+1 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (1,184 puan) tarafından

Son iki gün ve sonrası bayram çok heyecanlıyım ve mutluyum sahurlar yormaya başlamıştı artık ☺️ sadece mutfak temizliğim ve baklavam kaldı yarın mutfağı sonraki gün baklavayı yaparsam gelsin bayram 💃💃💃

9 Cevaplar

+1 oy
(4,963 puan) tarafından

Bu sene ben de çok yorgun düştüm uykusuzluktan. İş yerinde öğle araları arabada uyudum hep :) Eskiden böyle olmuyordum, yaş aldıkça fark ediyor.

Rutinlerimi özledim bir de. Kahvaltı, kahve, su içme. Gerçekten rutin nimetmiş

(250 puan) tarafından

Ooo maşaAllah sana, ben bu kadar yesem çoktan obez olurdum, hipotiroid var ben de ,ondan mı çok çabuk kilo alıyorum acaba,tiroid hapı da kullanıyorum gerçi ama, yemek yemeyi de çok seviyorum bu arada, boğa burcuyum 

(4,963 puan) tarafından

Ben de Koç ama en son günü. Avrupa astrolojisinde Boğa geçiyor 😄 Bende de var muhtemelen bir anormallik çünkü bu kadar yemeye kilo almamak da sağlıksız 

(250 puan) tarafından

Senin tiroid de benimkinin tam tersi sanırım, tiroidin hızlı çalışıyor muhtemelen, metabolizman cayır cayır yakıyor maşaAllah :)

(3,120 puan) tarafından

Allahın şanslı kullarındansın @indigo. Bizim içinde götürrr 🤭

(4,963 puan) tarafından

Görev sayarım, yerim sizin için de :P

-Reklam-
+1 oy
(3,936 puan) tarafından

Ben hiç mutlu değilim yaa,hatta ağlayacam,ailem yanımda ama kardeşim yoğun bakımda,geçen sene bizimleydi ama bu sefer hastanede, altı ay oldu 

(1,184 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip eder inşallah 🤲 

(3,379 puan) tarafından

Allahım tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin bu güzel ayın hürmetine Yüce Rabbim şifa versin 

+1 oy
(1,313 puan) tarafından

Sahura kalkmayan ben😃

Bende bugün mutfağı bitirdim ama yeri kaldı çok yorulunca kalkamadım iftardan sonra da yapamadım 

Yarın artk mutfağın yeri makina altları

Oturma odası cam ve konsol silincek yeri silinip halisini saricam koltuklsrini yıkadım.zaten

Banyo tuvalet yikancak bir ton camasir var katlancak 

Misafir odasının perdesi utulenip asilcak 

3 tane kapı kaldı silincek 

Tekrar bütün evi süpürür bir güzel siler toz alırım:)

Girişin halıları yikancak :((

Yarına finiş koymak istiyorum artkkkk yoruldum kaç gundurrr

Kaynanada cumartesi briseyler yapalım dedi ama hiç gücüm yok valla bakalım 

Salıda tokat yolcusuyum hiç dinlenemeden bayram üstüne yolculuk bakalimmm

(4,963 puan) tarafından

Hayatlarınızı bilmiyorum ama dediklerimi ciddiye alın. İlerisi çok zorlu bu işin. 

(1,184 puan) tarafından

Kız beni de ailem bu hale getirdi kendim böyle olsun istemedim.. Ailem dediğim kuzenler teyze vs

(4,963 puan) tarafından

Her ne olduysa olmuş, siz sonrasını düzeltmeye bakın. Gençsiniz hayat uzun, ileride ağır psikolojik ilaçlar alıp aklı sağlığına muhtaç olmak istemiyorsanız durumu ciddiye alın. 

(1,184 puan) tarafından

Ay biliyorum canım ya sana da sonuna kadar hak veriyorum çünkü bende ailemde ben gibi biri var o kadar çok pişman ki keşke temizliğe ayırdığım zamanı çocuklarıma ayırsaydım diyor sakın yapmayın herşey geçici sağlık gidince kıymeti kalmıyor diyip duruyor.. 

(3,899 puan) tarafından

Ahanda benim gibi biri 

Sadece salonun perdesini yıkadım çocuklar astı 

Camı sildim tek odanın camı ha

Yeter uğraşamam 

🤣🤣🤣🤣🫢🤫🤫🤫

Eşim dışarıdan tatlı alır 

Bizim büyük oğlanlar ağlayan pastamı seviyor Bir onu yaparım 

Yeter 

Zaten kirlendikçe yapıyorum 

🤣

4 çocukla kolay değildir valla 

+1 oy
(2,481 puan) tarafından

Ben gurbetteyim kimsem yok bende temizlik yaptim yarin bi ev silip supurmem lazim tatlida siparis verdim sekerlerimide aldim maksat oğluma aşılamak bugünleri yoksa bizim için suradan birgün 

(1,184 puan) tarafından

Hadi ya  bizde bir zamanlar yurt dışında yaşamıştık gurbet çok zor gerçekten ama şansım biz türkler olarak bir yerde toplanıp bayram kahvaltısı yapıp dağılıyorduk sonrası sıradan gün..

Ama ülke sınırları içinde gurbetlik daha da zor.. 

+1 oy
(130 puan) tarafından

Valla bende çok yoruldum bu yıl iki çocukla ve gebelikle ugrastim hep sahura kadar uyanigim gündüzde halsizim mide bulantısı ile geçiyor  kaynanam hasta bendeydi 4 gün önce evine gitti hergun ilaçları yemeği cihazıyla ilgileniyordum  ilk günler çok güzeldi temizlik yemek çocuklar kuran namaz herşeye yetisiyordum daha hamilelegimden haberim yoktu başladı halsizlik hala devam ediyor

(1,184 puan) tarafından

Allah hayırlı etsin bebeğini canım bu ramazan beni de yordu kızım 2 yaşında çok hareketli bide hiç nefes aldırmadı açlıkta yordu bu sene zor tuttum biraz 

(130 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun sizinde inşallah bizim yaşlarımızda böyle geçiyor 24 yaşindayim 40 yaşinda gibiyim Allah sizinde yardımcınız olsun

(1,184 puan) tarafından

Amin canım sağol ☺️

+1 oy
(2,779 puan) tarafından

Son hafta diye sanırım, sayılı günler kaldığı için geçmek bilmiyor sanki 😌. Gereksiz bir halsizlik yaşıyorum. Bayram için de kendi ailemle olsam daha heyecanlı olurdum. Bizim burada bayram havası çok yok. 

(1,184 puan) tarafından

Bana da son günler daha hızlı geçti temizlik VS hazırlık vardı ondan sanırım.. Yaa bayramın ruhunu kaybetmek istemiyorum çocuklarım da yaşasın istiyorum o yüzden kendimi de çocuklarımı da hep buna hazırlıyorum mesela geçen bayram çocukları uyandırmadan önce mutfağa girdim barış manço bugün bayram erken kalkın çocuklar şarkısını açtım son ses sonra çocuklarımın hepsini tek tek severek uyandırdım oğlumu hazırladım eşimle namaza yolladım felan ben heyecanlı olmazsam onlarda bilmezler bayram nedir unuturlar gibime geliyor ne bileyim 

(2,779 puan) tarafından
+1

Çok haklısınız. Sizin bu şekilde aşılamanız da çok tatlı olmuş. Benim yavrular ufak henüz. İleride belki sizin gibi yaparım. Aslında bayram ruhunu kaybetmedim ama bulunduğumuz ortama göre şekil alıyoruz. 

+1 oy
(6,432 puan) tarafından

Ben de ramazan başında heyecanlanan biriylm şuan bitiyor çok hüzünlüyüm  sanki evinden birşey eksik olacak gibi. Ha 

Yoruluyorum ama olsun iki çocuk davetler falan son iki hafta tek başıma iki çocukla kaliyorim bak saat 1 olacak eşim daha gelmedi dükkandalar  yinede üzülüyorum bitiyor diye. Ramazan bereket huzur selamettir  

Rabbim seneye bizi tekrar kavuştursun.

(1,184 puan) tarafından

Amin 🤲 

+1 oy
(689 puan) tarafından

Evet son 2 gün bu sene kimden duysam çok yorgun bende dahil sahur saati yordu bizi çok geç uyumuyoruz sabahtabçocuk uyanınca kalkıyoruz bende yeni ütü yaptım valla bugun toz aldım evleri süpürüp sildim bi mutfak halısı silinecek onuda yarın oglana yaptıracam inşalah oldugu kadar işde 

(1,184 puan) tarafından

Sağlık olsun da temizlik yapılıyor ben baya stres yapmıştım temizliği olmayacak yetişmeyecek diye hatta 2 gün yüzüm asık gezdim yetişmiyor diye ama çok şükür yetiştirdim bende 🤲

0 oy
(1,435 puan) tarafından

Oruç son zamanlar da beni de yormaya başladı baş ağrısi mide ağrısı çok zorladı bide 2 yaşında kızım var ekstra zor oldu başımın ağrısından canım birşey yapmak istemediği için temizliğe de bugün başladım oturma odam ile mutfak kaldı İnşaAllah yarın da onları halledeceğim cumartesi günü de süpürüp toz alırım yine diye düşünüyorum 

(1,435 puan) tarafından

O kadar çok ağlıyor ki bazen neye ağladığını anlamıyorum bide kızım bana birşeyler yedirmeyi seviyor geliyor yanıma sende ye diye ben suan yiyemiyorum diyorum küsüyor öğle uykusu devam ediyor mu ben öğle uykusu da yaptiramiyorum 

(1,184 puan) tarafından

Yok devam ediyor uyutuyorum ben uyumadığı gün akşama doğru mutlaka uyuyor ve uyanıp tüm gece mızmızlanıyor 

(1,435 puan) tarafından

Akşam üzeri uyumak istiyor izin vermiyorum daha da huysuz oluyor sabah biraz daha erken kaldırıp deneyim bende 1 saat uyusa bile o kadar iyi oluyor ki biraz kafa dinleyip sakinlesiyorum yoksa hiç tahammülüm kalmıyor 2 yaşı bitse 3 yaşı başlayacak 3 yaş daha da zor diyorlar 

(1,184 puan) tarafından

Evet canım benim ilk çocuğum değil 4.cü ama ben daha yeni çocuk yetiştiriyorum diğerleri sakindi bu kadar zorlamadılar beni evin küçüğü birde ablaları abisi büyük fazla şımartılıyor ondan böyle nazlı sanırım 

(1,435 puan) tarafından

Çok seviyorlarsa en küçük olduğu için olabilir simdikilerin önün de herşey var biraz da o yüzden ne isterlerse yapılıyor imkan olarak ben de zor bir çocukmuşum teyzem dayanamamış insaAllah seninde kendin gibi çocuğun olur demiş şimdi kızıma bakıyorlar aynı sen diyorlar huyusu suyu herşeyi 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 312 göst.
20 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Honeybee (7,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
1 cevap 87 göst.
16 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aylin976 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,384 göst.
30 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu