0 oy
308 göst.
önce Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından

Gidip belediyeden çocuk bezı yardımı alabılır mıyım bu tarz yardım eden kurum varmı erzak yardımı aldım bı kaç kere daha verılmedı market kartı günü yardım eden kurum var mı oğlum 11 aylık kuzum 3 buçuk yaş gıdaya ıhtıyacımız var yedırcek bısey bulamıyorum market kartları nasıl oluyor bilen varmı 

4 Cevaplar

+3 oy
önce (679 puan) tarafından

Canım beni yanlış anlama ama 7 aydır aynı postları açıyorsun , 7 aydır İstanbul gibi bir yerde eşin nasıl düzgün iş bulamaz? Fabrikalar deli gibi eleman arıyor . Madem eşin düzgün işte çalışmayacak eşine söyle çocuklara o baksın sen çalış . Yardım ala ala nereye kadar gidecek bu böyle ? 

önce (18 puan) tarafından

Çok doğru söylüyorsun evet alıştı diye düşünüyorum ben çünkü bı gün ıdare etsem o rahatlıyor aılem bı yere kadar el atıyor hep olmuyor icra ıs yerıne gıdıyor maas kesıntısı olarak ıs yerleri sureklı bunu problem görüyor açıkçası toparlamak ona kalmış ama çok gayret yok ben çok yoruldum artık çocuklarım var ve kucukler

önce (679 puan) tarafından

Canım benim kocan seni böyle kandırıyor. İcra iş yerine gitmiyor. İş yerine bildirim yapıyorlar bu elemanın maaşı kesilecek diye onlarda avukatlara 4/1 icrasını ayarlıyorlar sisteme . Maaşın tamamını yaptırıyorlar ama icra dairesi maaşın 4/1ine icra koyuyor. Yani iş yerine hiç bir zararı problemi olmuyor asla. 

Böyle bırını çalıştırmak istemiyorlar genelde ben bı patronu ıle görüştüm kendileri çocuklarım olduğu için destek vermek istemişler di konuşmustuk sürekli bı ıcradan kâğıt geliyor diye bende borçları var demıstım 2 3 ay çalıştırıp çıkarıldı 

önce (5,323 puan) tarafından

Güvenmiyorlar demekki icra ile işi olan kişiye ondan çıkarıyorlar 

Büyük ihtimalle güven kırıcı olduğundan çıkarıyorlar 

-Reklam-
0 oy
önce (936 puan) tarafından

Canım kaymakamlığa git orda kart veriliyor diye biliyorum. 

Bana erzak yardımı yapıldı çok oldu ama bırde kurbanda et yardımı verıldı süt yardımı alıyorum kaymakamlık erzak gonderdı  kart olsa güzel olurdu 

Bizim köyde kart vermiş bir kaç kişiye orda duydum sor istersen 

Tekrar bı görüşeyim Sağolun 

Rica ederim inşallah verirler 

0 oy
önce (5,323 puan) tarafından

Eşin ne iş yapıyor . Hangi il de oturuyorsun 

Kahvehane de temızlık çaycı haftalık verıyorlar düzgün güzel işi yok aldığı kira fatura ancak evde erzağa çocukların ihtiyaçlarına yetmiyor ben temızlık işine bakıyorum gidiyorum Allah ne verirse İsranbuldayım

0 oy
önce (894 puan) tarafından

Çok üzgünüm ama dünkü yazdıgınız blog kapanmıştı kapandıktan hemen sonra nickinizi değiştirip başka blog yazdıgınız için size inanasım gelmiyor

önce (156 puan) tarafından

Bu arkadaşın adı gerçekten Selma bu konuda yalan söylemiyor sanırım karıştırdın canım @Soslu tavuk

Gerçekten karıştırmış olabilir miyim şuan şüpheye düştüm eğer gerçekten hatalıysam sizden özür dilemek istiyorum

Estagfurullah olabılır özür dılemeyın ufak bir yanlış anlaşılma oldu işte 

İstanbulda mısınız? 

Evet İstanbuldayım 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 89 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Selmaaa288_12bf9 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 384 göst.