi yedirip atesler icinde cezalandirirken görürler günlerini yapsınlar bakalım öbür dünyası da var bunun!!
(1,686 puan) tarafından
Çok üzücü ya insanın içi karariyor
(702 puan) tarafından
Çok büyük günah zina coook hele hele en çok da evlinin zinası yazıklar olsun o dayiya Allah hanımına hayırlı olani nasip etsin Allah ona yardım etsin
0 oy
(551 puan) tarafından
Rabbim islah etsin boylelerini. Icinde en ufak aldatma dusuncesi olanlarin uckurlari calisamasin insallahhhhhhh
(1,686 puan) tarafından
Amin canimm
0 oy
tarafından
Ramazanda deemsin bari öyle olduğunu allak akıl fikir versin artık 
(1,686 puan) tarafından
Hiç çekinme yok artık insanlarda amin cmm
0 oy
tarafından
Kadının düşmanı kadındır evli erkeklere yansamayin abi ya size bı *** veremezler niyetleri ciddi olsaydı önce evdekini bosar sana haram gözle bakmaz kıt kafalı bu millet ya
0 oy
(163,340 puan) tarafından
kuldan utanmayip allahtan kotkmuyolar
(1,686 puan) tarafından
Kesinlikle Allah korkusu olmayan her şeyi yapıyor gerçi bu devirde Allah korkusu olan da yapiyo
0 oy
tarafından
Asla eşime güvenmiyorum. 10 yıl sevgili kaldık 2 yıldır evliyiz ama bu asla yetmez. Benim diyen insana güvenmem. İnsan oğlu çiğ süt emdi sonuçta. 

Ama her zaman derim yaparsan kendine yaparsın. Ne zaman geri dönülmez bir yola girmek istedin o zaman yap. Ama benden sakın af bekleme. Bişeyler yaşamayı bırak konusma bile olsa flört anlamında ben çok netim. Belki günah ama hep derim eğer öyle bir halt edersen Allah bin türlü belanı versin evlere geleme olduğun yerde kıvrıl kal diye. Allah göstermesin ama büyükte konusmak istemiyorum. Ben gebertirim onu gerçekten elimden kimse alamaz. Ben akşama kadar tepemde çocuk ev işi yemek didiniyim sabaha kadar uyku yok. O gidip Bi yerinin keyfine düsücek ha. Allah benim gazabımdan korusun onu. 
(1,686 puan) tarafından
Çok haklısın cnm işte ben de çok güveniyorum eşime ama böyle şeyler duyunca acaba diyorum kimseye guvenmemeli miyim
tarafından
Yok asla güvenmem. Asla ama asla. Güvenirken o darbeyi yiyince şok ağir oluyor. Ama güvenmediğinde zaten hep bir şey bekliyor oluyorsun. Yıkımı diğeri kadar ağir olmuyor.
0 oy
tarafından
Allah akıl fikir versin 
(1,686 puan) tarafından
Amin cnmm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 147 göst.
0 oy
13 cevap 322 göst.
14 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde B. Sema (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
0 oy
5 cevap 389 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ecalased41 (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,235 soru

24,069,508 cevap

330,541 kullanıcı

...