0 oy
68 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bugün cok sinirlendim ağladım. 26 aylik ve 5 aylik bebegim var. Bugun yengemler geldi 2 tane cocugu var ve grip olmuslar biri öksürüyo biri burnu akıyor sözde 2 gündür iyiymis iyileşmiş. Snra diger yengemde geldi onunda 1 tane oglu var küçük o da evde hastaydi kacgundur sozde oda iyilesmis ama öksürüyo habire sesleri de gripli zaten. Ya ben diyorumki bunlara hastayken gripliyken gelmeyin bide benm bebeklere bulasmasin. Ama yok anlamıyorlar 2-3 gün uzak duruyolar snra iyilesti diyip geliyolar ve sonra noluyo benmkilerde hasta oluyo ki başıma geldi daha 2 ay önce aynısı oldu yine hasta hasta geldiler ertesi gun bnmkiler de hasta olmuştu. Bugun sinirime ağladım. Hepsi bende salonda toplannca bende guleryuzle o hapsiriyo o öksürüyo kalabalik olduk bide bnm bebege gecmesin ben mutfaga geceyim hemde cay icerim dedim ciktim odadan. 

1 cevap

0 oy
(3,417 puan) tarafından
Valla arana mesafe köy söz konusu çocuklarsa hiç gorusmemek daha iyi 

Benimde kaynım geldi izine eve geldi kızıma grip bulastirdi kızımdan bana benden eşime kızım hala çok kötü bugünde aramış gelmek için kabul etmedim umrumda değil valla
tarafından
Ya araya mesafe koyulcak kadar degil de sadece biraz dusuncesizlik yapiyolar empati kurmuyolar ona kızıyorum.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 279 göst.
0 oy
5 cevap 268 göst.
31 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
1 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,879 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,088 soru

24,164,291 cevap

335,530 kullanıcı

...