0 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (191 puan) tarafından
Kızlar iki gün önce doğum yaptım ve karnimda sancı var baktilar ama bir şeyde yok neden acaba

4 Cevaplar

0 oy
(266 puan) tarafından
Normal doğum sırasında desteklemek için karına baskı yapıyolar o sebepten olabilir mi acaba? Bende normal doğum yaptım ama agrimolmadi geçmiş olsun inşallah ciddi bisey değil-dir 
(191 puan) tarafından
Ay bilmiyorum cnm ya eşi cikarirken falan baya bastirdilar ondan mı acaba yoksa dün utrasyona falan aldılar bir şey olsa gozukurdu herhalde ilk dogumda böyle bir şey yaşamadım bilmiyorum ki sancı giriyor aynı doğum sancısı gibi 10 dakika ya bir falan
-Reklam-
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Bende de oldu geçiyor o sonra nirmaldirno ağrının olması 
(191 puan) tarafından
Ay bilmiyorum cnm ilk doğumda yoktu böyle bir şey ya sizinki nasildi sancı gibi mi yoksa sürekli olan bir agrimiydi benimki sancı gibi 10 dakikaya bir giriyor geçiyor
(16,792 puan) tarafından
Benim de ilkinde yoktu bende doğum yaoali 8 gün oluyor adet ağrısı gibi ara ara ağrılarım oluyordu hemşire rahim yerini buluyor ondan normaldi dedi aşırı şiddetli değil yani
(191 puan) tarafından
Hmm anladım cnm ben ağrı olduğunu söylemedim kanama için utrasyona bakmak mislardi birşey olsa belli olurdu dimi
(16,792 puan) tarafından
Olurdu tabi
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Öyle ağrılar da rahim toplanio diolar benimde heralde 1 Ay falan sürdü ama öle her gün değil bebek emdikce oluodu sonra gecri 
(191 puan) tarafından
Ay benimki gün boyu 10 dakika arayla oluyor yada yarım saat
(1,453 puan) tarafından
Mutlaka geçer rahim toplanıyor canım geçmiş olsun
(191 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Rahimkasilmaya devam ediyo bı sure kuzum ondan olabilir toparlanma icin

İlgili sorular

+3 oy
2 cevap 88 göst.