0 oy
221 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (31 puan) tarafından
Kizlar hamileligimde kil aşeren yada yiyen oldu mu ? Asiri derecede kil deterjan vs aseriyorum kanim dusuk ondan oldugunu biliyorum yenebilir kil vais arastirdigim kadariyla hamile insana bi zarari olur mu bilen var mi ?

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde aşeriyordu ama yemedim
-Reklam-
0 oy
(3,825 puan) tarafından
Yeme kız valla kabız olursun tut kendini
(31 puan) tarafından
Bi tadina baktim
0 oy
(1,522 puan) tarafından
Vala şuan elimde var gebe değilim aseriyorum kanım flnda yerinde acayip istiyo canım ama gebelikte falan da yiyodum paket paket 
(31 puan) tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Geçenlerde burada bir post görmüştüm. Rutubetli duvar yalama isteği diye. Şükür benim aşermelerim olmadı. Ama annem de kardeşime hamileyken sigara külü aşeriyordu doktora sorduklarında çok az tadına bakabilir nefsi körelsin diye. Bir kere tadına bakmıştı sonra sadece kokusu hoşuna gidiyormuş onu anladı. Ama tabi doktoruna bir sor her hamilelik farklı. 
(31 puan) tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
(256 puan) tarafından

Benimde cif aşermişliğim vardı doktora dedim yedin mi diye sordu yok hocam canım istedikçe lavabo oydum durdum dedim :D demir eksikliği olduğu için oluyormuş sanırım

(31 puan) tarafından
Ayni seyi bende yapiyorum
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Valla benim canım da kömür toprak falan istiyordu ama yiyemedim tabiki yedirmediler bana
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Bennnn bennn yedimde☺️
0 oy
(163,510 puan) tarafından
bi ara sigara istedi canim bizde kullananda yok bide benzin mazot kokusu falan ama kil hic istemedim
0 oy
(24 puan) tarafından
Benim normalde de canım kil kağıt benzin oje kokusu istiyor hamileyken daha çok istiyordu kıl yedim ama çok az bisye olmaz insaAllah
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Ben çok yedim kil hamileyken resmen agliyodum annem sonunda bana türkiyeden gönderdi az bisey yedim rahatladim
(31 puan) tarafından
Denedim bende artik dayanamadim
0 oy
(1,555 puan) tarafından

:sick::sick:bacim asercek başka bişey bulamadım mi ?

(31 puan) tarafından
Ahh malesef

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 560 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 494 göst.
+3 oy
6 cevap 255 göst.
0 oy
3 cevap 128 göst.
12 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Onlygirl (612 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,901 soru

24,161,383 cevap

335,392 kullanıcı

...