Selam aleyküm kızlar nasılsınız sonunda yarın taşınıyoruz çok şükür ama aşırı yorulduk bu saat olmuş hâlâ iş yapıyoruz artık yorgunluktan başım dönmeye başladı namaz kılıp uyumamiz lazım sabah taşımaya başlanacak o arada bizde şu an oturduğum evi cam dolap silip öyle anahtar vericem kendi evim inşaat pisliğiydi çok zordu temizlenen bizi çok yordu ama çokta güzel oldu Rabbim tüm isteyen herkese hayirlisiyla ev nasip etsin 🤲
Aleykum selam askimmm gozun aydin olsun banada nasip olsun insaAllah yarinda post ac nolur ne yaparsaniz haber et ay ben cok merak ederim simdi cok heyecanlandim
Ben bugun kendime izin vardim ne is yaptim ne yemek ufak tefek derleyip toplama yaptim bi de kisir yaptim yemek niyetine o kadar esimi ise gondeirp komsuyu cagirdim cocuklar oynadilar yatiyorum simdide uyucam nasipse
Allah razı olsun canım çok saol Rabbim sanada nasip etsin inan msji bile zor yaziyorum 🥱aşırı yorgun ve uykusuzum yarında sabah erkenden taşımaya başlayacaklar annemle bende evi silip süpürüp öyle çıkıcam bu evden bu son gecem vayyy bee koskoca 8 sene geçti bu evde çok anılarım var duygulanım 🥺
Ah ah bilirim onu biz kac ev degistirdik bekarken kiradaydik hangi mahalleden gecsek bi evimizi gorurduk ah ah derdim anilarim aklima gelirdi su odada sunu yapardik bu odada bunu yapardik diyr
İnsan gerçekten duygulanıyo Rabb'im yinede bugünlerimizi aratmasın 🤲
Ayy çok sevindim Allah bana da nasip etsin, taşınma işimiz var ama sürekli erteleniyor. Oturduğum ev kendimize ait fakat giriş kat. Çok basık Güneş dahi almıyor. Tek tesellim kira olmamasi ama ev aşırı bunaltiyor. Umarım darısı bize olur 😊
Amin darısı başıma
Amin canım
Şu an eşya yükleniyo kızlar bende camları sildim dolapların silcem birazdan en son süpürüp paspas yapip cikicaz
Tunaydin ablammmmm. Ay cok sevindim senin adına gercekten. O evde inşallah hep mutlu mesut yaşayın.
Ay yeni evden bir post gelir diymiiii♥️
Saol canım benim İnsaAllah atarım bir yerleşsem hayırlısıyla🥰❤️
Hayırlı olsun cnm zor ama tatlı yorgunluk bunlar İnşaat pisliği en zorudur ben 3 ay kendime gelemedim onun yorgunlugu ile
Saol canım gerçektende çok zormuş pertimiz çıktı inan
Senin adına çok sevindim hayrını göresin inşallah. Darısı benim başıma.
Amin canım Rabbim sanada nasip etsin🤲❤️
Hayırlı olsun cnm benim sağlıcakla otur inşallah. Herkes senin gibi olsa keşke ne güzel çıktığın evi temiz birakiyosun. Helal valla. Çoğu insan çıkıyor diye evinin temizliğini bile yapmıyor .
Saol canım 🥰 asla pis bırakmam kapının önüne varana kadar tertemiz yapip çıktık annemler hep diyor gelen kişi neyi temizlik eşya sarar sadece 😊
Valla helal olsun.
Herkes böyle olsa taşınan kişi rahat olur
Sağol canım ❤️ ❤️
Hayırlı olsun cnm dua et de bende şu aile binası denilen illetten kurtulimm 6 yılım gitti daha ne kadar sürer bilmiyorum Allah büyük :(
Saol canım Rabbim sanada hayırlısıyla ev nasip etsin 🤲 ❤️
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim maşallah senin adına çok sevindim hadi hayırlısı ile kazasız belasız yerleşirsiniz🥰
Amin canım benim amin ❤️❤️
Amin Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım
biz daha nakliye araci bulamadik 🥺 esyamin yarisi orda yarisi burda perisan haldeyim🥺🥺🥺
Oyy sevdos Allah kolaylıklar versin taşınmak aşırı zormuş 🥴
1,493,346 soru
24,400,014 cevap
350,052 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın