Bildiğiniz ağzımın suyu akıyor yiyen varmi kızlar Trendyoldan bakıyorum ama o gelene kadar ben nasıl sabretcem o kadar canım istiyor ki anlatamam dünden beri deli gibi aseriyorum aktara baktım bulamadım burda nerden bulurum başka ??
Canım değerlerini kontrol ettir ve muhakkak takviye al. Taş duvar yeme isteği demir ve mineral yoksunluğundan. Aşerme değil bu.
Demir düşük ama ilaç kullanıyorum canım normal in çok az altında dedi Dr ama bu kadardan sorun olmaz demişti diğer değerlerim içinde ilaçlar kullanıyorum magnezyum kalsiyum D vitamini hepsi var ama yinede istiyor canım engel olamıyorum
Anlıyorum, hem üzülüyorum hem de sevimli geliyor duvarları yemek isteyen bir hamiş :)
Yumurta sarısı, kabak çekirdeği, pazı, mor lahana yesen hafifler belki
Yumurta hiç yiyemiyorum da diğerlerini yiyebilirim 🤣🤣
Ben de hamilelikte tiksindim yumurtadan :( Mor lahanaya limonu bas ye :))
Deneyim bunu bi sağol ☺️❤️
Canım sen galiba yanlış hatırlamıyorsam cok yorgunum halsizim diyordun bende senin gibiydim kolumu kipirdaticak halim yoktu şimdide kıl canım istedi dedin senin vitamin minerallerin düşük benimde kan değerim dusukmus kan takviyesi yaptılar bir hafta sonra yine yapilicak ama birazda olsa enerjim yerine geldi birde magnezyum verdiler bence sende bir git baktır hamilelikte çok oluyor böyle şeyler iyi gelir vitaminler hayırlısıyla bı dogursak duzeliriz inşallah
Tadı bence güzel daha önce yemiştim 🤣🤣
Dur kız bende deniyim bı benimde canımı çektirdin şimdi😊
Duvara yapıştım da sokemedim az bişey soksem yiycektim kocam geldi şimdi asla izin vermez 🤣🤣
Hiç güleceğim yoktu valla güldürdün beni😂
Kız çok canım istiyor 🤣🤣🤣
Sayende hepimizin canı çekti 😂Ben bir tadı olduğunu sanmıyorum
Ben yorumlarını okudum dişinizi kaybetmek istiyorsanız yiyin yazıyo
Yok kız ben buldum bir tane tam istediğim taddaymis🤣🤣
Hangi marka
Etken taş kil
Kız öyle deme onu canın istedi mi tadı olsun olmasın farketmez diş etlerin kaşınır resmen @BirPirensannesii
Ay geçen bende öyle olmuştum kardeşime dedim köyden gönder aşırı mazot ve benzin kokusu canım çekiyor du sağlık ocağına gittim kansızlık varmış ilaç verdiler o yeme isteği bitti
Bende kullanıyorum Demir ilacı ama yine istiyor
Mazot canı feker mi insanın ogk
Onu yemiyor zaten kokluyor bende kokluyorum
Evet ay arabanın egzozuna elimi koyuyorum kokluyorum kaç kere benzinlikte eşime dedim biraz al kokliyim vermiyorlae dedi aşırı canım çekiyordu kokusunu şimdi azaldı doktor kan verdi ferinjet o iyi geldi
Daha önce yedin mi
Yemediysen de bilmediğin bu garip bir şeyi nasıl aşerme oluyor ☺️
Çocukken çok yerdim kızıma hamileyken de yemiştim 🤣
Burada ilk defa duydum çevrem de kimse yemiyordu :))
Gebelikte herşey mübah bende saçma sapan şeyler asermistim ama taş toprak hic asermedim ☺️
Ben deli gibi istiyorum valla 🤣🤣
Ben de araştırmıştım ama tadının öyle duvar toprak gibi değil de baharatlı olduğu yazıyordu. Hatta alanlar kokusunun aktar gibi koktuğunu söylüyordu o yüzden almaktan vazgeçmiştim
Bende çok baktım da bir tanesi tam istediğim gibi onu alcam inşallah
Kilin tadı nasıl bisey ya bende merak ediyorum
Bende yemedim ben direk duvarı sokup yemiştim 🤣🤣 yenebilen kili internette gördüm denemek lazım
🤣😂
Kız hamiyleken yerdim doğurdum yine yiyorum
Ya nerden bulup yiyorsun hazır mı aliyorsun bende istiyorum
Ben ğatardan alıyorum cnm
Aktar mi hangi marka canım
Marka bilmiyorum canım ben dökme alıyorum kilo ile satılıyor 😂
Oyyy tadı öyle muhteşem biseyki yedikçe yiyesin geliyo bnde aşırı yerdim ama sigara başladım onu birakmak için bıraktım da
Hangi marka alıyorsun aşko bende ondan alayım
1,473,242 soru
24,122,209 cevap
333,538 kullanıcı