Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Boşanmak istiyorum dedim
0
oy
407
göst.
26 Mart 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Yeni bir hesap açtım diğer hesaptan tanıdıklar çıkabilir diye.. eşimle 2 buçuk yıl oldu evleneli 1 buçuk yaşında bebeğim var ve kaçarak evlendik bu yüzden ailem bana sahip çıkmıyor . Evet görüşüyoruz gidiş geliş var ama sahip çıkmıyorlar . Eşim sürekli döver beni hakaret küçümseme ezikleme hergun var. Dayanamıyorum artık şimdi bile yüzüm burnum morluk içinde heryerim agriyor. Eşime boşanmak istiyorum dedim kadın sığınma evine gidecm ailem sahip çıkmıyor dedim. Eşimle ailenin yanına gideceksen boşanırm kadın sığınmaya falan bırakmam dedi. Ne *** yiyecem kendim ettim kendim buldum :(
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
+1
oy
26 Mart 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
26 Mart 2022
düzenlendi
Boşandıktan sonra ne yapacağın onu ne ilgilendirir ? Niye açıklama yapıyorsun ki hala
26 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok bırakmıyor işte ancak ailene gidersen senle boşanırm yoksa bırakmam seni diyor
26 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Aman çok düşünüyor ya sanki . Çok dusunceliyse sana eziyet etmesin
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
26 Mart 2022
Koala annesi
(
4,621
puan)
tarafından
cevaplandı
Boşandıktan sonra nereye gideceğin onu zerre ilgilendirmez çok onemsiyorsa o gitsin ev sana kalsın
26 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Hiç gider mi ya ailem dışında başka yere gitmemede izin vermez istesemde gidemem :(
26 Mart 2022
Koala annesi
(
4,621
puan)
tarafından
yorumlandı
Boşanınca KARIŞ@MAZ
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Mart 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Senin yerinde olsam çocuğumu da alır hemen polise giderim darp raporu alırım oradan zaten sen istersen sığınma evine götürürler çocuğunu öyle bir ortamda büyütme
26 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Çocuğu almazlar mi benden eşim asla sana bırakmam diyor e çalışmıyorum kadın sığınma evindeyim diye alırsa çocuğumu
26 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Darp raporu alırsanız döven kişiye neden versinler çocuğunuzu?
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Mart 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Sen direk polise git şikayette bulun canim karisini döven yüzünü gözünü morartan bi adama çocuğu vermezler korkma ama şikayette bulun
26 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Şikayet ettikten sonra hemen yakalar mi polisler eminim ki geri salarlar o köpeği
26 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Hic olmazsa bi uzaklaştırma kararı alır yorumlarda çocuğu vermem diyor demişsin polisin elinde tutanağın olsun ki dayak atan adama cocugu vermesinler
26 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bir yerde okudum eşime vermezlermis ama benimde maddi dururumum olmadığı için benden de alirlarmis çocuğu esirgemeye vermek için
26 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
sen bi avukata danis istersen danışmak bedava canim
26 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Çocuk esirgemede olursa çocuğunuz istediğiniz gibi görürsünüz, ise girip para biriktirirsiniz. Durumu duzeltince yanınıza alırsınız.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Mart 2022
Melike - Aras
(
7,931
puan)
tarafından
cevaplandı
tamam aileme gidecem de boşan kurtul boşandıktan sonra nereye gideceğin onu ilgilendirmez.Hem ne diye dövüyormuş sen onun için aileni karşına almışsın kadrini kıymetini neden bilmiuor.Hastaneden darp raporu al boşanman kolaylaşır
26 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Hiç bilmedi değerimi hamileyken bile dövdü beni pislik öfke kontrolü yapamıyor ne bileyim aniden parlıyor çocuğumla ortada kalmaktan korkuyorum
26 Mart 2022
Melike - Aras
(
7,931
puan)
tarafından
yorumlandı
keşke biraz daha tanısaydın evlenme kararı almadan önce .Allah yar ve yardımcın olsun.Yanlış anlama ama aileler bu tür psikopatları bi şekilde hissediyorlar o yüzden evliliğe karşı çıkıyorlar.Ailenle barışmayı dene her insan hata yapar belki kıyamaz sahip çıkarlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Mart 2022
❣️Mayıs Kraliçesi❣️
(
1,663
puan)
tarafından
cevaplandı
E hem seni dövüyor hem seni annen gilden başka yere bırakmaz diyor bence sen sadece boşanalım diyorsun geçrekten istesen o evde yokken birden gidersin ve onu ilgilendirmez
26 Mart 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben sadece korkuyorum, bebeğimle nereye gidecem ne yapacam kadın sığınma evi var mı varsa nerde hiç birşey bilmiyorum ve evden çıkıp gittiğimde beni bulursa beni mahveder , ben sadece korkuyorum anlıyor musun
26 Mart 2022
❣️Mayıs Kraliçesi❣️
(
1,663
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşin evde yokken polise git darp raporu al onlar zaten seni kadın sığınma evine götürür ve o asla oraya gelemez elleri kıırılsn hem dövüyor hem hangi hakla bırakmıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Mart 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Oturup düzgün düzgün konuşulacak biri mi ki onun sözüyle hareket edeceksin. Yapacağın ilk iş kendisi evde yokken toplanıp polise gitmek. Darp raporu almak. Vücudunda dayak yediğine dair tek bir emare bile olsa yeterli. Çocuğunu da ona vermezler merak etme. 1buçuk yaşında bebek anneye verilir.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
26 Mart 2022
Cobansehriban42
(
29
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım ne kadar erken o kadar iyi korkma çocuğunu alamaz bebeğini de al polise git devlet korumasına gir en azından yavrun için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+3
oy
25
cevap
817
göst.
Boşanmak istiyorum fakat Kaynanam Bebeğini alırım diyor diyor
22 Mart 2025
Ev & Yaşam
kategorisinde
Hickimseyim
(
12
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
17
cevap
919
göst.
Aldatıldım, boşanmak istiyorum ama aile baskısı altında nasıl kalacağım?
14 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Ofofof
(
15
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
15