0 oy
417 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,278 puan) tarafından
Kızlar ben çok ama çok sinirliyim kendime dizginletemiyorum asla . Böyle en ufak şeye kafam atıyor ee ister istemez çocuğuma yansıyor esimede yansıyor buda aramızda uçurum kadar mesafe açtı anliycaginiz ben bu durumu nasıl atlatirim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Youtubede ofke kontrolu için eğitim videoları izle.

Belki seni huzursuz eden başka bir neden vardır altında. çokça video izlersen kökünde ne olduğunu anlarsın.

Benim garanti huyum vardı. Ya yeni bir işe girişim yapmazdım. Ya da sonunu garantileyib öyle o işi yapardım. Çokça piskolojik videodan sonra bilinçaltımda korku olduğunu çözdüm. Yani belki aylar sürer. Ama sen istersen yaparsın.
(3,278 puan) tarafından
Ya benim sorunum eşim biraz gecinemiyoruz pek ve benim hazmedemedigim çok şey oldu yakın kişilerine anlattığında yıllar geçmiş unut diyorlsr da
-Reklam-
0 oy
(7,594 puan) tarafından
Destek alarak.
(3,278 puan) tarafından
Evette işte şimdi piskologlar da çok çok pahalnmis sordum birine 450 dedi tek seans
(7,594 puan) tarafından
Ama sağlığından daha önemli degil çocuklarını ve evliliğini daha sağlıklı yönetebilmen için şart bence beklersen eğer durumun daha kötüye gidebilir yani psikologlar öyle söylüyor
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Durduk yere olmadı ya bunun bir sebebi vardır canım 
(3,278 puan) tarafından
Ya işte canım geçmişi unutamıyorum asla eşimin bana zamanında yaptıkları falan bunlarda beni sürekli geriyor eşimle aram açılırsa acilsinda en çok kızıma uzuluyrum
0 oy
tarafından
Öfkeni kontrol altına almayı bir şekilde öğrenmen lazım kendime hakim olamıyorsan destek al 
(3,278 puan) tarafından
Aslında alıyorum bı ara multivitamin bişey kullandım onun sakinleştirici özelliği vardı sanırım onu kullanınca pamuk gibi gevsiyordum kızım evi başımıza yıkmıştı sadece gukuyordum o ilacida bulamadım bı daha

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 690 göst.
0 oy
6 cevap 482 göst.
7 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 290 göst.
13 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
30 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saliha22 (705 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,728 soru

24,115,202 cevap

333,193 kullanıcı

...