0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (242 puan) tarafından

Biz almış olduğumuz malin 2. Sahibiyiz. 

Tarla sahibinin borçlari varmış tarlayı 1. Kişiye satmış tarla sahibi borçları çıkınca tarlayı elden çıkarmış yani mal kacirmis
Sonra adamın borçluları tarla sahibine dava açmış 
Biz aldıktan 2 ay sonra tarla haciz davası açılmış
Biz tarlayı alırken tapu bedelini 3.000 TL göstermiş oradaki memur normalde 116 bin TL ye almıştık Ailesinde avukat olan yada bilgisi olan yazabilir mi
Para verdiğimiz halde elimizden alınma ihtimali var 
-

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ama satılmış naisl olcak çok karışık 
(242 puan) tarafından
İnanın bende anlamadim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Memur kendi kendine bedel değişimi neden yapsın ki? Talep sizden gitmiştir ya da satıcıdan. He yine de yapılmaması lazım tabi de. Bu işte başınızı ağrıtacak tek konu bence bedelin eksik gösterilmesi. yani malı alacak olsalar bile 3 bini verip buyrun paranız demezler umarım.
(242 puan) tarafından
Bilmiyorum çok saçma yani
0 oy
tarafından
Sizin malınızı birşey olmaz bence. Tarlayı saten kişiye borç yazilir
0 oy
tarafından
Canım Allah yardımcınız olsun, 10 senedir hacizli tarla ile uğraşıyoruz, mahkemeler mahkemeler. Tabi bu 10 senede tarlanin fiyatı kat kat yükseldi. Millet peşine düşer oldu. Acemiliğimize geldi iş yıllardır sürüyor.  İyi bir avukat ile işin içinden çıkmaniz lazım. 
(242 puan) tarafından
Bizimde acemilik vede biz aldığımızda haciz yok 2 ay sonra cikiyor
0 oy
tarafından
Vallahi canım sonuç ne olur bilmiyorum ama çok zor işler Çünkü eşimin amcasının oğlu araba aldı ve araba hacizli çıktı Bir sene boyunca arabayı sakladılar yani oturduğumuz köyden çok çok başka bir köyde götürdüler bir arkadaşının garajına koydular Çünkü haciz gelecekti o arabaya Daha sonrasında adamın sürekli peşine düştüler falan artık biraz tehditle biraz kalabalık bir aile Eşimin ailesi Biraz konuşma ile biraz uzlaşma ile derken adamı zorla da olsa borcu ödev chillerde haciz kalktı yani o adamı bulmanız gerekecek gibime geliyor ama en az 2 sene uğraştılar Bir senede araba hiç ortalıkta görünmedi 
(242 puan) tarafından
Bilmiyorum artık bulaşmış bulunduk
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Tarla sahibi akrabanız mıydı ya da bi bağlantınız var mıydı
(242 puan) tarafından
Yok hayır emlakçı aracılığıyla alindi

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,098 göst.
0 oy
1 cevap 131 göst.
0 oy
3 cevap 465 göst.
0 oy
7 cevap 273 göst.
19 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (630 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,854 soru

24,688,482 cevap

368,192 kullanıcı

...