+3 oy
195 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (52 puan) tarafından

Kızlar iki doğum yaptım son doğum üzerinden 2 yıl geçti ama göbeğimden çok rahatsız oluyorum bir ara hırslandım spor yaptım evde ama bu konuda çokistikrarsızım hemen bırakıyorum kısa zamanda göbeğinden kurtulan varmı ne yaptınız birde bayram iyiceee şişicem ya 

5 Cevaplar

+4 oy
(11,996 puan) tarafından

Sen ben misin 2 doğum yaptım ikincisi 2 yaşında. Göbeğim duruyor 🥹🥹🥹

(52 puan) tarafından

Malesefff😐 kurtulmam lazım uzun kumaş pantalon giydim kemerli vs sanki hala hamileyim gibi Bi salakça görüntü sinir oldum bayramda gezerken  utandım

-Reklam-
+3 oy
(2,112 puan) tarafından

Hissiyat geldi mi?

(52 puan) tarafından

Ne hissi canım 

(2,112 puan) tarafından

Uyuşuk oluyor ya seseryan yeri 

(52 puan) tarafından

Canım 2 yıl oldu artık tabi geldi 

(2,112 puan) tarafından

5 yıl oldu hala sezeryan yerim uyuşuk diyen var cnm ya. İyi bari gelmis

+3 oy
(9,611 puan) tarafından

Spor diet 🤣🤣🤣🤣

+3 oy
(180 puan) tarafından

Valla ben de yorumlari okumak icin geldim. Yemeye dikkat ederek kilo verdim ama gobek kaldi oyle lömbür lömbür. Asla sporla aram da yok zaten zamanim da yok bebekten napcam bilmiyorum.

(52 puan) tarafından

Ya benimde kilo ile ilgili problemim yok 62 yimm ama karın bölgesi çok sarktı özellikle yani sadece orayı toplasak düzlesedk yeter 🙃

(180 puan) tarafından

Aynen, bir 4-5 kilo daha vermem lazim yoksa tum gardıropumu degistirmem gerekecek. Pantolonlar olsa yeter. Karni lastikli taytlar giyiyorum simdilik idare eder de kilo versek de bu karni napcaz arkadasim. Kesip atamiyorsun da. Ogluma bakip bakip senin yuzunden yaptircam parasini da senden alicam diyorum guluyor suratima.

(52 puan) tarafından

🤣Kesinlikle

Bayramda özellikle canım sıkıldı kemerli pantolon giydim hamile gibi çıktı karnım 

Ayyyy kimse yok muuu şunu yap kısa sürede toparlarsın karnını diyennnnn bi biz miyiz sarkık göbekli yani 

+2 oy
(2,727 puan) tarafından

İlk doğumdan sonra hırs yapmıştım alt göbeği eritmek için. Plank+ evde göbek sıkılaştırma egzersizleri yapmıştım biraz biraz. Hızlı bir şekilde göbeğim incelmişti ama tabiki tamamen gitmedi.

(52 puan) tarafından

Öncesi ve sonrası çekiyorlar kısa süreli bazı spor çeşitleri görüyorum ama faydalı mı bilmiyorum bunları incelemem lazım pek inananamıyorm

(2,727 puan) tarafından

Karın bölgesini en hızlı incelten şeylerden biri plank diğeri de karnın iç tarafında bulunan kası çalıştırmak. Bunun içinde nefesinizi tamamen dışarı verip karın bölgenizi sıkıp 5-10 saniye arası öyle tutmak. Egzersizin adını unuttum ama bende çok işe yaramıştı. Fazla kilo vermediğim halde pantolonlarım belden bol gelmeye başlamıştı. 1 hafta deneyip ölçümlerinize bakın. Gerçekten 3-6 cm arası incelmişti karın bölgem 

(52 puan) tarafından

Tamam inceleyeceğim canım sağol 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 212 göst.
20 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem_clk21eker (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
0 oy
5 cevap 223 göst.
0 oy
10 cevap 275 göst.

Kategoriler

1,459,044 soru

23,927,943 cevap

323,860 kullanıcı

...