0 oy
407 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Yeni bir hesap açtım diğer hesaptan tanıdıklar çıkabilir diye.. eşimle 2 buçuk yıl oldu evleneli 1 buçuk yaşında bebeğim var ve kaçarak evlendik bu yüzden ailem bana sahip çıkmıyor . Evet görüşüyoruz gidiş geliş var ama sahip çıkmıyorlar . Eşim sürekli döver beni hakaret küçümseme ezikleme hergun var. Dayanamıyorum artık şimdi bile yüzüm burnum morluk içinde heryerim agriyor. Eşime boşanmak istiyorum dedim kadın sığınma evine gidecm ailem sahip çıkmıyor dedim. Eşimle ailenin yanına gideceksen boşanırm kadın sığınmaya falan bırakmam dedi. Ne *** yiyecem kendim ettim kendim buldum :(

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
düzenlendi
Boşandıktan sonra ne yapacağın onu ne ilgilendirir ? Niye açıklama yapıyorsun ki hala 
tarafından
Yok bırakmıyor işte ancak ailene gidersen senle boşanırm yoksa bırakmam seni diyor
tarafından
Aman çok düşünüyor ya sanki . Çok dusunceliyse sana eziyet etmesin
-Reklam-
0 oy
(4,620 puan) tarafından
Boşandıktan sonra nereye gideceğin onu zerre ilgilendirmez çok onemsiyorsa o gitsin ev sana kalsın
tarafından
Hiç gider mi ya ailem dışında başka yere gitmemede izin vermez istesemde gidemem :(
(4,620 puan) tarafından
Boşanınca KARIŞ@MAZ
0 oy
tarafından
Senin yerinde olsam çocuğumu da alır hemen polise giderim darp raporu alırım oradan zaten sen istersen sığınma evine götürürler çocuğunu öyle bir ortamda büyütme 
tarafından
Çocuğu almazlar mi benden eşim asla sana bırakmam diyor e çalışmıyorum kadın sığınma evindeyim diye alırsa çocuğumu
tarafından
Darp raporu alırsanız döven kişiye neden versinler çocuğunuzu?
0 oy
tarafından
Sen direk polise git şikayette bulun canim karisini döven yüzünü gözünü morartan bi adama çocuğu vermezler korkma ama şikayette bulun
tarafından
Şikayet ettikten sonra hemen yakalar mi polisler eminim ki geri salarlar o köpeği
tarafından
Hic olmazsa bi uzaklaştırma kararı alır yorumlarda çocuğu vermem diyor demişsin polisin elinde tutanağın olsun ki dayak atan adama cocugu vermesinler
tarafından
Bir yerde okudum eşime vermezlermis ama benimde maddi dururumum olmadığı için benden de alirlarmis çocuğu esirgemeye vermek için
tarafından
sen bi avukata danis istersen danışmak bedava canim
tarafından
Çocuk esirgemede olursa çocuğunuz istediğiniz gibi görürsünüz, ise girip para biriktirirsiniz. Durumu duzeltince yanınıza alırsınız.
0 oy
(7,931 puan) tarafından
tamam aileme gidecem de boşan kurtul boşandıktan sonra nereye gideceğin onu ilgilendirmez.Hem ne diye dövüyormuş sen onun için aileni karşına almışsın kadrini kıymetini neden bilmiuor.Hastaneden darp raporu al boşanman kolaylaşır
tarafından
Hiç bilmedi değerimi hamileyken bile dövdü beni pislik öfke kontrolü yapamıyor ne bileyim aniden parlıyor çocuğumla ortada kalmaktan korkuyorum
(7,931 puan) tarafından
keşke biraz daha tanısaydın evlenme kararı almadan önce .Allah yar ve yardımcın olsun.Yanlış anlama ama aileler bu tür psikopatları bi şekilde hissediyorlar o yüzden evliliğe karşı çıkıyorlar.Ailenle barışmayı dene her insan hata yapar belki kıyamaz sahip çıkarlar
0 oy
(1,663 puan) tarafından
E hem seni dövüyor hem seni annen gilden başka yere bırakmaz diyor bence sen sadece boşanalım diyorsun geçrekten istesen o evde yokken birden gidersin ve onu ilgilendirmez 
tarafından
Ben sadece korkuyorum, bebeğimle nereye gidecem ne yapacam kadın sığınma evi var mı varsa nerde hiç birşey bilmiyorum ve evden çıkıp gittiğimde beni bulursa beni mahveder , ben sadece korkuyorum anlıyor musun
(1,663 puan) tarafından
Eşin evde yokken polise git darp raporu al onlar zaten seni kadın sığınma evine götürür ve o asla oraya gelemez elleri kıırılsn hem dövüyor hem hangi hakla bırakmıyor
0 oy
tarafından
Oturup düzgün düzgün konuşulacak biri mi ki onun sözüyle hareket edeceksin. Yapacağın ilk iş kendisi evde yokken toplanıp polise gitmek. Darp raporu almak. Vücudunda dayak yediğine dair tek bir emare bile olsa yeterli. Çocuğunu da ona vermezler merak etme. 1buçuk yaşında bebek anneye verilir. 
0 oy
(29 puan) tarafından
Canım ne kadar erken o kadar iyi korkma çocuğunu alamaz bebeğini de al polise git devlet korumasına gir en azından yavrun için 

İlgili sorular

+3 oy
25 cevap 816 göst.
22 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Hickimseyim (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 919 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 711 göst.
18 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hickimsee (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 535 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lorkelorke (48 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,117 soru

24,068,000 cevap

330,475 kullanıcı

...