0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Evde paketleme işi yapmak istiyorum güvenilir Bi yer nerden bulabilirim kızlar yardımcı olun

2 Cevaplar

0 oy
(97 puan) tarafından
Sabah da biri dolandirilmis ne oldu acaba bende sırf guvenemedigim için girismiyorum
(16 puan) tarafından
Bende zonguldaktayim burda öyle iş yok bende evde eşime destek olmak istiyorum ya bulamadım düzgün bir site
(97 puan) tarafından
Ben de Kahramanmaraş dayım Ben de isterdim evden çalışmak ama kime güveneceğim çok zor yine de soralım buradakiler e
(855 puan) tarafından
bendim canim sabahki dolandirilan basvurmadigim yer kalmadi heryere bilgi dusdum hesaplarima bloke koydurdum destek hatlarindan yardim aldim polise bile gittim durduk yere basima is actim
(16 puan) tarafından
İnşallah vardır yapan güvenli bir sirket
(16 puan) tarafından
Kız bende yaptım onuda beyan verdm internette üzerime açılan hiç bireyden sorumlu değilim diye
(97 puan) tarafından
Kız Allah seni aynen öyle oldu bir daha eşine veya çok yakın birine danışmadan birşey yapma wallahi senin yerinde ben olsam eşim aşırı kızardı bana aşırı anlatamam yani.
(855 puan) tarafından
yok kiz ese soyledim yap dedi ben iskur amblemini gorunce kandim iskurda da kaydim vardi zaten ne bileyim ben iskurun adini kullanip beni dolandiracaklarini esim o kadar sakin ki daha birsey olmaz merak etme diyo kafayi yicektim sabah
(16 puan) tarafından
Bende eşime dedim yaz dedi yazımda smdi sen öyle deyince Bi korktum
(16 puan) tarafından
E devletten uzerimze açılan şeyleri goremezmiyiz
(855 puan) tarafından
yok canim goremiyosun malesef banka hesabi sirket falan gorunmuyo
(16 puan) tarafından
Anladm dekont yollayinca oluyor demi bunlar
(855 puan) tarafından
senin hesaba para yatirip yatirmadigindan isleme koyuldugundan emin olmak icin dekont istiyorlar eger o parayi yatirmamis olsaydin hesaplarina para aktarimi olmadigi icin senin adina birsey yapamiycaklardi
(16 puan) tarafından
Saol canm teşekkür ederim bilgilendirdigin icin yarın gidicem karakola
(855 puan) tarafından
tm canim sanada banada gecmis olsun
(16 puan) tarafından
Aynen canm ya eşim gelsinde akşam derm Bn onada ugrari. Karakola
(6,048 puan) tarafından
Kızlar hiç internetle uğraşmayın bakın çevrenizde mahallenizde tütüncü varsa onlardan iş isteyin makina ve malzemeleri getiriyorlar sigara yapıyorsun. Sigaralara zam geldikçe tütüne rağbet arttı. Çoğu tütüncü veriyor bı şansınızı deneyin
(16 puan) tarafından
Yaptım değmiyor ve evin içi çok kötü kokuyor baş ağrısı yapıyor insanda bide hamileyim
(855 puan) tarafından
canim maras gibi bir yerde tutuncu bulmak zor bulsak bile satimi yasak oldugu icin sadece kilo ile alimi oldugu icin yapamiyoruz
(6,048 puan) tarafından
Balkonlu evi olanlar düşünsün bi. Havalarda ısınıyor balkonları da yapsınlar. Aslında elin hızlı olursa güzel para var
(97 puan) tarafından
İlayda sen de mi maraş'ta yaşıyorsun
(6,048 puan) tarafından
Tütün satmak pekde yasak değil ben bilecikteyim burada 3 4 tane dükkan var kocaamann tütüncü yaziyor içeri malzeme dolu sarılmış paketlenmiş sigara dolu çoğu kişi tütün kullanıyor artik
(16 puan) tarafından
Her yer aynı deul ben burda yaptım 200 sigara 5 TL uğraştığım değmiyor
(97 puan) tarafından
Vallahi ben eşime bunu söylesem beni kovalar ahaha nefret ediyor sigaradan eve aslan sokmaz
(16 puan) tarafından
Sokulcak bisey deil zaten:)
(855 puan) tarafından
evet silam bende marastayim
(97 puan) tarafından
Vallahi ben bile gizli içiyorum evde eşim gelmeden saatler önce söndürüyorum parfümler oda kokuları losyonlar evi havalandırmalar korkudan her yere döküyorum kokuları anlamazsın diye ahahahaha kaldı ki iş yapacağımı söyleyeceğim
(16 puan) tarafından
Bende içiyorum esmde gizli yakaladı kızmadı ama izin vermedi bida icmeme
(97 puan) tarafından
Ya ben de birkaç kere yakalandım söz verdim yemin ettim öyle kurtuldum:)))
(16 puan) tarafından
Yemindemi etti  Allah seni :)
(97 puan) tarafından
Hadi ya çok güzel böyle kendi memleketimden biriyle konuşunca nedense istemsizce gülümsüyorum:)
(97 puan) tarafından
Ya ne yapayım ama o an çok korktum:) gebeliğin boyunca içmedim mesela şimdi kızım 3 aylık içiyorum
(855 puan) tarafından
dimi ama mutlu oluyo insan benim wsim herseyimi bilir bende onun herseyini bilirim o yuzden pek rahatim allah razi olsun esimden adama dolandirildim diyom bosver birsey olmaz merak etmw diyo o kadar rahat yani ama rabbim basimdan eksik etmesin
(6,048 puan) tarafından
Siz bilirsiniz kızlar ben size fikir sunuyorum. İstanbul da bir çok kişi yapıyor kazancı iyi olmasaydı yapmazlar di. Birde yakınlarınızda tekstil varsa oralara bakın. Benim kaynanam 10 yıl önce bı tekstile gidip sormuş o gün bugündür oradan iş getiriyorlar paketleme yapıyor. Hatta elemanları bile var artik
(855 puan) tarafından
bunu denemek lazim canim ama tekstilde ne gibi bi is imkani var bilmiyorum bilgi verirsen benim burda oturdugum yerde kumas uzerine birsuru dukkan filan var sorarim olmazsa kolay yapabilecegim birseyse yaparim esime destek amacli yapmak istiyorum ben de hamileyim ve esimin herseye yetismeye calismasina uzuluyorum allah razi olsun o beni hic kirip incitmez bende ona yardimim olsun istiyorum
(6,048 puan) tarafından
Paketleme işleri oluyor genelde iç çamaşırı veriyorlar dışarı küçük diye. Kaynanamda boxer paketliyor bir ara külot da getirmişlerdi bende o zaman oradaydım küçük küçük katlayıp özel paketlerine koyuluyordu üçlü beşli hatta o iş çok güzeldi bin tanesini 300e yapıyorduk. Sonra o iş bitti 19 yıldır düzenli boxer katliyorlar. . O gittiğin kumascilara sor belki kıyafet üzerine boncuk gibi şeyler işliyorlar dışarı veren çok .
(6,048 puan) tarafından
10 yıldır * yanlisikla 19 yazmisim
(16 puan) tarafından
Evde iş yapanlar hep gidip alıp yapıyorlarsa nie her yerde 81 ile diyorlar yav deli olcam
(6,048 puan) tarafından
Kız dolandırıcı onlar. Yani 81 ilden dolandiriyoruz demek istiyorlar. Hiç bir firma şehir dışına vermez ilçe dışına bile vermez
(16 puan) tarafından
Ayy ay insanlar neden kolay para pesindeler
(6,048 puan) tarafından
Ben kendim de daha önceden modelhane de çalışıyordum. Şirket bölümünde de çalıştım. Fasona iş veriyorlar onlarda hep aynı ilceden olanlara asla başka yere vermezler.
(16 puan) tarafından
Qnladm canm yanj bize orda ekmek cikmaz
(6,048 puan) tarafından
İşte varsa yaşadığınız ilçede tekstil dükkanları küçük bile olsa bı sorun yoksa da hayırlısı olsun
-Reklam-
0 oy
(855 puan) tarafından
canim sakin internet sitelerine falan filan guvenme ben sabah dolandirildim mi dolandilmadimmi bilmiyorum ama oyle bir halt yedim benim hesaba yedi tl gonderdiler bes tl sini geri istediler papara hesabina gitti para ekstra hesap aciyorlarmis adina polise bilgi verdim papara hesabina yazi gonderdim e mail adresinden paparaya kimlik bilgilerimi ve oturum adresimi gonderdim acilan bir hesap varsa adima kapansin die banka hesabima bloke koydurmak zorunda kaldim siber suclara bilgi verdim iskuru aradim acilan kayit yokmus oylece kalakaldim simdi kara kara dusunuyorum ***** gibi sakin gozunu seveyim cevrende yapan birisi varsa ondan yardim iste tek basina hicbir sayfa site uzerinden basvuru filan yapma bende seviniyodum benden para cikmicak diye adamlar uzerime sirket kurabilirmis hesap acabilirmis bir ton para odemek zorunda kalabilirmisim polis oyle soyledi 
(16 puan) tarafından
Ben kimliğin önünü arkasını atmadm sadece iban ve tc attm bide 5 TL para attm
(855 puan) tarafından
tm iste o attigin bes tl ile senin adina hesaptan senin adina acilan hesaba para atmis oluyosun yani o islemi baslatmis oluyosun
(16 puan) tarafından
Bide ulaşılamıyor dinden beri onlara geri dönüş yapicam dediler yarın polisimi gitsem ya
(855 puan) tarafından
git canim git adina hesaplari takip ediyorlar islemler nerden gerceklesiyor kontrol edip kapatiyorlar
(16 puan) tarafından
Tamm canm yarın gidip bildirecegim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 871 göst.
12 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde busraerpolat (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busratceyln (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sirin__ (264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,017 soru

24,052,281 cevap