0 oy
59 göst.
önce Diğer kategorisinde (101 puan) tarafından

Eczanelerde parayla alınan grip aşıları 4 yaş çocuk için uygun oluyormu sadece büyükler için mi bilgisi olan varmı ya da yaptırıp faydasını goren

1 cevap

0 oy
önce (3,865 puan) tarafından

Ben geçen sene 2,5 yaşındaki oğluma yaptırdım. Kışı daha rahat geçirdik. Bu sene de yaptırdım 10 gün falan oldu 3,5 yaşında şu an.. astım hastası oğlum takipli olduğu doktoru yaptıralım diyor yaptırıyoruz. Yaşlarına uygun muhtemelen zaten ama siz yine de doktorla görüşün sorun şikayetlerinizi ona göre bi yol gösterir mutlaka. Grip aşısını genelde geçen seneyi hastalık anlamında nasıl geçirdiğinize bağlı olarak tavsiye ediyor doktorları da. 

önce (84 puan) tarafından

Fiyatı nedir grup asısının

önce (101 puan) tarafından

Ya benim oğlum bronşit bademcikleri çok şişiyor ve tüm kış hasta geçiyor sayısız antibiyotik kullanıyor artık ben de yoruldum o da o yüzden aşıyı onerdiler ama yarın soracağım çocuk doktoruna bu aşı yapıldıktan sonra ateş falan oluyormu acaba bir de aşıyı eczaneden alıp sağlık ocagindami vurdurcz 

önce (101 puan) tarafından

Bizim burda 750 tek doz

Şimdi şöyle biliyorum 9-10 yaşından küçük çocuklara ilk kez grip aşısı yapılıyorsa eğer 2 doz şeklinde yapılıyor 1 ay arayla. Bunu doktor söyler muhtemelen zaten. Bide yumurta alerjisi olan çocuklara önerilmiyor bu aşı. Geçen sene 2 doz yaptırdım bu sene tek doz yaptırdım. Tetra grubu yaptırdım aşıyı 4lü karma gibi onu tavsiye etti doktorumuz. Bize astımdan dolayı alerji doktoru rapor çıkardığı için ücret ödemedik. Doktor yazıyor eczaneden alıp geri hemşireye yaptırıyoruz. Sürekli antibiyotik kullandığınızı çok sık hasta olduğunuzu söyleyin ona göre bişeyler söyleyecektir doktorunuz da. 

Aşıdan sonra hafif kırgınlık, burun tıkanıklığı yaşadı oğlum öylece geçti şükür. Ateş falan olmadı bizde. 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 113 göst.
+1 oy
4 cevap 248 göst.
0 oy
7 cevap 256 göst.

Kategoriler

1,477,131 soru

24,178,761 cevap

336,235 kullanıcı