Kızlar eşim normalde iyi biri bebeğimize karşı ilgili doğunca onunla ne yapıcağını planliyo onunla ilgili hayalleri var normalde bana karşıda ilgili ama annesiyle konuştuğu an değişiyo annesi onu nasıl dolduruyosa artık bi konuda anlaşıyoruz eşimle ikimiz kararımızi annesine soyleyince annesi ne yapip edip fikrini degistiriyo esimin bu durum da bizim aramizi bozuyo surekli annesi eşime yalan soyluyo genelde ama eşim bi türlü annesinin niyetini anlamiyo anlatıyorum da annesinin yaptığını ama kabul etmiyo ben eşimi nasıl kurtarıcam bu yılan kadından
Nedir bu kaynanaların derdi ya benim başımda da var kendisi uzakta ama bi gittim daha unutamadım yaşadıklarımı benim 2. Evliliğim 2 de kızım var belkide ondan istemiyor beni
Cnm ne yaparsan yap kendi gözüyle görmeyince anlamaz boşuna hırpalama kendini gözüyle görmesini sağla yeter sonra ben sana dedim dersin yoksa kötü sen olursun ben uğraşmadım kendisi gözüyle gördü ozaman sen hakliymissin dedi ve şuan ailesi yalan söyleyince hemen anlıyor
Esine akli basinda ve sevdigi bir büyüğünün nasihat etmesi gerekir. Bazi erkekler esleri diyor diye umursamaz ve inadina giderler. Benim esim de ilk evlendigimizde annesinin sozuyle hareket edip beni cok kırıyordu. Bi arkadasima rica ettim esi onunla konussun diye. Sagolsun esi de cok iyi ve tecrübeli yaşca da buyuk esimle konustular. Esim ozur diledi benden evliligi yeni anliyorum dedi. Simdi bana laf soyletmez asla ALLAH razi olsun
Kuzum benzer bir durum bende yasadim benim esim tek cocuk ve cok şımarmış annesi hic calistirmamis hic bir is bilmiyor ilk evlendigimizde kayinvalidem cok karisirdi bize ki esimde hep annesine sorardı. Benim fikrimi almaz yada umursamazdi en son benimkiler bir geldi oymuş. Simdi duzeldi kayinvalidem yapsa bile artik esim karistirtmiyor fazla . Kapımızda süs perdemisz vardi onun takili oldugu vida gevsemis düşmüş onu sıkıver dedim ariyip anneme sorayim bi dedi saka gibi :)))) o lafin üstüne biz bir kavga şimdi cok şükür.
canim istedigin kkadar anlat dogrusunu gorsede annesine konduramaz anneni kotulemek istemiyorum ama bu huyu var de zamana birak esin kendisi farketsin. sen ne kadar hakli olsanda dirdir olarak görür esin ailesini kotuledigini dusunur hic kabullenmez
1,493,153 soru
24,397,058 cevap
349,807 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın