0 oy
521 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (849 puan) tarafından
Anneler bir konuda deneyimlerinize ihtiyacım var..hamileyim, nasipse 3 ay sonra doğumum var..takibim devlet hastanesinde yapılıyor..birçok anne gibi ben de normal doğum olsun istiyorum, araştırıyorum okuyorum..mümkün olduğunca doğumun doğal akışında gitmesine izin verilmesini, eğer yolunda gitmeyen bir durum olursa gerçekten ihtiyaç duyulursa tıbbi müdahale olmasını istiyorum..bu konuda devlet ve özel hastanelerde doğum ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

24 Cevaplar

0 oy
(6,920 puan) tarafından
Devlet de doğum yaptım çok güzel bir Dra denk geldim sanırım ebeler bile açılma fln bakmadı herşeyim ile Dr ilgilendi baktı açılmaya bn memnun kaldım özel olsa o kadar ilgilenmezdi o derece ilk doğum olunca geldi mi geliyor mu diye çağırıp durdum doktoru ikide bir de geldi durdu bebiş 4kilo doğdu normal doğum yaptım
(849 puan) tarafından
Maşallah, sağlıkla büyüsün inşallah ♥️ne güzel olmuş, sizin adınıza çok sevindim..inşallah ben de iyi bir doktora denk gelirim ve doğum sürecini sağlıkla geçiririm..
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
En iyi hastane eğitim ve araştırma hastanesi oluyor. Hem personel çok iyi hemde ekipmanlar
(849 puan) tarafından
Gittiğim hastane de eğitim ve araştırma hastanesi..kadın doğumu da iyi diye duymuştum hep..sadece yoğunluğu fazla..
(1,929 puan) tarafından
Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Valla iyi doktor iyi hastane iyi doğum tamamen şansına ve kaderinde ne varsa ona bağlı kimisi özelden memnun kalır kimi devletten o yüzden allah hakkinda hayırlısını nasip etsin kuzum
(849 puan) tarafından
Çok haklısınız, amin inşallah..Allah razı olsun ♥️
0 oy
(172 puan) tarafından
Bende özelde yaptim canim. Nkrmal sezeryan bence tamamen doktoruna bagli diye duaunuyorum. Benim doktorum hep normal dogum dedi bende oyle iatemistim ama konusurken korkularim oldugunu anladi. Ve hep benle konustu sen gucluaun normal dogum yaparsin kimler kimler yapiyo diye hep cesaret verdi fakat benim acilmam olmadi sunu verdiler 3 saat kadar acilma yine olmadi doktorum 24 saat verebilirim ama sonunda yine olmazsa bana kizma demisti o an icimden bi ses normalden vazgec dedi ve sezeryan istedigimi aoyledim 20dkkaya sezeryana aldilar. Ameliyat sirasinda kanimda pihtilasma olmadi rahmim kapanmadi. Vs bir cok sey yasadim doktorum nirmal doguma gorseymissin bebegi alabilirdik ama seni kaybedebilirdik dedi iyi sezeryan istemisim. Yani hastane tabiki onemli ama en basta doktor tercihi yapmalisin canim benim fikrim bu yonde
(849 puan) tarafından
Haklısınız, hastaneden ziyade doktor önemli..gittiğim devlet hastanesi eğitim ve araştırma hastanesi ve kadim doğumu iyi olduğu için tercih ettim..doktoru bir arkadaştan duymuştum, başladım..başka bir doktora geçmek istedim ama randevu bulamadım ona hiç..çok memnun olmasam da başladığım doktorla devam ettim..çok şükür riskli bir durumum yoktu bugüne kadar, bebeğin iyi olduğunu bileyim yeter dedim..ama doğum süreci çok farklı ve anlayışa, sabra, yönlendirmeye ihtiyacım var..süreç yaklaştıkça bunu daha iyi anlıyorum..özelde birkaç doktor var aklımda, araştırıp ona göre karar vereyim..çok teşekkür ederim ♥️
(172 puan) tarafından
Rica ederim canim sağlıkla al kucagına insallah

İlgili sorular

+1 oy
43 cevap 1,254 göst.
0 oy
8 cevap 139 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nurh (11 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 97 göst.
0 oy
2 cevap 140 göst.