Anlatmıştım size kizlar ev sahibi oturduğumuz evden 2.kapora istiyor diye. 1 sene olacak evinde oturuyoruz 1000tl kira 3+1 eve 1250tl yapacaktı, tabii kabul etmedik ama kira sözleşmesi bitiyor.
Ev bulmuştuk 3+1 900tl ama içim hiç ısınmamıştı o eve, muhitide pek sevmedim her yere uzak.
Neyse ki aynı mahalleden başka bir daire bulduk, 4+1 1000tl asansörlü 4.kat kızımla daha rahat olue diye düşündük. Diyeceksiniz ne yapacaksın 4+1 3 kişisiniz at mı koşturacaksın ama ev yok zar zor bulduk küçük ev bulmak imkansız ve zamanımız kısıtlı.
Sonra duyduk ki ev sahibi kendi oturacakmış evinde, be mübarek neden kapora+zam istiyorsun o zaman desene adam gibi çıkın evimden ne diyebilirdik çıkardık. En azından önceden söyleseydi yazın çıkardım doğumdan önce rahat ederdim
Anlayacağınız taşınma işi var 1 kaç güne ve canım çok sıkkın.
Keşke benim ev sahibim de beni evden atsa ev çok soğuk çocuk için çok sıkıntılı eşime laf anlatamıyorum çocuğu sobalı odada bırakıp nasıl gidip diğer odalarda iş güç göreceğim ya elini ya yüzünü gözünü yakarsa zaten çok hareketli eşimde müsait bir yerlerini kaldırıp ev taşımak zor geldiği için çözümü o zaman kışın 3 ay boyunca annemlerde kalalım demekle buluyor. ay ne güzel işte 4+1 bir de bin lira hiç bişi valla ekstradan ya çamaşır odası yap ütü masası Felan temizlik eşyaların elektrikli süpürge orada dursun ya da en güzeli çocuğuna oda yap.
1,486,585 soru
24,303,038 cevap
344,163 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın