0 oy
466 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (23,814 puan) tarafından
Kayinvalidem asla yaptığım yemeği övmez eşim iyi bir şeyler desin diye nasıl olmuş der güzel olmuş der eline sağlık demez kendi kızı bir yemeğe salata bile olsa nasıl olmuş diye sorduğunda sen yaparsın da kötü mü olur der dört aylık bir oğlum var atak dönemindeyiz çok huysuz bir kaç gündür ev işi göremedim ev çok dağınıktı ailesi bugün bize yemeğe gelecek kendi vardiyalı çalışıyor dün evdeydi ona rağmen hiç bir işime elini atmadı bütün gün ev temizledim çorba tavuk yemeği pilav üç çeşit yemek yaptım oğlum ağladı diye emzirmeye gittim salatayı gorumcem yaptı iftardan yarım saat önce gelmiş niye yemeği erken koymadın o yeterince pişmemiş ki yemek yetişti iftara tatlıyı niye yapmadınız falan dedi geçti oturdular sofraya salatayı yedi kardeşine tadı çok güzel olmuş ellerine sağlık dedi üç çeşit yemek yapan bütün gün ev temizleyen bana bir laf yok üç yıldır gelinleriyim ne yeni gelinken ne hamile iken ne doğumda hiç böyle bir sofralarına oturmadım hep bir bahane ile geliştirildim hamile iken gittiğimde yemek olarak sadece kısır yaparlardı sonra da gelmiş senin suratin niye asık diye söyleniyor gerçekten bu eş ve ailesine neden yaranılmıyor kızlar çok uzun oldu kusura bakmayın yorgunluktan ölüyorum sinirden uyuyamadım 

5 Cevaplar

+1 oy
(652 puan) tarafından
Bunun cevabı yok kuzum. Eşimde öyle benim. Artık kendimi yıpratmıyorum onlar için
(23,814 puan) tarafından
Bende normalde o toplara girmem canım asla kendimi kullandırmam ama ayda yılda bir denk geliyor onda da bu şekilde
(652 puan) tarafından
Düzelir zamanla da. Ama insan yıprandıktan sonra. İşte onunda anlamı kalmıyor
(150 puan) tarafından
Gerçekten yıprandım ya Yani hiçbir yere gidelim diyemiyorum bir yere gideceğim zaman hemen annesini katmaya çalışıyor Sen işte ona niye teklif etmiyorsun Ona da söyle o da gelsin teklif ettiğim zamanda da işte sen ağzının ucuyla teklif ediyorsun Şuna bak ben sizinkilere mi böyle mi yapıyorum sürekli böyle
-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım öncelikle yaranmaya falan çalışma. Asla yaranamazsın çünkü. Valla hep böyleler demek ki benimkilerde öyle. Düğün günü kuaförden çıktık biri yanıma gelip saçın makyajın gelinliğin ne güzel olmuş demedi eşim tarafındakilerden görümcem ve kayınvalidem dahil. Yemek yaparım hiç güzel olmuş falan demezler. Saçımı boyatıp kestirmiştim bariz belli ama hiç yakışmış falan demediler :D bende şahsen yaranmaya çalışmayı kestim. İlk başta senin gibiydim hep güzel söz bir şey bekledim. Yaparım beğenirse beğenir beğenmezse beğenmez. Önce kendim için yapmayı öğrendim her şeyi. Öyle olunca onlardan hiçbir şey beklemiyorum açıkcası

(23,814 puan) tarafından
Canım zaten asla beklemem gelin başına 450 TL verdim seninde hiç paranın kıymeti yok dedi ki kendi param asla beş kuruş harcamadılar kendi kızı abisi evleniyor diye gitti saçına dip boyasını 100 tlye yaptırdı hamile olduğumu öğrendiler biri ağzını açıp tebrik ederim demedi çocuğa sürekli bizim yeğenimiz bizim torunumuz diye bakıyorlar gerçekten özenmiyorum ama onlara bir şey yapmak zoruma gidiyor hamile iken güzel bir yemek yaptığımda eşim çok yap derdi onlara da götürürdü onlar bize hep benim yemediğim eşimin sevdiği yemekleri yolluyorlar misafir çağırdıklarında bile öyle kalıcı değiller burda gidene kadar idare edeyim diyorum yemin ediyorum saçlarım beyazladı
0 oy
tarafından
Bende eşimle anlaşamıyorum geçimsiz in teki anca kendine Müslüman. Ama şunu anladım ki değmez hepsi el sonuçta çocuğuna odaklan sende bencil ol. Ben eşimle hiç kendimi bir bütün gibi hissedemedim varsa yoksa anası babası artık umrumda değil aramızda karı kocalık bile yok kaç aydır . Kağıt üstünde gidiyor  evlilik
(23,814 puan) tarafından
Daha bir buçuk yıllık evliyiz ilk yıl rüya gibiydi ne zamanki bir araya geldik kabus başladı
tarafından
Zaten aile sorunu başlatıyor evliliğin içine ediyor yatacak yerleri yok
0 oy
tarafından
İnsanoğlu nankördür.
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Sen gereksiz bir şekilde kendini yıprattığın için oyleler. Sen bebeğini öne sürüp hiç birşey yapmicaktın. Hattaaaa ennn baştan yapmicaktın, alışmışlar çünkü
(23,814 puan) tarafından
Normalde hamilelik boyunca onlara özel hiç bir şey yapmadım yapmamda zaten denk geldikçe oluyor bu ama ben onları pohpohlayayım istiyorlar saçma bir şekilde
(150 puan) tarafından
Eşimde onu mutlu etmeyeyim de onun sülalesinde kim varsa mutlu olsun eşim de böyle bir insan

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 159 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 929 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 95488jhb (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 204 göst.
3 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 681 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yasittar (356 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,543 soru

24,112,508 cevap