Kayinvalidem asla yaptığım yemeği övmez eşim iyi bir şeyler desin diye nasıl olmuş der güzel olmuş der eline sağlık demez kendi kızı bir yemeğe salata bile olsa nasıl olmuş diye sorduğunda sen yaparsın da kötü mü olur der dört aylık bir oğlum var atak dönemindeyiz çok huysuz bir kaç gündür ev işi göremedim ev çok dağınıktı ailesi bugün bize yemeğe gelecek kendi vardiyalı çalışıyor dün evdeydi ona rağmen hiç bir işime elini atmadı bütün gün ev temizledim çorba tavuk yemeği pilav üç çeşit yemek yaptım oğlum ağladı diye emzirmeye gittim salatayı gorumcem yaptı iftardan yarım saat önce gelmiş niye yemeği erken koymadın o yeterince pişmemiş ki yemek yetişti iftara tatlıyı niye yapmadınız falan dedi geçti oturdular sofraya salatayı yedi kardeşine tadı çok güzel olmuş ellerine sağlık dedi üç çeşit yemek yapan bütün gün ev temizleyen bana bir laf yok üç yıldır gelinleriyim ne yeni gelinken ne hamile iken ne doğumda hiç böyle bir sofralarına oturmadım hep bir bahane ile geliştirildim hamile iken gittiğimde yemek olarak sadece kısır yaparlardı sonra da gelmiş senin suratin niye asık diye söyleniyor gerçekten bu eş ve ailesine neden yaranılmıyor kızlar çok uzun oldu kusura bakmayın yorgunluktan ölüyorum sinirden uyuyamadım