0 oy
1,490 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar ben sahur yapmiyorum sadece su iciyorum esim icin hazrlyorum ama siz hazrlarmisiniz  ama ac isem aksamki yemekten kalanida yerim ben öyle sahur aramam pek

57 Cevaplar

0 oy
(3,529 puan) tarafından
Evet hergunn tabi 

Bugun iste. atistirdim ben simdi yaticam
-Reklam-
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Evet hazrlrm birlikte yaprz ama ben tek kalksam bnde aramam yemek kaldysa onu yerim fln ama o kalktığı için bende eşlik ederm
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Bende sahurda su içmeyi tercih edenlerdenim ama eşim için hazırlıyom 
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Ben 2 senedir tutmuyorum geçen sene hamileydim bu sene de emziriyorum die her seferinde tutmadığım halde sahurunu hep hazırlarım. Çayını yemeğini kahvaltısını hazırlarım 
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Ben şuan tatildeyim tutamıyorum oruç ama kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyorum. Eşim tutuyor 
0 oy
tarafından
Ben hamileyim son haftalarım kendim tutmuyorum zaten zorlu bir hamilelik geçiriyorum ama eşimin sahursuz oruç tutmasına içim el vermez çok çok uykum olduğu halde kalkıp hazırlarım oda hep Allah razı olsun der
0 oy
tarafından
Şuan hazırlamaya kalktm canm ben adetliyim tutamıcam mesela tutmucağım halde kalktm hazırlamaya 
0 oy
tarafından
Tabiki hazırlarım ben  bazen  oruç  verdiğimyani hayizliyken   zamn bile kalkıp ona hazırlarım  yanında oturur beklerim sofrayı toplar sonra yatarım 

Bide vebali var kim onu cekicek
0 oy
(30,142 puan) tarafından

Sahur sünnettir tabiki hazırlarım kalkarım su bile içsem içer namazimi kılar uyurum.

0 oy
tarafından
Peynir ile patates içi verdim fırına. Fazlalığı buzluğa attım. Yanında hoşaf yada çay ısıtıp ısıtıp yiyoruz sahurda. Çok pratik oluyor öyle yapabilirsin cnm
0 oy
tarafından
Ben yemezsem bile hazırlarım canım 
0 oy
tarafından
Keşke oruç tutsada hazrlasam ama tutmuyor
0 oy
tarafından
Hazırlıyorum kendim tutamıyorum onunla oturuyorum hatta tek sıkıliyo diye
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Eşim varken daha özenirim milföy börek menemen kızartma türü falan çok yaparım kahvaltıljk ne varsaa hepsini çıkarırım ama eşim şehir dışında şimdi kendi yediklerimi tek çıkarıyom milföydü börek ti uğraşmıyorum 
0 oy
(456 puan) tarafından
Hazırlarım canım tutmadıgım olmadı ama hamileyken de emzirirken de tuttum bazen yardım eder beraber yaparız 
0 oy
(163,445 puan) tarafından
hazirlarim hazirliyom

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 297 göst.
3 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cimri kaynanam (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,181 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde hayal14 (2,111 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 412 göst.
28 Mart 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,405 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 318 göst.

Kategoriler

1,473,016 soru

24,119,119 cevap

333,375 kullanıcı