0 oy
540 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim beni eve almıyor ailemle kalıyorum mecbur boşanma davası açacağım ama annem barış diyor çocuk var diyor babam ondan adam olmaz avukata git bir an önce diyor ben tekrar hamile olduğumu söyleyemedim söylesem kesin barıştırmaya çalışacaklar ne yapacağımı hiç bilmiyorum eşimle barışmak istemiyorum asla 

14 Cevaplar

0 oy
(85 puan) tarafından
Ayni durumdayiz hamileyim bi oglum var caresizim esim hem suclu hem guclu hayirlisi be suan ayniyiz
tarafından
Hayırlısı kuzum
-Reklam-
0 oy
(163,446 puan) tarafından
allah yardimcin olsun ama bi baba oyle diyosa vardir bildigi anneler heo yapici olur ama babani dinke
tarafından
Teşekkür ederim hamileyim diye korkuyorum ben yoksa bende o düşüncedeyim
0 oy
tarafından
neden almiyor ki eve  

bebegin kac haftalik gebelik durumunda bosanma da olmuyor diye biliyorum 

neler yasadiniz bilmiyoruz ama rabbim sizi feraha cikarsin tez vakitte bazi seylerin affı olmuyor bazen de kucuk seyler gözümuze batiyor
tarafından
Size yazdım özel mesaj
tarafından
tamm canm
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Benim bir arkadaşım yıllarca kocasından çekmiş. Ufacık paralar verirmiş ev için çocuğuma bile bir şey alamazdım diyor. En sonunda adamın hatasını yakalamış tak diye boşanmış. Gaza gelmiş hemen atanmış. Şimdi de parasını çatır çatır çocuğuyla yiyor. O köpek herifte peşinde koşuyor. Kuduruyor. Asla diyor kendimi bu kadar güçlü hayal edemezdim. Adam resmen ömrünü yemiş kadının. 40 ından sonra atanmak ne demek. Vlla takdir ettim. Helal olsun. Dicem o ki kendine inan. Hayırlısı olsun
tarafından
Benimki de ayni inanın anlatsam niye sabrettin dersiniz
0 oy
(304 puan) tarafından
Seninde yanlışın var. Hamile olduğunu dile getirmen lazım. Yarın bir gün boşanırsan eski kocandan olan çocuk başkasından yaptı diye laf çıkacak kısasacı acı ama açığını söyleleyim p i ç peydah etti derler. Söylersin ve boşanırsın yada boşanmazsın o çocuğunda hayatına son vermeyi düşünme bence yinede sen bilirsin açık oldu konuşmam kusura bakma işin o tarafını düşünmemissin. Kendine laf getirtme asla. Kadınlar güçlüdür erkekler ile var olmadı. 
tarafından
Yokk asla düşünmem o benim bir parçam söylesem barıştırmaya çalışacaklar ama benim eşim hep böyle yarın o doguncada koyacak kapının önüne
(304 puan) tarafından
Allah ahını bırakmasın yerde ne vicdan var adam da? Derdi ne seninle. Çocuğuna ne diye öyle muamele yapıyor babanın evinde çocukla mı gittin sanki ona
0 oy
(795 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah belkide senin için en hayırlısı budur annene de hamile olduğunu söyle bence 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(92 puan) tarafından
Neden eve almıyor. Sorun ne? 
tarafından
Babasına saygısızlık yapmisim
0 oy
tarafından
Neden eve almıyor canm. Ama hamileyken hakim bosar mi sizi bilemedim. Daha çok yeni sanırım hamilelik. Mahkemede söyleme bari hamile olduğunu
tarafından
Neden boşamiyor kuzum ki ilk değil eşim her haltta böyle yapıyor beni eve almıyor
0 oy
tarafından
Canım baban bu gün diyor evet, yarın destekcin olacakmı. Sende 3-4ay çalışa bileceksin. sonrası bebek var. Allah yardımcın olsun 
tarafından
Sağol kuzum özel avukat tutmak istiyorum öğleden sonra gidip bir sorusturacagim
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ya adam eve almıyomuş annen neyin kafasını yaşıyo,ikinci çocukmu kurtaracak bu evliliği 

Allah zorunlu kolaylaştırsın
tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(17,592 puan) tarafından
Rabbim feraha çıkarsın inşallah tez zamanda seni...

Hamile olduğunu söyle bence sonrasında kötü sonuçlar çıkabilir ortaya
tarafından
Teşekkür ederim söyleyeceğim ama beni istemezler o zaman eşimden
0 oy
tarafından
Hamile oldugunu annene söyle önce
tarafından
Söylediğim zaman baristiracak o yüzden söylemek istemiyorum
tarafından
Allah yardımcın olsn o zaman
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Nereye kadar saklayacaksın hamileliğini gidip aldırmayacaksın inşallah canım?Birde neden seni eve sokmuyor ?
tarafından
Yok asla o benim bir parçam babasına saygısızlık yapmisim o yüzden sürekli aynısını yapıyor hep evden kovuyor çıkmasam da sürüklüyor
0 oy
tarafından
Kesinlikle hamile olduğunu söyle ailene. Ama canım aranız madem bozuktu neden birlikte oldunki. 

İlgili sorular

+5 oy
6 cevap 290 göst.
0 oy
5 cevap 336 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde YiğitAli'm (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
16 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eranur (52 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 387 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (118 puan) tarafından soruldu