0 oy
298 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

Biz 4 aylığı biraz geçtik. Bazı sebeplerden dolayı ek gıdaya erken başladık. Listemizde 2 gün sonra ev yoğurdu var. Ama bu tariften hiç bir şey anlamadım. Siz nasıl yapıyorsunuz 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk kendinize mayala hazır yoğurttan. Sonra o mayaladigin yoğurttan kullan bebeğe öyle mayala kavanozlara yapardım ben ufak ufak. Tek kullanimlik
tarafından
Hero baby nin kavanozları gibi mi boyutu
tarafından
Aynen canım onlardan verirdim arada atmıyor topluyordum bir kaç tanede görümcem vermişti onlara yapıyordum hep
tarafından
Onu mayalarken 1 tatlı kaşığı mı maya atayım
tarafından
Ben hiç yoğurt mayalamadım da :)
tarafından
Kuzum ilk kendinize mayala mesela bir kilo sütten falan serçe parmağını sok üçe kadar say hafif yaksın elini bir yemek kaşığı koy. O yoğurt mayasiyla gene aynı yap sütü kaynatinca kavanozlara koy bir tatlı kaşığı yeter öyle mayala
(22,057 puan) tarafından
Naber askommm :D
tarafından
Oooooo nerelerdesin senn :D
(22,057 puan) tarafından
:D özledin demi entresan bi şekilde :d
tarafından
Hahahahahah :D onuda goremiom bayadir . Enteresann
(22,057 puan) tarafından
:D engeliydim asko 2 haftadır oyuzden yoktum onu bnde goremiyom 4. 5. Gelecek dmk:D
-Reklam-
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Canım ben normal kendimize mayalar gibi mayaliyorum küçük kavanozlara güzel oluyor
0 oy
(18,503 puan) tarafından
Eğer taze süt alacaksan bir kac dakika kaynat. Hazır süt alacaksan sütü mayalayacagin ısıya gelene kadar ısıt bekletmeden mayala. 1 litre süt 2 yemek kaşığı yoğurdu kaynattigin ya da isittigin süt ile aç sonra mayayı süte dok daha sonra sütü bardaklara ya da kavanozlara paylaştır. Yoğurdu sar dışarda 3 4 saat beklet 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,932 soru

24,092,255 cevap

331,830 kullanıcı

...