0 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (669 puan) tarafından
Kızlar 9 ay önce sezeryan doğum yaptım ama sezeryan yerim hala kalın incelmedi vücuduma alakalı bir durum başka kesiklerde öyle kalın kalıyor ama orayı biraz önemsedim 2 doğumum da zorluk olur mu acaba diye düşünüyorum başına gelen var mı 

4 Cevaplar

0 oy
(1,049 puan) tarafından
Benimde öyle 6 ay olucak burda bekliyim
(669 puan) tarafından
Hala ağrın da oluyor mu seninde ara ara
(1,049 puan) tarafından
Yok cok sık degil anca usursem corap falan giymezsem onun dışında hic olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alla alla bnde hiç iz bile yok canm doktorunuz estetik dikiş yeri için krem vermedimi bna krem verdi kullandım iz felan gtti bnde
(669 puan) tarafından
Hayır hiç krem verilmedi uzun süre sonra kontrol için başka doktora gidebildim oda ilgilenmeden normal diyip yolladı ilk doğumum haliyle 2.yi de düşünüyorum ama zararı olur mu bilemiyorum
0 oy
tarafından
Olur xanim olur herkesin cildi bir olmaz geçer ama zamanla. Sezeryandan so ra en az iki sene vücut eski düzenine kavuşur. Merak etme. Sağlığın yerinde ise çok şükür  dert etme gerisini hepsi geçer. . 

Ara ara yanmalarin olur belki ağrın olur bir buçuk iki seneye kadar kendini toplarsın. Ha zaman ilerledikçe  okadr ağrımaz belki ama arada böyle biands yanma hissi olur ya da nebikim ağrı olur
(669 puan) tarafından
Evet ara ara oluyor herkesin duyduğum kadarıyla ince hemşireler de söylemişti kalın kalabilir diye vücudumla ilgili evet ama yine de insan telaş yapıyor ikinci için
tarafından
Yok canm bisey olmaz
0 oy
(919 puan) tarafından
Beni iple dikmişlerdi ipleri çıkarttık 5 ay oldu geçmedi kesik yeri kararik
(669 puan) tarafından
Benim estetik dikiş

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 399 göst.
6 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaya09. (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.
0 oy
10 cevap 268 göst.
20 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem_clk21eker (1,602 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,296 soru

24,181,453 cevap

336,341 kullanıcı

...