0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Evde paketleme işi yapmak istiyorum güvenilir Bi yer nerden bulabilirim kızlar yardımcı olun

2 Cevaplar

0 oy
(97 puan) tarafından
Sabah da biri dolandirilmis ne oldu acaba bende sırf guvenemedigim için girismiyorum
(6,048 puan) tarafından
Kız dolandırıcı onlar. Yani 81 ilden dolandiriyoruz demek istiyorlar. Hiç bir firma şehir dışına vermez ilçe dışına bile vermez
(16 puan) tarafından
Ayy ay insanlar neden kolay para pesindeler
(6,048 puan) tarafından
Ben kendim de daha önceden modelhane de çalışıyordum. Şirket bölümünde de çalıştım. Fasona iş veriyorlar onlarda hep aynı ilceden olanlara asla başka yere vermezler.
(16 puan) tarafından
Qnladm canm yanj bize orda ekmek cikmaz
(6,048 puan) tarafından
İşte varsa yaşadığınız ilçede tekstil dükkanları küçük bile olsa bı sorun yoksa da hayırlısı olsun
-Reklam-
0 oy
(855 puan) tarafından
canim sakin internet sitelerine falan filan guvenme ben sabah dolandirildim mi dolandilmadimmi bilmiyorum ama oyle bir halt yedim benim hesaba yedi tl gonderdiler bes tl sini geri istediler papara hesabina gitti para ekstra hesap aciyorlarmis adina polise bilgi verdim papara hesabina yazi gonderdim e mail adresinden paparaya kimlik bilgilerimi ve oturum adresimi gonderdim acilan bir hesap varsa adima kapansin die banka hesabima bloke koydurmak zorunda kaldim siber suclara bilgi verdim iskuru aradim acilan kayit yokmus oylece kalakaldim simdi kara kara dusunuyorum ***** gibi sakin gozunu seveyim cevrende yapan birisi varsa ondan yardim iste tek basina hicbir sayfa site uzerinden basvuru filan yapma bende seviniyodum benden para cikmicak diye adamlar uzerime sirket kurabilirmis hesap acabilirmis bir ton para odemek zorunda kalabilirmisim polis oyle soyledi 
(16 puan) tarafından
Ben kimliğin önünü arkasını atmadm sadece iban ve tc attm bide 5 TL para attm
(855 puan) tarafından
tm iste o attigin bes tl ile senin adina hesaptan senin adina acilan hesaba para atmis oluyosun yani o islemi baslatmis oluyosun
(16 puan) tarafından
Bide ulaşılamıyor dinden beri onlara geri dönüş yapicam dediler yarın polisimi gitsem ya
(855 puan) tarafından
git canim git adina hesaplari takip ediyorlar islemler nerden gerceklesiyor kontrol edip kapatiyorlar
(16 puan) tarafından
Tamm canm yarın gidip bildirecegim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 871 göst.
12 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde busraerpolat (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busratceyln (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sirin__ (264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,182 soru

24,054,844 cevap